Şimdi Ara

adsl hattının kime ait olduğunu nasıl ögrenebilrim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkdaslar sürekli ip değerlerini bildiğim bir adsl hattının kime ait olduğunu nasıl ögrenirim _

• öğrenemezin. Mümkünatı yok böyle bir şeyin.

Anca telekomdaki santraldai adamlar bilir bunu. Onlar da söylemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fireforge35 -- 22 Kasım 2011; 22:24:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

öğrenemezin. Mümkünatı yok böyle bir şeyin.

telekomdakiler mi yoksa savcılık mı karar veriyor??
  • quote:

Orijinalden alıntı: kgt07

quote:

savcılık telekomdan ister. Telekom da savcılığa bildirir. Benim bildiğim bu.

Benim anlatmak istediğim; telekoma gitsen ve bu IP kime ait desen söylemezler. Bunu kastettim ki IP ler sürekli değişebiliyor fakat an be an kayıtları tutuluyor
  • peki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kgt07 -- 22 Kasım 2011; 22:37:16 >
  • quote:

quote:

quote:

savcılık telekomdan ister. Telekom da savcılığa bildirir. Benim bildiğim bu.

Benim anlatmak istediğim; telekoma gitsen ve bu IP kime ait desen söylemezler. Bunu kastettim ki IP ler sürekli değişebiliyor fakat an be an kayıtları tutuluyor

peki benim olay şöyle gerçekleşti ::GEÇTİĞİMİZ PAZARTESİ GÜNÜ İNTERNET ABONELİĞİMİ KAPATTIM CUMA GÜNÜ BİlgİSAYARIM İP ALMAYA BAŞLADI.ŞU AN İNTERNET VAR TTNETİ ARIYORUM ÜZERİNİZE HAT YOK DİYORLAR VE BENİM BİLGİSAYARIMDA İNTERNET VAR AMA KULLANICI ADI VE ŞİFREM OLMADIGI İÇİN GİREMİYORUM BAZI BANKA SİtelETİ AÇILIYOR sahibi kim?bulabilirmiyim?

• Peki TTNET'e ev numaranı söyliyerek üzerinde hat olup olmadığını sordun mu?

Bu Çağrı markezindekilerle bağlı bulunduğun telekom müdürlükleri bazen ayrı şeyler söyleyebiliyor. TTNET'i aradıktan sonra yini de ikna olmazsan bağlı bulunduğun telekoma git derim. Hatta bağlı bulunduğun telekoma git; Şu IP numarası işte şu saatte kullandım de istersen. Onlar bi incelesin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Peki TTNET'e ev numaranı söyliyerek üzerinde hat olup olmadığını sordun mu?

Bu Çağrı markezindekilerle bağlı bulunduğun telekom müdürlükleri bazen ayrı şeyler söyleyebiliyor. TTNET'i aradıktan sonra yini de ikna olmazsan bağlı bulunduğun telekoma git derim. Hatta bağlı bulunduğun telekoma git; Şu IP numarası işte şu saatte kullandım de istersen. Onlar bi incelesin.

üzerime hat yok ev telefonum yok hattımı 10 gün önce kapattım aradım sordum üzerinize hat yok diyorlar ama benim bilgisayartım ip alıyor???
  • bende diyorum ki; Git müdürlüğe aynen anlat bu şekilde?
  • Nerden alıyorsun birader ? Milletin kablosuzuna girip benim hattım yok mu diyorsun ?
  • quote:

üzerime hat yok ev telefonum yok hattımı 10 gün önce kapattım aradım sordum üzerinize hat yok diyorlar ama benim bilgisayartım ip alıyor???

İptal ettirdiğin hattındaki modemden IP alıyor değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: logox

Nerden alıyorsun birader ? Milletin kablosuzuna girip benim hattım yok mu diyorsun ?

arkadaşım milletin internetinden alıyorum diye bir şey söyledimmi alsam konuyu niye açayım..?gel çekmeköy alemdağa bak!!
  • quote:

quote:

evet iptal ettirdiğim modemden alıyor ip uultrasurfle girebiliyorum modemde 7220 kb hız var ama dosya indirirken 20kb geçmiyor..
  • quote:

quote:

quote:

evet iptal ettirdiğim modemden alıyor ip uultrasurfle girebiliyorum modemde 7220 kb hız var ama dosya indirirken 20kb geçmiyor..

Senin modemin ip adresi almasına buradan engel olamıyoruz maalesef, üzgünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: logox

quote:

quote:

quote:

Senin modemin ip adresi almasına buradan engel olamıyoruz maalesef, üzgünüz.

senden isteyende yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.