Şimdi Ara

Fx 6300 vs i5 3330

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki işlemci arasında kaldım aralarında 100 lira oynuyor hangisini alacağıma bir türlü karar veremedim.Sizce hangisini almalıyım.

• Chuck-Berry kullanıcısına yanıt
    oyun oynayacaksanız fx6300 iyidir. i5 daha güçlüdür ama daha pahalıysa bu fiyat farkını vermeye değmez
    Fx6300 alın.
  • fx 6300 al şimdi ilerde yükseltmek falan istersen anakart değişmene gerek kalmıyacak direk 8 çekirdekli işlemci alıp takabilceksin intel alırsın tonla para dökersin gereksiz kardeşim ama sen bilirsin
    Bence kesinlikle 6300 bende 6300 var arkadasimda 3330 var benchmarklarda ayni skorlari aliyoruz hemen hemen ama alti cekirdek destekleyen oyunlarda ben fark edilir derecede ondeyim.Intel 100 tl diyorsun hic gerek yok 100 tlyde sogutucu al oc yap 3330a fark atarsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wormquake

oyun oynayacaksanız fx6300 iyidir. i5 daha güçlüdür ama daha pahalıysa bu fiyat farkını vermeye değmez

quote:

Orijinalden alıntı: wormquake

Evet oyun oynayacağım. Fx 6300 oyunlarda sorun çıkarmassa i5 alıp 100-120 lira fazla vermeye gerek yok ozaman.

• Dostum bence İ5 daha mantikli olacaktir cunku ;

4 cekirdek / 2 islem gerceklestirme.

Yani fx de her cekirdek tek amaca hizmet ederken İ5 de tek cekirdek iki amaca hizmet edebiliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 870 vs i5 750?
    10 yıl önce açıldı
    [ALINIR] AMD FX 6300 ( 6100 8320 )
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Amd fanlari damlamis saka biyana bendefx 6300 kullaniyorum voltajsiz 4.2 ghzde voltaj versem 5 ghz kadar gider tabiki seidon 120m ile

hayır kardeşim. fanboyları dinleme. hangisini alırsan al büyük farklar olmayacak belki intelde 1 2 fps fazla alacaksın ama bu 1 2 fps fazladan vereceğin paraya değmez. intel tek çekirdek performansında hep önde. ona laf yok. ama 6300 gayet yeterli ve kullanışlı. fazladan vereceğin o parayla işlemci soğutucu al(hız aşırtma yapacaksan .yapmayacaksan alma paran cebinde kalsın). karar senin bence fx6300 al keydine bak
  • Fx6300 aliniz

• oyun oynayacaksan intel al http://forum.donanimhaber.com/m_88670411/f_//tm.htm#88670411 bu konuda güncel oyunlarda işlemcilerin fps değerleri mevcut fx 6300 yerine core i3 alınır hem daha ucuz hemde daha performanslı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenibosna_34 -- 11 Mart 2014; 21:40:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenibosna_34

oyun oynayacaksan intel al http://forum.donanimhaber.com/m_88670411/f_//tm.htm#88670411 bu konuda güncel oyunlarda işlemcilerin fps değerleri mevcut fx 6300 yerine core i3 alınır hem daha ucuz hemde daha performanslı

+ Bi milyon. İntel şu an en iyi tek çekirdek performansına sahip. PC 1-2 çekirdek kullandigi zaman kasma donma yasamazsiniz.

• aynen
  • Konuya saldırı olmuş :) i5 4440 mı fx6300mü desen 4440 derdim ama 3330 alınmaz bu saatten sonra... hele üstüne fazla para verilecekse... gereksiz bir eylem oyun performansında fx6300 daha önde olacaktır 3330dan stok haliyle... mantıklı olan fx6300 dür ama biraz daha para artartsa i5 4440 alınması daha iyi olur...
  • Çoluk çocuk doluşmuş yine forumun yaş ortalaması fazlaca düşmeye başlamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Konuya saldırı olmuş :) i5 4440 mı fx6300mü desen 4440 derdim ama 3330 alınmaz bu saatten sonra... hele üstüne fazla para verilecekse... gereksiz bir eylem oyun performansında fx6300 daha önde olacaktır 3330dan stok haliyle... mantıklı olan fx6300 dür ama biraz daha para artartsa i5 4440 alınması daha iyi olur...

http://www.cpu-world.com/Compare/363/AMD_FX-Series_FX-8320_vs_Intel_Core_i5_i5-4440.html
    http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-4440-vs-AMD-FX-8320

2. inceleme oc li inceleme, performans 8.0 intel i5 / 7.9 fx8320. nerdeyse kafa kafaya.

intel i5 4440 - 195 dolar
    amd fx 8320 - 160 dolar

keramet işlemcide olsa ekran kartı niye çıkarılsın psu niye çıkarılsın, hatta amd niye çıksın intel madem daha iyi :)
    amd ucuz yollu
    intel ise her zaman kalite ve pahalı :)

şahsen 8320 yi kullanıyorum, single oynuyorum oyunları. sistemim imzamdaki gibi
    bu site sayesinde bir kaç şey öğrendimse, nasılsa iyinin de iyisi çıkacak. pc alırken bugünü düşünerek alışveriş yapın.
    fazla pahalıya gerek yok bütçeniz aşırı çok değilse.

burada önemli nokta bütçedir.
    arkadaşım senin bütçen fx 6300 e yetiyorsa şüphe etmeden al, ekran kartın ve psu iyiyse her türlü oyun kaldırır oynatır. en iyisi olması her zaman gerekmez. bütçene göre git.
    ancak 8320 ye paran yetiyorsa şahsen tavsiye ederim, tabi yanında bir adet soğutucu almak gerekiyor oc yapabilceğin bir soğutucu alırsan güzel performans sergiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kocaefe88

quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Konuya saldırı olmuş :) i5 4440 mı fx6300mü desen 4440 derdim ama 3330 alınmaz bu saatten sonra... hele üstüne fazla para verilecekse... gereksiz bir eylem oyun performansında fx6300 daha önde olacaktır 3330dan stok haliyle... mantıklı olan fx6300 dür ama biraz daha para artartsa i5 4440 alınması daha iyi olur...

http://www.cpu-world.com/Compare/363/AMD_FX-Series_FX-8320_vs_Intel_Core_i5_i5-4440.html
    http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-4440-vs-AMD-FX-8320

2. inceleme oc li inceleme, performans 8.0 intel i5 / 7.9 fx8320. nerdeyse kafa kafaya.

intel i5 4440 - 195 dolar
    amd fx 8320 - 160 dolar

keramet işlemcide olsa ekran kartı niye çıkarılsın psu niye çıkarılsın, hatta amd niye çıksın intel madem daha iyi :)
    amd ucuz yollu
    intel ise her zaman kalite ve pahalı :)

şahsen 8320 yi kullanıyorum, single oynuyorum oyunları. sistemim imzamdaki gibi
    bu site sayesinde bir kaç şey öğrendimse, nasılsa iyinin de iyisi çıkacak. pc alırken bugünü düşünerek alışveriş yapın.
    fazla pahalıya gerek yok bütçeniz aşırı çok değilse.

burada önemli nokta bütçedir.
    arkadaşım senin bütçen fx 6300 e yetiyorsa şüphe etmeden al, ekran kartın ve psu iyiyse her türlü oyun kaldırır oynatır. en iyisi olması her zaman gerekmez. bütçene göre git.
    ancak 8320 ye paran yetiyorsa şahsen tavsiye ederim, tabi yanında bir adet soğutucu almak gerekiyor oc yapabilceğin bir soğutucu alırsan güzel performans sergiler.

Beni niye alıntıladın hocam bende farklı bişey demedim

• fx6300 al aradaki 100 tl yi ekran kartına yatır
    fx 6300 gerisi yalan
  • i5e para kaptırmaya değmez fx6300 alın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.