Bükreşe Elenirken, Fenerden 4 yerken, Bursa ve Eskişehir maçlarında hüsrana uğratırken, Antalyaya yenilerek bir rezalet yaşatırken, Sivası 3 kez oynanan maçta 1 kez bile yenemezken, Seneye 2.ligde mücadele edecek olan Kocaeliden fark yerken
Eliniz ayaklarınız armut mu topluyordu? hiç mi şerefiniz gururunuz yok? formayı çıkarın defolun gidin. Adnan Sezgin ve Skibbe de dahil.
hocam kusura bakmada yavaş derler adama...
Formanın kıymetinin farkında değiller.O formayı giymek için canını ortaya koyucak binlerce genç var bu ülkede, öyle Sami Yen'e çıkıp salak salak dolaşamazsın sahada.
Zamanında Metin Oktay bu forma için karısını bırakmış, milyon paraları elinin tersiyle itmişti.Tırnağı olamazlar tırnağı.
Oyuncular adam gibi oynadi mucadelede etti. Sadece buyuk takimlar durmadan sistem degismezler sabit bir yapilari olur, sadece rakipte etkili oyuncu varsa ona önlem dusunur hoca. Ayrica bir tkaimda edelet olur kadro icinde buyuk camilarda her oyuncu her an girebilecek durumda olmalidir varmi Gsda bu durum ? Oyuncular gerekeni yapti mucadeleyide gösterdi ama bozuk isleyen carki sonradan yama yapmaya kalkarsan bu olur Futbolun amaci ilk gol yememektir kaliteli oyuncularin varsa sana zaten onlar golu bulurlar varmi böyle bir mantigi GS hocasinin Sivas kupa maci 1-0 öndesin sana bazi seyleri anlatsin adamin kafa yapisi sistemi sabit ancak bunla bu kadar olurdu 24 kisilik kadro icinde 10 taneye yakin oyuncuyu esitsizlik ve adeletsizlik ile harcadi sonuc gayet normal ilk degil sonda olmayacak sezon basinda demistim farkda atmaya farkda yemeye alisik olun diye 4 atarkende yerkende bu gecerliydi Skibbe ilede bu devam edicek.
her lafı futbolculara atmayın emin olun ki senden çok üzülen bir mehmet topal arda turan servet onlar da insan neyin ne oldugun iyi biliyorlar bordouex maçında bunun acısını fena çıkaracaklar onların bana sana seyirciye bir borcu var perşembe günü..
quote:
Orjinalden alıntı: arda1811
her lafı futbolculara atmayın emin olun ki senden çok üzülen bir mehmet topal arda turan servet onlar da insan neyin ne oldugun iyi biliyorlar bordouex maçında bunun acısını fena çıkaracaklar onların bana sana seyirciye bir borcu var perşembe günü..
Ya dogru diyosunda hep umut etmektende biktim yani.Yenecekler edecekler takim yerine oturmadi zamanla olucak bilmemne bilmemne biktim artik.
Öyle deme hocam Skibbe daha bizim Arsen Wengerimiz olacak küme düşmemeye oynayan takım olduğumuz zaman.
quote:
Orjinalden alıntı: BeyzadeM
quote:
Orjinalden alıntı: recep41
tek sorumlu skibbedir.defolup gitmesi dileğiyle.
Öyle deme hocam Skibbe daha bizim Arsen Wengerimiz olacak küme düşmemeye oynayan takım olduğumuz zaman.
aa doğru öle diyenler vardı.merak ediyorum hala aynı düşüncede olan arkadşalarımız varmı?
quote:
Orjinalden alıntı: arda1811
Topal'a, Arda'ya kimse laf edemez bu takımda etmiyoruz da zaten.
Ligin başından beri yatan Nonda...İlk yarı muhteşem oynayıp 2. yarı dökülen Lincoln, 2 yıldır sakat olan Linderoth ki adamı 2 sene önce alıp 2 yıllık sözleşme imzaladık sezon sonunda sözleşmesi bitiyor adamın daha formayı giymedi...Stuttgart'ın kaptanı, birkaç sene önceki bundesliga şampiyonluğunun mimarı, Portekiz'in savunma oyuncusu Meira'nın ruhsuzluğu, yaptığı hatalar...De Sanctis'în Avrupa maçlarında çılgın atması deli kurtarışlar yapması ama ligde saçma sabuk goller yemesi..
Altyapıdan yetişen yıllardır bu klüpte olan Sabri'nin hala futbol oynamayı öğrenememesi...
Mehmet Güven...başka birşey söylemeye gerek yok torpili yaptırtığı kişiyi öpmek istiyotum..Çıkar için bu klübü kullanan herkesin Allah belasını versin.
Bir takım Olympiakos,Benfica,Hertha Berlin ve Bordeaux maçlarını harika bir oyunla tamamlıyorken, ligde nasıl bu kadar kötü oynayabiliyor? Futbolcular maç seçiyor işte lige konsantre olmuyorlar.Ama bu formayı giyiyorsan her maça konsantre olucaksın yok öyle..
Madem utanıyorsun, sil o imzayı
Skibbe ve diğer Armutların hepsini yollamak lazım(Sabri,Mehmet Güven,vs.)Ulan Galatasarayda oynuyorsunuz Galatasarayyyy Fenerbahçe değil GA LA TA SA RAY Hiçmi gurur haysiyet saygı yoktur5 Gol ne demek yarım deste ya
quote:
Orjinalden alıntı: rulaZz
Formanın kıymetinin farkında değiller.O formayı giymek için canını ortaya koyucak binlerce genç var bu ülkede, öyle Sami Yen'e çıkıp salak salak dolaşamazsın sahada.
Zamanında Metin Oktay bu forma için karısını bırakmış, milyon paraları elinin tersiyle itmişti.Tırnağı olamazlar tırnağı.
Sen şampiyonluğa oynayan bir takımsın nasıl oluyorda lig sonuncusu Kocaeli'den 5 gol yiyorsun aklım almıyor,şoktayım hala inanın.
4 gün sonra Bordeaux karşısına çıkacağız umarım hüsrana uğramayız tek dileğim budur.
futbolcuları yakalayıp sadece soru mu sorcan... ilginç...
Tek sorun:Futbolcuların hepsinin odak noktası bordeaux maçı olması.
quote:
Orjinalden alıntı: AlaturkaMavzer
Tek sorun:Futbolcuların hepsinin odak noktası bordeaux maçı olması.
iyide bordeauxa yenildigin zaman uefa gidiyor bu sefer lige dönmek zorunda kalacaksin fakat ligdede durum cok iyi degil bir takim her 2 kulvardada kosmasi lazim
tek sorumlu skibbe değildir. onu getiren, ondan medet uman yönetim, yetersiz teknik adam, isteksiz disiplinsiz futbolcular sorumludur.
BİZİM TOPÇULARIN ÜZERİNDEKİ FORMANIN NE ANLAMA GELDİĞİNİ BİLMESİ LAZIM... DÜN AKŞAM AMATÖR KÜME TAKIMLARI GİBİ TOP OYNAYAN, UYUZ GİBİ SAHADA DOLANAN BİÇOK OYUNCU VARDI HERNE OLURSA OLSUN HANGİ 11LE ÇIKARSAN ÇIK, BU TAKIMIN YEDEK OYUNCUSU DAHİ OLMAK Bİ ŞEREFTİR,
Bundan sonra Büyük Kaptan ile birlikte bu saçma sapan yenilgilere son vereceğiz inşallah. Şuan GS TV'de canlı yayında antremanda Büyük Kaptan. Şimdiden kendini belli etti direktifler falan veriyor sağa sola. İnşallah disiplin ve ruh gelecek takımımıza...
Adam haklı bizim düşündüğümüz kadar düşünmüyolar Galatasarayı...