Şimdi Ara

Arsayı hızlıca satmak istiyoruz ne yapmamız lazım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 352 m2 şehirin en işlek yerinde adıyamanda bulvarın üstünde 9 kata imarlı arsamız var. Hızlıca elimizden çıkarmamız gerekiyor. Piyasanın altında para istiyoruz. Hızlıca bir alıcı bulmamız için ne yapmamız lazım var mı fikri olan?

• bilinen emlak ofislerine basvuru

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • öncelikle taşınmazın tapu kayıtlarında herhangi bir takyidat (şerh, ipotek, haciz vb.) bulunmadığından emin olun ve imar durumu ile yapılaşma koşulları net biçimde belirtildiği bir bilgi dosyası hazırlayın ardından ilan, yerel ve ulusal emlak platformlarında (sahibinden, hepsiemlak, zingat vb.) ve sosyal medyada hedefli tanıtımla duyurun emlakçılara özel portföy sunularak yetki belgesiyle çalışın ve talep edilen bedelin piyasa değerinin altında olduğunu özellikle vurgulayın.

• Hocam konum olarak değerli bir yerde ise inşaat firmalarına başvurabilirsiniz.Onların gerek maddi güçleri gerek ticari olarak ederini bildikleri için kısa sürede nakite çevirebilirler.Bir kaç yere söylediğiniz an telefonlar çalmaya başlayacaktır.Ek olarak arsa üzerine çalışan emlak ofisleri ile görüşebilrisiniz.Normal emlak ofisleri çok vakıf oldugu işler değildir(bende dahil )

• Merhaba,

Arsanızın lokasyonu ve imar durumu oldukça değerli görünüyor. Hızlı satış için doğru hedef kitleye ulaşmak önemli.

Ben gayrimenkul ve yatırım danışmanıyım, ancak merkezim Denizli. Bu tarz fırsatlarda bazen yetki alarak süreci yönetiyorum, bazen de ilgili bölgede güvenilir bir danışmanla eşleştiriyorum.

Eğer dilerseniz, detayları paylaşırsanız arsanızın değerleme, hedef yatırımcı grubu ve pazarlama stratejisi konusunda fikir verebilirim. Doğru sunum ve fiyatlandırmayla kısa sürede sonuç alma ihtimali yüksek.

İyi satışlar dilerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.