Şimdi Ara

fujitsu-siemens notebooklar nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşalar fujitsuya baktığımda donanaımları çok güzel ve diğer markalara o donanımlar çok iyi fiyhatı sizce nasıl bir notebooklar benim hiç bilgim yok almayı düşünüyorum
    799 $ +kdv
    Ürün Özellikleri

Karakteristik FS AMILO M1450G CENT 1.7 1GB 80 15.4DVDRW XPH
    CPU Cinsi - HIZI Intel, FSB 2 MB SLC Pentium M 735A (1.70 GHz) / 400MHz
    Ekran Boyu(Inch) 15.4"
    Ekran Tipi WXGA LCD CrystalView display
    Ekran Kartı IntelTM Graphic Media Accelerator 900 integrated in Intel
    915GM chipset, up to 128MB (shared)
    Bellek(MB) 1024MB MAX. 2GB
    Bellek Tipi DDR2 in 2 SO-DIMM slots
    Floppy YOK
    Sabit Disk 80 GB SATA hard disk 5400rpm
    Optik Sürücü Built-in DVD Dual Double Layer (8.5 GB)
    Faks-modem 56K V92 Modem
    Ses Entegre stereo hoparlörler
    Network 10/100 Ethernet, Wireless (802.11 a/b/g)
    Port 1x IEEE1394/1394a (4-pin), 4x USB 2.0, 1x S-Video out (4-pin), 1x RJ11 modem connector, 1x RJ45 LAN, USB 2.0, SPDIF, S-Video, IEEE 1394 ports
    Pil Ömrü Lithium Ion 3 saat pil ömrü (Yaklaşık-Kullanıma Bağlıdır)
    Ağırlık(KG) 2.7kg
    Yazılım Windows XP Home
    Ek Özellikler 4 in 1 card reader SD/MS/MMC/MSPRO
    1x headphone out combined with 1x SPDIF
    1x microphone in combined with 1x line in
    1x CRT, 1x build-in microphone, 1x extension slot, 1x DC-in jack

• bence başka bir urun bakmalıısn.
    istersen forumda fs diye arattır bir,alanların cektiklerini oku.
    ben sahsen tavsiye etmem
  • Bende var. Sabahdan akşama kadar açık. Bu durumda iken ısınma problemine karşılık altına soğutucu plaka aldık. Hani şu altında iki fan olan bir metal tabaka.

Tuşları çok iyi değil. Tuşlarda algılama problemi mi var deyim. Şöyle tuşa biraz basmakla harfi yazmıyor.

Bunun dışında bir problem görmedim. Birde bizde toshiba vardı. O bu bakımdan daha iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kumanda

Bende var. Sabahdan akşama kadar açık. Bu durumda iken ısınma problemine karşılık altına soğutucu plaka aldık. Hani şu altında iki fan olan bir metal tabaka.

Tuşları çok iyi değil. Tuşlarda algılama problemi mi var deyim. Şöyle tuşa biraz basmakla harfi yazmıyor.

Bunun dışında bir problem görmedim. Birde bizde toshiba vardı. O bu bakımdan daha iyi.

bios update ile tuş sorunu hemen çözülür, soğutucu plakanın veriminden biraz bahsedermisin..
  • ben 1 yıldır m1425 kullanıyorum işlemcisi dothan 1.7 735
    512 mb ram

vs vs

ati mobility radeon9700

son 4-5 aydır çok yüklendiğimde mesela most wanted oynarken yeni adet çıktı çok ısınınca kapanıyor. ısınmadan dolayı. servise götüreceğim ama üşeniyorum.

onun dışında hiç bir problem yok bütün gün açık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zekk

soğutucu plakanın veriminden biraz bahsedermisin..

Makina sabahtan akşam geç saatlere kadar açık olduğundan dolayı notebookun altı haliyle çok ısınıyor ve bu notebookun performansını etkiliyor.

Aldığımız soğutucunun bu bakımdan oldukça yararı oldu. Alt tarafı artık daha serin haliyle performansda bir düşme yok. Üstelik notebooku koyduğumuz yerden dolayı arkasında ve bir yanında açıklık yok.
  • Bu soğutucu plakanın fotoğrafı filan varmı ? Link filan varsa yollarmısın kardeş?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • laptop sogutucuları ılk 2 sı aynı, farklı fırmalar oldugu ıcın ıkısınıde koydum almayı dusunursen fırma cesıdı olsun dedım...

http://www.iskenderiye.com/bilgisayar/ayrinti.asp?sirano=12782
    http://www.ideefixe.com/Bilgisayar/tanim.asp?sid=X8B1J0E3FG2AH4HUTQJP
    http://www.sanalmarketim.com/asp/show_stock.asp?product=TTC-G3T

• quote:

Orjinalden alıntı: fxulusoy

Bu soğutucu plakanın fotoğrafı filan varmı ? Link filan varsa yollarmısın kardeş?

Yukarıdaki @recaro nun verdiği linkdeki fotolardakinin aynısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumanda -- 21 Ağustos 2006; 19:17:33 >
  • F/S = Sorun!!!
  • Fujitsu.... Yaklaşma.Hatta düşünme bile.Umarım net olmuştur...Olmadıysa tıkla.

http://forum.donanimhaber.com/m_6436151/tm.htm
  • Arkadaşlar sorun belli bir seride var.. Hemen FS ye .ok atmayın.. Ben gayet memnunum ve tavsiye ederim..
  • @RaMSeN

Boşuna uğraşma. Bu tarz insanlara göre kendisine iğne battıysa, iğneyi üreten firma batmalıdır, veya başka bir değişle yediği elma kurtluysa bütün elmalar kurtludur.
  • Arkadaşlar,

1- F/S'nin sadece tek modeli değil birkaç modelinde sorunlu makinalar çıkmıştır

2- F/S bu problemlerin bazılarının çözümünde yetersiz kalmıştır.

3- En önemlisi F/S Türkiye servisinin elinde yeterince yedek parça yoktur (Zaten haklılarda o kadar çok makina geliyorki servise) Servise giden makinalar 25 - 30 günden aşağı servisten çıkamamaktadır
  • Olabilir. Tüm firmalar içinde bu tip problemler çıkabilir. Fujitsu da problemler çıkmıştır.
  • Kumanda
    Boşuna uğraşma. Bu tarz insanlara göre kendisine iğne battıysa, iğneyi üreten firma batmalıdır, veya başka bir değişle yediği elma kurtluysa bütün elmalar kurtludur.

Yaklaşımın hiç hoş değil.Bizim kimseyi batırmak ya da adını lekelemek gibi bir sıkıntımız olmaz,olamaz.Sen nasıl düşüncelerini paylaşıyorsan,biz de düşüncelerimizi, tecrübelerimizi paylaşıyoruz.Şimdi ben kalkıp senin için burda atalarımızın çok hoş sözlerinden bir demet yaparım ama mesele bu değil.Kullandığın kelimelere dikkat et.
  • Kullandığın kelimelerin karşılığı cevabı budur. Zaten beğendiye yazmadım. F/S benim firmam değil. Ama bu tarz yazı yazanlarada yeri geldiğinde cevabı vermekten çekinmem. Kullandığım kelimeler DH forum kuralları dışındaysa şikayet edersin. Yok değilse kelimelerimi nasıl yazacağıma ben karar veririm.

Düşünmebile

Yaklaşma

Umarım net olmuştur.

Galiba yazdıkların neyi ifade ediyor bilmiyorsun. Önce yazdıkların nereye varıyor, onu bi düşün. Sonra başkalarının yazdığın yazıya yaklaşımının hiç hoş olmadığını yorumla.
  • Sayın kumanda,

Unutmayın ki sepetteki kurtlu elma sayısı ne kadar fazlaysa, sepetin kalitesi o kadar düşer. Siz sadece fujitsu ile ne kadar kişinin mahkemelik olduğunu, kaç kişinin serviste 1 ayın üzerinde bekletildiğini araştırın gerçekleri görürsünüz. Benim yayınladığım fakat silinen fujitsunun 1 günlük servis raporuna göre günde 100 ün üzerinde çeşitli modellerinden arızada bekleyen cihaz görülmüştür. Firma kendi avukatını tutamıyor ama anlaşılan siz firmanın gönüllü avukatlığına soyunmuşsunuz. Burada yanlış ve akralayıcı bir bilgi yayınlansa mutlaka müdahale edilir, burada yayınlanan şikayetler,www.sikayetvar.comda yayınlanan şikayetlere cevap vermeyen, Fujitsu Türkiye temsilcisinin servis müdürü ile telefonda konuşmama rağmen size döneceğiz dendi ama 3 ay oldu daha arayacaklar. Ben 2 kez mail ile, 2 kez telefon ile hatırlatmama rağmen üstelik. Aslında bunlaır yazmama gerek yok fujitsu yazıp aratırsanız gerçekleri görürsünüz.

quote:

@RaMSeN

• Fs alınmaz
  • Aynı tarz devam ediyor.Bu agresiflik nedir anlamadım.Forum kuralları dışındaysa şikayet edersin vs.. kurallar içinde birbirimizi kırmayamı çalışıyoruz.Yoksa birşeyler paylaşmayamı? Yoksa benle ilgili özel bir problemin mi var?Anlayamadım.Tabi kullanacağın kelimelere sen karar verirsin ama bu sana karşındakilere ne yaptığını bilmiyorsun,düşün,yorumla vs tarzda konuşma hakkını vermez.Buraya bir ürünle ilgili fikrimi yazarken heralde sana sormayacağım.Bende senin gibi konuşanlara hakettiği cevabı vermeye bayılırım.Nasıl sana yaklaştım mı?Hoş oldu mu?
    quote:

Kullandığın kelimelerin karşılığı cevabı budur. Zaten beğendiye yazmadım. F/S benim firmam değil. Ama bu tarz yazı yazanlarada yeri geldiğinde cevabı vermekten çekinmem. Kullandığım kelimeler DH forum kuralları dışındaysa şikayet edersin. Yok değilse kelimelerimi nasıl yazacağıma ben karar veririm.

Düşünmebile

Yaklaşma

Umarım net olmuştur.

Galiba yazdıkların neyi ifade ediyor bilmiyorsun. Önce yazdıkların nereye varıyor, onu bi düşün. Sonra başkalarının yazdığın yazıya yaklaşımının hiç hoş olmadığını yorumla.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.