Şimdi Ara

Fujitsu Siemens laptop lar hakkinda kesin bilgisi olan varmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadasim ben fujitsu-siemens i gozume kestirdim.yaklasik 10 yildir bilgisayar kullaniyorum ve bilgisyarlar laptop hakkinda 1 yildir da arastirma yapiyorum.Tum markalari neredeyse fiyatlari ile beraber ezbere biliyorum diyebilirim.
    Neden fujitsu dersen...
    Oncelikle fiyart 1799$ + kdv yani 2122$

Ozellikler
    Centrino 1.8
    512mb ddr
    128 ati 9600 pro
    80 gb hdd
    dvd rw - Cdrw
    sd cart readr

hadi bakalim bundan daha iyi sini daha iyi fiyata bulan varsa en kral delikanli odur.

Ama unutmayin bu alet bimekste ustelik yani turkiye fiyati.Turkce klavye ve yazilim destegi ile.
    Ve ben bunu kismet olursa bu ay icersinde almayi dusunuyorum arkadaslar

• güzel bir laptop.zaten ben bu laptop dünyasında beğendiğim bi marka.kullananlar var.çok memnun.şimdiden hayırlı olsun
  • Bende Fujitsu-siemens almak istiyorum senin gibi ama aklımı çelen iki marka var; birincisi asusun 1700$ (KDV hariç) üstü modelleri, ikincisi ise CASPER PRESTIGE NOTEBOOK CPW2000-76404FL Fiyatı 1699$ + KDV. Bu modelin özellikleri ise şöyle;

Intel Pentıum M 2.00 GHz
    2 MB L2 cache, 400 MHz FSB

Microsoft XP Home Türkçe
    Intel 855 GME Chipset
    Intel PRO Wireless 2200 Kablosuz Ağ
    512 MB DDR SO-DIMM Bellek
    60 GB Harddisk
    15.4" Wide WXGA (1280*800) TFT Renkli
    Integrated Ultra AGP, AC'97 stereo ses, mono mikrofon
    24*8*10*24 Combo (CD-RW+DVD)
    56K Fax/Modem, 10/100 Ethernet
    Multi Card reader 3X USB 2.0 port* IEEE 1394
    LI-ION smart battery, TV-OUT
    Casper Notebook Taşıma Çantası
    E-Kolay 3 aylık sınırsız internet paketi

Bu konuda ne dersin, gel bu problemi çözelim ikimizde birer tane aynı model notebook alalım Bu arada sağda solda fujitsu-siemens lerin çok ısındığı hakkında duyumlar aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzates -- 6 Ocak 2005, 19:25:28 >

• Ne demek cok isiniyor.Ayni marka islemci ekran karti kullaniyor laptoplar ve biri digerinden daha cok isiniyor. cok sacma bence.anakart uzerine diziliste hata mi yapiyor yani fujitsu siemens.
  • Saçma değil!!!!!! Son iki yılımda elimden kaç notebook geçti biliyor musun? Fujitsular çook ısınıyor! Aşırı ısınmasından dolayı Notebook kendiliğinden kapanıyor. Google'da arat. Fujitsu, overheating, überhitzung, erwaermung, ısınma gibi.... binlerce sayfayı sıralasın sana. Almanya'da Fujitsu'nun ısınma sorunlarını halledebilmek için forumlar var! Bende de var Fujitsu ve LapCool2 kullanıyorum. Aşırı ısınmasını sebebi ise, işlemcini yeri yanlış, fanı küçük ve hiç hava sirkülasyonu yok! Aynı işlemciyi açık havada ve fan ile çalıştır, ve kapalı bir yerde fansız çalıştır. Isınma oranı aynı mı olur???
  • Fujitsu-Siemens notebooklar hakkında tek bildiğim 2-3 yıl önce alınmış bir notebooka xp yüklemek için 1gün uğraşmam gerektiğiydi.

Toshibanın çok eski modellerinde bile bu kadar ağır kurduğunu görmemiştim.
  • Fujitsu Siemens notebook konusunda oldukça yetersiz bir firmadır. Ürettiği cihazlarda genelde pil problemleri baş göstermekte. Oldukça yüksek özelikleri bir arada toplamasına rağmen ürünlerindeki baş ağrıtan sorunlara bir türlü çözüm getiremediğini görüyorum.

Notebook konusunda Toshiba yada DELL gibi firmaları sakın hafife almayın. Fujitsu Siemens grubu bir araya gelmeden önce dahi bu dünya devi firmalar notebook üretip satmakta idiler. Çok fazla deneyim kendi geliştirdikleri teknolojilere sahipler.

Toshiba çok büyük ölçüde ısınma sorununu çözmüş durumda öyleki bırakın centrino modellerini P4 3.0 işlemcili notebookları bile öle aman aman ısınmamakta ve fan gürültüsünden eser yok.

Notebook alacaksanız Toshiba, DELL, HP-COMPAQ gibi firmaların cihazlarını mutlaka inceleyin ve eğer paranız yetiyorsa bu firmaların notebooklarını almaya özen gösterin. Sorun yaşamazsınız...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• peki ne alayim ben.taksitle alicam bu arada, maximum kdv haric 1800 olmasi lazim ki taksitleri 240 ytl ti gecmesin.
    Benim fujitsu dememdeki amac cok yuksek ozellikleri barindiriyor olmasi.casper laptop in kasasi fijitsu ile birebir ayni yani oda muhtemelen isinma haasi yasiyor.
    offfff. cok zor is bu laptop arasinda karar vermek.hem yuksek performans istiyorsun hemde uygun olsun diyorsun.tutmuyor bir turlu.ama istedim seyin ne oldugunu biliyorum.bir kere kesinlikle ekran karti ati 9200 un altinda olmamali.centrino 1.7 olmali en az.
    Bu arada ya vatandan ya bimeksten yada teknosa da alabilirim herhalde taksitle 12 ay olarak baska var mi bildiginiz her marka yi satan biyer.
    tesekkurler ilginiz icin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.