Şimdi Ara

Fujitsu-Siemens Amilo M1425

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık bir ay önce başlıkta adı geçen notebooku aldım ve hiç bişeye değişmem!
    Centrino 1.7
    512 DDR
    60GB HDD
    DVDRW
    ATI Radeon9700 128MB

tek sorunu (oyun oynarken) eğer prize takılı değilse oyunlar full grafik 1280x800 de azcık kasıyo bir de harddisk ısınıo.
    pil ömrü net hızı oyun performansı kullanım kolaylığı falan müthiş.Çok araştırdım.aklımı çelmeye çalışan ve DATRONu tavsiye edenlere buradan sesleniyorum, FS AM1425 RULEZ!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evgin -- 11 Ağustos 2005, 11:54:46 >

• ne alaka şimdi o ban.arkadaşım seçende alanda sensin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

ne alaka şimdi o ban.arkadaşım seçende alanda sensin.

+1..
    bu arada hayırlı olsun..iyi alet
  • FS 1425'in dış kaplaması ne plastik mi?

Mesela Msi 510c'de Aliminyum alışım kaplama varmış sanırım.

Başka hangi markalarda msi'nin kaplamasından var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyho -- 2 Ağustos 2005, 22:10:36 >
  • cevap biraz geç oldu ama onu datrona yapıcaktım sona eklemiş smileyi neyse saolun hala çok memnunum aletten hiç sorun çıkarmadı şeytan kulagına kursun.ama piyasa kızışmış baya upgrade lazım gibi ramlere
  • 1425 iyi seçenek
  • Arkadaşım makinan hayırlı olsun. Ancak ben şu zamanda Sonoma platformu çıkmışken Dothan'lı işlemcilere karşıyım arkadaş. Şuna emin olunki 1425'in 1.7 işlemcisinden Sonomalı 1.6 daha hızlıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence iyi bir seçim yapmışsın arkadaşım ama kullanıcı gözüyle bize notebook unu en kısa zamanda anlatmayı unutma
  • bende çok beğendim M1425'i. Ama bazı kişiler ne gerek ver bu parayı vermeye Datron al diyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım. FS için 1300$+KDV taksitli fiyata buldum.. Ne yapsam?
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzates

arkadaşım fs 1425 in kasası plastik değilmi yani msi deki gibi magnezyum karışımından değil yani.

birde Lcd ekranda hızlı oyunlarda ghosting yapıyormu bu alet ?

son olarak ekran kartının işlemci ve ram hızına bakabilirmisin?

sorularıma cevap verebilirsen bana iyilik etmiş olursun.
  • fs 1425 plastik değil fiber magnezyum kasaya sayip ve gerçek japon kalitesi datronla kıyas yapmıyalım lütfen
  • FS'i gördüm. Kasası sağlam, rijit, ama Mg falan değil, gayet plastik..

Kaldı ki Fujitsu'nun isminden midir nedir, bir "japon kalitesi" geyiği sürüyor gidiyor. Fujitsu Siemens'ler Almanya'daki Siemens tesislerinde üretiliyor diye biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: browni

fs 1425 plastik değil fiber magnezyum kasaya sayip ve gerçek japon kalitesi datronla kıyas yapmıyalım lütfen

fiber magnezyum nedir?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: browni

fs 1425 plastik değil fiber magnezyum kasaya sayip ve gerçek japon kalitesi datronla kıyas yapmıyalım lütfen

fiber magnezyum nedir?

ammada cahilsin hee , fiber magnezyum=japon kalitesiymiş işte bajka kimse yapamıyomuş
  • Fiber magnezyum diye bir şey yok, karbon fiber-magnezyum alaşım diye birşey var, ki 1425'in kasası bundan değil. C-fiber/Mg alaşımı çok yüksek teknoloji alaşımlardır ve araba jantlarında falan kullanılırlar.

Msi 510C'nin kasası Mg-Al'dur, ellediğinizde metal soğukluğu verir.
  • plastikmi değilmi?
  • quote:

plastikmi değilmi?

Baba dedik ya plastik diye

quote:

Orjinalinden alıntı: iasonion

FS'i gördüm. Kasası sağlam, rijit, ama Mg falan değil, gayet plastik..

Ama öyle Datron'ların (onları da gördüm) kasası gibi falan değil plastik kalitesi. Gayet sağlam, güzel görünüşlü. Zaten günümüz notebook'larının %90'ı plastik, önemli olan o plastiğin kalitesi.
  • Ya arkadaşlar biri şu kart okuyucu hakkında bana bilgi verebilir mi?bendeki kart okuyucu da direk giriş var.Bazılarının içinden sürgü gibi bişey çıkıyodu.kartı onun içine koyup girişe takıyoduk.Bunda öyle bişey yok mu?
  • 333 MHz ve max 1 gb. bellek olması kötü...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.