Şimdi Ara

CASPER NİRVANA NOTEBOOK İNCELEMESİ +CPM2000-8C85B

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu gün saat 14:00 de uzun incelemelerim sonucu notebook umu aldım.

İlk gelen kapalı kutu notebook da bir tane ölü piksel buldum ve başka birtane istedim ikinci gelen kapalı kutu notebook da bir problemle karsılaşmadım ve aldım. İlk izlenimlerimi yazıyorum ve birkaç resim ekliyerek incelemeye başlıyorum.

• Malzeme kalitesi normal tuş takımı iyi fakat birazdaha iyi yapabilirlermiş.
    Sesi yanındayken duyulabilecek seviyede ekranı gayet iyi.
    Orjinal windows home cd si ve driver larının cd si kutunun içinden cıkıyori
    Çanta hediyeside kutudan cıkıyor fakat çanta birazdaha büyük olsa iyi olurdu adaptörleri tasımada sıkıntı var.

Şimdilik bukadar yazıyorum ayrıntılı test yapınca yine yazıcam.
  •  CASPER NİRVANA NOTEBOOK İNCELEMESİ +CPM2000-8C85B

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turusan -- 22 Ekim 2006; 13:23:48 >

• hayırlı olsun güle güle kullan. bilgiler için de teşekkür ederim. Bir kaç sorum olacak
    kasa kalitesi nasıl?, oyunda denedin mi? ısnma ve çalışırken ses problemi var mı? bir de bunda diğer modellerden farklı olarak +MB L2 cache özelliği var bunun marifetleri neler acab? son olarak nerden ve kaça aldığıı da belirtebilirmisin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ersinugur

hayırlı olsun güle güle kullan. bilgiler için de teşekkür ederim. Bir kaç sorum olacak
    kasa kalitesi nasıl?, oyunda denedin mi? ısnma ve çalışırken ses problemi var mı? bir de bunda diğer modellerden farklı olarak +MB L2 cache özelliği var bunun marifetleri neler acab? son olarak nerden ve kaça aldığıı da belirtebilirmisin.

TEŞEKKÜR EDERİM

Kasa kalitesi normal iyi de denebilir ama sende biliyorsunki abartmadan objektif olmak lazım kaliteli malzemeler kullanılmış mesela dvd yazıcısı phılıps 4mb l2 ön belleği var bunu tek işlemde tamamen kullanıyor iki işlem yaparken yarıya bölüp kullanıyor yukarıda ses az yazmıştım ama bir filim cd si taktım gayet iyi cıktı şasırdım yani kullandığın medyaya göre deyişiyor demekki.

Oyun daha almadım zaten oynamıyorum ama fifa 2007 alıp deniycem

Isınma problemi yok diyebilirim elim 37 derece olduğunu varsayarsam sol taraf hdd var sanırım orda 40-42 derece civarındadır onuda ölçüp yazıcam daha yeni aldığım için şarjı bitti şarja taktım yarın testleri falan yapıp yazıcam

Sessiz denecek kadar az ses cıkartıyor fan devreye giriyor bazen ama oda rahatsız etmiyor sessiz yani

baya iyi fiyata aldım aldığım yer tanıdık nakit aldım %10 indirim yaptırdım

• turusan kardeş hayırlı olsun.nirvana hakkındaki izlenimlerini bekliyorum.ekran kartı nasıl onu çok merak ediyorum 7400 nasıl?
  • 3D MARK 2005 SKORU -------> 2012 Cıktı fakat dün gece de yapmıştım ozamanda 2004 cıkmıştı bence pek sağlıkı bir test programı deyil sabit bir değer alması lazım. Birde programdaki grafikleri film izler gibi gösterdi takılmadı bu sıraada fanı bile çalıştırmaya gerek duymadı testlere devam edicem yine yazarım

Birkere daha bakayım dedim 3D MARK 2005 E bu seferde 2024 cıktı bu testler gerçekçi deyil galiba her seferinde artıyor

birazdan çarşıya cıkıcam acık tükkan bulurdam fifa 2007 alıp deniycem oyun oynamıyorum pek son cıkanlardan bir bu var aklımda umarım bu oyundaki performansı notebook hakknda doğru fikirler verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turusan -- 23 Ekim 2006; 11:25:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • turusan fifa 2007 alma onu her bilgisayar rahat rahat oynatır.Fear al onu çalıştır dene bakalım bence bu daha iyi bir fikir verir arkadaşlara
  • Arkadaşlar bayram nedeniyle biraz geç yazıyorum.

Notbook a halflayf2 ve sniper elit kurdum bütün özellikleri high yaptım ve hiç takılmadan oynadı sniper elit oynarken halflife2 yide yüklüyordu üstelik birde arkadasın dediği Fear oyununu alıp deniycem bayramda acık tükan bulursam.

Ama belirtmek istediğim bir konu daha var.
    hdd 5200 rpm vede işlemci 667 fsp olduğu için yükleme ve bilgisayarın ilk acılısı bir masa üstü pc ye göre yavaş kalıyor 3-4 saniye kadar.

Şarj konusuna gelince batarya tam doluyken 2 saat 15 dakika falan gidiyor tabi ekran parlaklığı full ve ses sonuna kadar açık
  • hayırlı olsun turusan.. benim de merak ettiğim konu ekran kartı gerçi oyun performanslarını belirtmişşin ama tavsiye edermisin??? Max ram kapasitesi ne kadar? ölü piksel dediğin olay ne? bide son olarak bende bu laptop dan arkadaşımla birlikte almayı düşünüyorum. eğer aldığın yer bizi de fiyatta yardımcı olma durumu varsa konusabılırız... buraktiryaki026@gmail.com
  • valla bende 2 aydır bi alt modelini kullanıyorum valla canavar gibi laptop valla gta san andreas ın görüntü grafiklerini sonra oynuyor hiç bir kasma yapmıyor görüs isteyen varsa banada sorabilir funy251@msn.combizde nirvana kullanıyoruz nirvana kullanıcıları klubu kurucam
  • bende su 1400 dolarlık olandan ama ellrinde yoktu 15 gun sonre gelir diodu kadın
    bende acer aldım iyikide almamisim gereksiz yere cok para vercektim
    isimi gorme acisindan
    yoksa kasasini falan cok begendim cok kibar bi laptop yani alacaktim orda ellerinde olsaydi
  • turasan sesi nasıl aletin kimi yerde "speakerların sesi çok kötü çıkıyo yamışlar".
  • arkadaslar sorunlarınızı,sorunularını,merak ettiklerinizi casper nirvana fun club baslığında tartısalım isterseniz ve sesi gayet güzel bozuk filan çıkmıyor ses

http://forum.donanimhaber.com/m_10024430/tm.htm
  • ARKADAŞLAR BU KONUYA funy251 ARKADAŞIMIZIN AÇMIŞ OLDUĞU CASPER NİRVANA FUN CLUP BAŞLIĞINDA TARTIŞALIM LÜTFEN BURAYA BAŞKA YORUM SORU YAZMAYIN SORU VE YORUMLARINIZI CASPER NİRVANA FUN CLUP BAŞLIĞINA YAZIN
  • @turusan
    kardes destek verdiğin için teşşekürler
  • dvd yazmada bir sorun yasıyoruz bazen haberiniz olsun.
  • BenQ, Datron ve Casper birkaç detay haricinden 3'ü de aynı kasayı kullanıyor...
  • merhaba arkadaşlar bende aldım henüz 2 ay olmasına rağmen sol hoparlör patladı. zaten patlamadan önce de ses çok az çıkıyordu patlamasıyla beraber cızırtıda yapıyor.....
    2. sorunu ise kasası çok fazla ısınıyor dizüstü ama dizüstünde kullanılamıyor sırılsıklam oluyorum.........
  • hayırlı olsun..güle güle kullan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.