Şimdi Ara

Fujifilm F200EXR Super CCD EXR (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
659
Cevap
3
Favori
56.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

f200 sensör boyutu neye göre abartılı değil? f200 kompak sınıfta bir makina başka marka kaç kompak makina'da
    aynı ebat sensör ve büyük ccd var?fiyata gelince tr satılan fiyatlara göre hangi marka kompak bu fiyatları hak ediyor'ki
    o fiyatlara dsrl alınır.spot ve gg yerlerde fiyatlarıda çok uygun diğer markalara göre'de foto kalitesi belli
    diğer kompaklar dökülüyor.f200'ün birkaç rakibin'den başka birde bana bir kompak alacagım başka marka 800
    ısoya kadar f200den uygun fiyat bir kompak tavsiye edin?

ep1 gf1 kit lensle alınıyor'da kitlenle iş bitmiyor.ve kullanmak için bilgibirikimi gerekiyor herkesin harcı değil
    ihtiyaca göre makina almak gerekiyor.
    ben dsrl alacak olsam orta'da kalan diğer dsrl dan ufak sensörlü bu makinalar'dan almam.
    tabi tercih meselesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 26 Şubat 2010; 19:19:35 >
  • Merhaba, önceden fujinin s6500 ve s9600 modellerinde uzun pozlama çekimlerinde ölü ve hot pixeller oluştuğu forumda konuşulmuştu, bu sorun s200 de de oluyormu?
  • Arkadaşlaar lx3 mü f200 mü alayım ?
  • lx3 al dıyafram degerlerı cok guzel fotograflar cekmenıze ımkan saglıyor yuksek cozunurlukte HD vıdeo da baska bır artısı 200 exr ye karşı
    leica nın compact makınaları var onları da arastırın bence turkıyede nerede ne kadara satılıyor ben bılmıyorum bılen varsa paylasırsa sevınırım
  • Orijinalden alıntı: netün

Orijinalden alıntı: Xentinus

f200 sensör boyutu neye göre abartılı değil? f200 kompak sınıfta bir makina başka marka kaç kompak makina'da
    aynı ebat sensör ve büyük ccd var?fiyata gelince tr satılan fiyatlara göre hangi marka kompak bu fiyatları hak ediyor'ki
    o fiyatlara dsrl alınır.spot ve gg yerlerde fiyatlarıda çok uygun diğer markalara göre'de foto kalitesi belli
    diğer kompaklar dökülüyor.f200'ün birkaç rakibin'den başka birde bana bir kompak alacagım başka marka 800
    ısoya kadar f200den uygun fiyat bir kompak tavsiye edin?

ep1 gf1 kit lensle alınıyor'da kitlenle iş bitmiyor.ve kullanmak için bilgibirikimi gerekiyor herkesin harcı değil
    ihtiyaca göre makina almak gerekiyor.
    ben dsrl alacak olsam orta'da kalan diğer dsrl dan ufak sensörlü bu makinalar'dan almam.
    tabi tercih meselesi

ok leica d lux 4 tr de satıs fıyatını bılmıyorum 1/1.63 sensor f 2.0 vıdeo cozunurlugu exr nın ıkı katı kadar lcd cozunurlugu 460 bın
    yanı exr nın ıkı katı
    ki yıne leica d lux 3 de dusuk dıyafram degerı acısından benım tercıhım olur
    bakın soyle yapalım
    fuji f200 exr kotu bır makına degıl cekım kalıtesı hatırı sayılır puanlar almıs onemlı dıgıtal fotgrafcılık sıtelerınden ama mesele şu
    elımde 3 tane manuel cekım ımkanı olan makına var ve hıc bırınde ıso yu 200 den yuksek kullanmıyorum
    yuksek ıso ısık yetersızse ve enstantene suresını uzatmak ıcın trıpodunuz yoksa dusuk pozlamayı telafı etmek ıcın kullanılır sırf ıso degerlerı ıcın kı yıne soyluyorum 200 exr kotu makına degıl ama "bana gore" yuksek ıso cekımlerı abartılı super degıl dıyafram degerlerı yeterınce dusuk olmadıgı ıcın (f3.3) benım almak ısteyecegım bır makına degıl...

• Arkadaşlar konu çok uzun vaktim olmadığı için okuyamıyorum, ama en yakın zamanda okuyacağım.

Panasonic Lumix LX3 ile Fujifilm F200EXR arasında kaldım, ilk makinem olacak, ve profesyonel bir makine olsun istiyorum. Video kaydı Hd olması benim için önemli. Hangi cihazı tavsiye edersiniz ?
  • Video kaydını düşünüyorsanız Panasonic alın. Foto derseniz kesinlikle S200exr. Bu arada S200EXR sini satmayı düşünen varsa alıcıyım.
  • Bende almayı düşünüyorum f200exr den.. Dışarıdan getirtme şansımız var mı bu makineyi.. Gümreğe takılırmı fıyatından dolayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MurderByDeath -- 10 Mart 2010; 14:57:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalman

Merhaba, önceden fujinin s6500 ve s9600 modellerinde uzun pozlama çekimlerinde ölü ve hot pixeller oluştuğu forumda konuşulmuştu, bu sorun s200 de de oluyormu?

Evet oluyor. Özellikle yabancı forumlarda bu problemden çok bahsediliyor malesef.
  • F200EXR Boyut küçültme dışında oynama yok.Orjinal hali 4000x3000 istenmeyen sol bölgeyi çıkartınca boyut 3070x1922

• Mrb arkadaşlar ben hong kongdan f200 getirttim.Yalnız exr modunda makinenin objektifinden ses geliyor.
    kullanan arkadaşlar bu durum hakkında (normal olup olmadığı konusunda) yorum yaparlarsa sevinirim.az zamanım kaldı ona göre iade edeceğim tşk.
  • merhabalar. canon 590 is model makinam var. fujinin bu serilerinin f20 modelinden itibaran hepside 590 is modelinden dahamı iyiler ??
    iyi ise abartılı bir sekilde çokmu harika resimler yada videolar cekiyor.
    eger boyleyse canonumu satıp tavsiye ettiginiz bir fuji makine almak istiyorum.
    fujinin panoramik çekimi varmı bu modellerinde acaba?
    birde fujinin videokayıt özelliği olan vede çok abartılı resim cekmeyen tz7 modeliyle f200exr modelini başlıklarda kıyaslamışsınız. sizden ricam bu 2 cihaz yada ortalama 500 tllik cihazlardan canon 590 is modeline göre de kıyaslama yaparsanız minnettar kalırım.
    canon 590 is model cihazımı chdk yaparak kullanmaya yeni başladım .bilginize.
  • F200EXR Müdahale yoktur tamamen orjinal.

• Arkadaşlar Merhaba

Türkçe kullanım kılavuzu olan var mı acaba?
  • Selamlar,arkadaşlar f200 exr+1 gb kart+taşıma çantası+sigorta+kargo foruma özel 550 liradan satmaktayım.İlgilenenler linkten inceleyebilir.Saygılar.
    http://forum.donanimhaber.com/m_36352617/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: cormorant

Arkadaşlar Merhaba

Türkçe kullanım kılavuzu olan var mı acaba?

türkçe kilavuzu olan arkadaşlar buraya ekleyebilirse çok iyi olur.
  • Buna yazılım nasıl yükleniyor?
  • http://www.bizamerikadayiz.com/FUJI-FILM-FINEPIX-F200EXR,PR-133.html

raw formatta kayıt edebildiği yazıyor bizamerikadayiz.com da. ben yok diye biliyorum. Aslı nedir bunun? Yapabiliyorsa s90 dan vazgeçip bunu alacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsemre

http://www.bizamerikadayiz.com/FUJI-FILM-FINEPIX-F200EXR,PR-133.html

raw formatta kayıt edebildiği yazıyor bizamerikadayiz.com da. ben yok diye biliyorum. Aslı nedir bunun? Yapabiliyorsa s90 dan vazgeçip bunu alacam.

Yanlışlıkla S200EXR nin teknik özellikleri eklenmiş sayfaya, ben bu durumu düzelttireyim,

F200EXR de RAW formatı YOK
  • merhaba

yapilan yanlislik duzeltilmistir kusura bakmayin

iyi gunler

ihsan
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.