Şimdi Ara

fsi mi eski motormu golfplus için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • golf plus almak istiyoruz 1.6 fsi mi alalım yoksa düz 1.6 tımı ikisi içinde lpg takmayı düşünüyoruz

yakıt performanas yönünden nasıl olur maliyet olarak 1.6 daha az maliyeti var ama performan endişemiz var biraz

birde 1.6 golf plus 2006 model 70 binde boyasız primlaine çelik jant var servis bakımlı triger değişmiş latikler yeni devirdaim değişmiş yag bakımıda tam 26 bin tl nasıldır

şimdiden degrli yorumlarınız için teşekkür ediyorum

G
  • LPG takacaksanız hiç düşünmeden 1.6 hitler alın. Fsi motorlara lpg takılabiliyor ancak benzin-lpg karışık tüketim olduğundan tasarruf fazla olmuyor.
  • 10Hp için benzin mi yakacaksın.1.6 SR 102 bg 8valfli motoru al her usta çok iyi bilir Lpg'ye uyumludur parçası zibil gibidir.Yüksek devirde bile açılıp kapanabilen Landi Renzo ya da khein enjektörlü MTM-Prins takarsan benzinden en ufak fark hissetmezsin.Düzensiz devirlenme hata lambası vs olmaz.

FSI alıp LPG takmak bile bile lades demek gibi olacaktır.Hem LPG hem benzin dezavantajlarını beraber yaşarsın.
    GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ & NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A & SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI & Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK
    Zowie BenQ XL2540 @ 240 Hz
    **Sammy FARHA & Tony G. the table dominators!!! "Do you feel my pawa?!"
  • fsi motora LPG

takılIYOR 2700 TL AMA FSi YE GöRE PERFORMANS NASIL OLUR PLUS GOLF BiRAZ AĞIR MiDLiNE OLANDA çOK PAHALI 29 FALAN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kalyoncu1

fsi motora LPG

takılIYOR 2700 TL AMA FSi YE GöRE PERFORMANS NASIL OLUR PLUS GOLF BiRAZ AĞIR MiDLiNE OLANDA çOK PAHALI 29 FALAN

3 yıl kullandığım için iyi biliyorum, FSI motorda performans diye bir şey yok zaten. MPi + LPG iyidir.
    14 yıl önce açıldı
    Yeni Linea mı? - Clio Symbol mü?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • primeline alma zevk alamazsın çok boş, donanım yok.
  • primiine donanımda neler var tam olarak bilmiyorum yad a neyi eksik
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.