Şimdi Ara

FRONT ASSİST Tehlike oluşturdu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbuldan İzmitte doğru gidiyordum hafif trafik vardı bi yerde açıldı önüm epey bi. Bende gazladım önümdeki de gazlıyordu. 100 km hıza ulaştığımda önümde ki ile aramada max 50 min 40 metre mesafe var. Önümde ki araç fren yaptı biraz sert bende hafif basıom yani dururum dibine gelene kadar. Bir anda front assist yapıştırdı freni. Yani önümde daha 30 metre var belki direkt durdurdu. Arabadakilerde bana saydırıyor napıyorsun diye. Neyse Allahtan arkamda kimse yoktu da başka bi kazaya sebebiyet vermedi. Sizce bu sistemin hatası mı yoksa sistem böyle mi çalışıyor. Ben yüksek hızlarda çalışmıyor diye biliyordum. Yoksa uzun yolda kapatırım. Bundan sonra da kapatacam. Pek güven olmaz artık. Bu arada arabada ACC yok. ACC olsa bile kullanmadığım zaman bunu yapar mıydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://www.youtube.com/watch?v=5GqRs8vvk20

Böyle bi durumda front asist - ACC gibi sistem olsa aradan kaçan gri araç kaçabilirmiydi hep merak etmişimdir .
  • nette okumuştum adam c serisiyle gidiş-geliş yolda sollamaya çıkarken, front assist koymuş dip freni yol ortasında kalmış öylece

bu sistemlere bende güvenmiyorum, sadece ötse daha mantıklı, özellikle bizim gibi takip mesafesi olmayan ülkelerde çok sıkıntı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.