Şimdi Ara

ACC ve Front Assist

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar 



    Benim 2014 model golf 7 dsg aracım var. Aracım highline donanımlı , acıkcası acc ve line assist dışında herşey var. Fakat bu son zamanlarda kafayı şu ACC olayına taktım ve taktırmak için birkaç yer ile görüştüm. Bana verdikleri rakamlar 4.000 tl ile 4.500 tl arası değişiyor. Arabayı günde en fazla 1-2 saat trafikte kullanıyorum ve anladığım kadarıyla sıkışık trafik araba kendisi durup kalkıyorki beni cezbeden kısmı bu. Şimdi sizlere sormak istediğim sorular var çünkü malesef etrafımda Vw ACC kullanan yok diğer markalarınki de Vw gibi çalışmıyor malesef.

    1- Sıkışık trafikte ACC ile dur kalk gitmek ne kadar kullanışlı oluyor?

    2-Hız ne olursa olsun önümüze bir engel çıktığında frene hiç basmasak bile tamamen kendisimi duruyor yoksa diğer markalar gibi amaç arabayı mainimuma düşürmek mi?

    3-Asıl sorum şu ki sizce bu parayı verip bu özelliği takırmaya değer mi?







  • 1- Sıkışık trafikte belirleyeceğiniz takip mesafesine uygun olarak önünüzdeki araç durduğunda durur. 5 sn içinde önünüzdeki araç hareket ederse siz müdahale etmeden kalkar, süre uzarsa önünüzdeki araç hareket ettiğinde yalnızca motoru tekrar çalıştırır(Start-stop açıksa) siz gaza dokunduğunuzda takibe devam eder.

    2- Hız ne olursa olsun hiç frene basmasanız dahi belirli bir negatif ivmenin altına düşmediği sürece durur. Acil bir durumda frene basmanızı sesli ve görsel olarak ikaz eder ki bu durum gerçekten çok sert bir fren gereksinimi varsa olur.

    3- 4000 lira şahsen vermem. Güvenlik donanımı olduğundan sonradan montaja da güvenmem.

    Aracı sipariş ederken 1880TL (ACC +FA) + 2030 TL (paralel park assit) - 1517 TL (Sürüş konfor paketi ) = 2400TL ye ikisini birlikte almıştım.

    Bu tip opsiyonları üretimden sipariş etmek en mantıklısı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkans -- 30 Aralık 2016; 13:10:21 >




  • Çok teşşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.