Şimdi Ara

Logitech ve Herman Miller ortak bir oyuncu koltuğu geliştirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Logitech ve Herman Miller ortak bir oyuncu koltuğu geliştirdi
    Son dönemde oyuncu koltuklarına olan rağbet artmaya başladı. Sadece ergonomiye odaklananların yanı sıra farklı fonksiyonları veya premium tasarımı olanlar da mevcut. Logitech Vantum tasarıma odaklanıyor.



    Logitech G Vantum özellikleri ve fiyatı



    Logitech G Vantum oyuncu koltuğu Herman Miller ile ortak geliştirildi. Bu bakımdan fonksiyonellikten çok tasarıma ve kullanıcının rahatına odaklanıyor. Kumaş kaplamalar yüzde 100 geri dönüştürülebilir malzemeden imal edilmiş.



    Ayrıca Bkz.Logitech Sight masaüstü kamerası duyuruldu



    Sektörde ilk olarak koltukta göğüs bölgesi desteği sunulmuş. Bu destek göğüs bölgesinden kafaya kadar rahat bir pozisyonda oturmayı sağlıyor. Kafa arkası desteği de bu yapıyı tamamlıyor.



    Dayanıklılığı da ön plana alan oyuncu koltuğu yükseklik ve yaslanma ayarları da sunuyor. Bunun haricinde bir fonksiyonellik mevcut değil. Logitech G koltuk için 12 yıl garanti sunuyor. Logitech G Vantum fiyatı 995$ olarak belirlenmiş.




    Kaynak:https://www.techpowerup.com/299616/herman-miller-and-logitech-g-introduce-vantum-a-modern-gaming-chair-designed-for-gamers-from-the-ground-up







  • Yazarın maaşı iyi desenize.

    Logitech G Vantum fiyatı 995$ olarak belirlenmiş.

  • Evde Herman Miller koltugu kullaniyorum, tavsiye ederim. Firmanin diger modellerine gore Logitech G Vantum modelinin fiyati uygun.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.