|
Fritzbox'da daha bir ton eksiklik var maalesef. Aletin donanımına laf yok ama yazılımı alman kafası. O nedenle aktif kullandığım 4 ayrı model Fritzbox'u kenara koydum ve kurtuldum ki ciddi derecede fanatiktim bu konuda. Bu dediğinizi Fritzbox'ta ancak arayüzünden yaparsınız. Onun içinde size bir linux kurulu ve sürekli açık cihaz lazım. Ona şu betiği kurarsanız ancak kullanıcı ile restart mümkün. Bir cron'a bağlı ancak böyle maalesef. Hatta bir yasaklı siteye bile erişemezsiniz. Dediğim gibi inanılmaz kısıtlı bir sistemi var. Hatta imkanınız varsa destekliyorsa OpenWRT kurun derim. cron_fritzbox-reboot/cron_fritzbox-reboot.sh at master · nicoh88/cron_fritzbox-reboot https://github.com/nicoh88/cron_fritzbox-reboot/blob/master/cron_fritzbox-reboot.sh< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
DPI Saglik Skoru • Otomatik Blockcheck • Dinamik nfqws Profilleri HealthMon Arka Plan Servisi (CPU/RAM/Disk/Yuk) • Esik & Bekleme Mantigi Zapret Watchdog • Otomatik Kurtarma • WAN Durum Izleme & Analiz Telegram Yapilandirilmis Bildirim • GitHub Surum Algilama • Oto Guncelleme (0/1/2) IPv6 Sihirbaz • IPSET Kontrol • Hostlist/Autohostlist Filtreleme Katmani Guvenli Rollback • Oturum/Kilit Koruma • Self-Test Motoru • CLI • GitHub |

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt