< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Fritz!Box Kullanıcılar Kulübü (73. sayfa)
-
-
olabilir hocam. Ben sürekli statik IP kullandığım için CGNAT olayını bilemiyorum.
_____________________________ -
Arkadaşlar merhaba. Orjinal fritz yazılımında snr değerleriyle oynamak mümkün mü ? Arayüzdeki hat stabil ayarından bahsetmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Değil.
Max performansa alınca SNR yi de sağlıklı çalışabilecek en düşük değer 8 e çekiyor. Max stabiliteye kaydırdıkça SNR yükselip hız düşüyor. Bir nevi ayarlıyor ama 8 altına izin vermiyor diye yorumluyorum ben
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 10 Ağustos 2025; 13:48:7 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fritz lab 8.10 yazılımı çıkmış, heves edip 7530 AX için güncelleme yaptım. İnternet bağlantımı perişan etti. Tekrar 8.02 yazılımına döndüm. Hayret ilk defa handikap yaşattı. Yada kişisel bir ayar sıkıntısıydı.
Hocam Facebook hesabını takip edip oraya sorunu İngilizce yazarsanız benzer sorunu yaşayan kullanıcılar cevap yazacaktır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cevap için çok teşekkürler hocam. Söylediğiniz gibi yapayım. Bakalım sorun nedir anlamış olurum.
Valla ne yalan söyleyeyim maalesef yıllardır süren Fritzbox serüvenimi bir süre once noktaladım. Evet donanım muhteşem ama esnekliği olmayınca maalesef bir işe yaramıyor. Ve Keenetic ile yola devam ediyorum. Yazılım olarak maalesef eşekten inip ata bindim 😊 Yıllarca Fritzbox'un yaza yaza yaptıramadığımız milyon tane şey elimin altında. Mesh desen 10 numara. Yasaklı site diye bir şey yok. Çocuklar evde discord, roblox tek dert yok.
Valla üzülerek ayrıldım ama maalesef Fritzbox katılıkları yordu beni 😔
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 📌 Keenetic Zapret Manager
Bu script, Keenetic üzerinde Zapret’i daha stabil ve kullanıcı dostu şekilde yönetmenizi sağlar.
🚀 DPI profili değişimi
🔐 IPSET client bazlı kontrol
🛡 WireGuard uyumluluğu ve dahası
📥 GitHub:https://github.com/RevolutionTR/keenetic-zapret-manager -
Merhaba
Arkdasım yazlıga Fritzbox 7490 İnternational getirdi ona kurulumunu yaptım fakat modem ttnet ile haberleşemiyor İngilizceye çevirip Annex A ayarladım, VCİ ayarlarını 8 , 35 yaptım
kullanıcı adı xxxx @ttnet
şifre:******
hepsini girdim defalarca kontrol ettim kablo diger ttnet kendi modeminde sorunsuz çalışıyor hata ne olabilir aceba
Şimdiden tşkler
Selamlar
Hakan
Büyük ihtimalle Vlan ID 35 girmemişsinizdir. Bir de telefon hattından gelen kabloyu DSL yazan yerin tam ortasına sokmanız gerekiyor
Merhaba,
Bende 7490 international var
bir türlü ttnet baglanamadı tüm ayarları dogru girdiğimden eminim sorun ne olabilir ekte ekran görtüntüsü
şimdiden tşkler

Merhaba
Ekte screen shoot Vlan 35 ne için giriliyor benim hat DSL connection

ection
Slm

Hakan
Şimdi daha yeni denedim tekrar Çok teşekkür ederim en azından internet bağlı gösteriyor fakat internet ne kablo ile nede WİFİ den bağlanamadık oturum açmanız gerekiyor yazıyor cep telefonlarında
ekte ekran görüntüsü bir şey daha eksik sanırım, bir türlü bağlanmadık internete
Slm
Hakan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakang1969 -- 10 Eylül 2025; 20:7:32 >_____________________________ -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt