< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Fritz!Box Kullanıcılar Kulübü (74. sayfa)

-
-
Merhaba tekrar tşk ederim akşam deneyecem vlan İd dün girince (35 girmiştim ) ve internet testte succesfull dedi kendi test etti 35 degerini girmeden zaten hata veriyordu , dediğiniz gibi ATM otomatik yapacam kullanıcı bilgileri kesin doğru çünkü diger modemde ki aynısı , akşam yazarım size tekrar başarılı oldukmu
tşkler slm
_____________________________ -
tekrar çok tşkler hepsini denedim olmadı Modemi Amazon geri iade ettik
çok uğraştırdı benim 7390 zamanında tar dosyası ile flasleyip ayar yapmıştım
bu çok uğraştırdı her sey ok diyor successfull internet var diyor ama internet
baglanamdık vazgeçtim artık
Selamlar
Hakan
Çalışmaması çok zor bir ihtimaldi ama sizin kararınız. 7490 gelmiş geçmiş en sağlam model bu arada.
Sanırım yurtdışından alındı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 13 Eylül 2025; 9:41:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
evet Türktelekom ipv6 var, ama FB ile baglanmiyor
mevcut olan Türktelekom Modem ile sikintisiz calisiyor
-
Analog telefon hattı aboneliğiniz yoksa Y kablo ile işiniz yok. Normal telefon soketini (DSL/TEL) yazan gri girişin tam ortasına soktuğunuzda iki pin yerine denk gelir. Zaten bunu yapamasanız bağlantı olmazdı. IPV4 den bağlanmışsınız.
Hem IPv4 hem de IPv6 aynı anda bağlantı olmaz ikisinden biri olur. Bir önceki mesajda belirttiğim ayarlara bir bakın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet ayni yukarida belirtmis oldugunuz ayarlarin hercesidini denedim, magleseef bir türlü baglanti kurmuyor IPv6 baglantisi yok bildiri geliyor,
Aceba Türktelekomda FB icin bir blocke mi var aceba?
Bunlari actirmak mi gerekiyor?
Siz ipv6 olduğuna emin misiniz? Diğer telekom modemini takıp test sonucunu paylaşır mısınız? Ayrıca cihaza göre engelleme yok TT'de
Türkiye'de ipv6 yok boşuna uğraşmayın.
-
Evet ipv6 desteği var hatta Yani istemcilerden ipv6 olanlar onunla olmayanlar ipv4 ile çıkarlar Muhtemelen bir ayar vs atlıyorsunuz ipv4 kısmında DNS vs kısmınıda kontrol edin üstte ayarları vermiş arkadaşlar
Hallettim tesekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lütfi-B -- 13 Eylül 2025; 16:5:43 >_____________________________ -
Fabrika ayarı ile alakası yok Siz şu anda net’e çıkış yapıyor musunuz ipv4 ile ?
Evet Bağlantı kuruyor simdi halloldu
IPv4 ve IPv6 da mevcut
Gözünüz aydın olsun 😊👍
Teşekkür ederim sagolun