B

Teğmen
27 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 55 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Selam arkadaşlar,

Klon airpods almak istiyorum fakat istediğim özellikte var mı bilmiyorum o yüzden yardımınıza ihtiyacım var.

- Usb C kablo ile şarj edilebilmeli

- Kulağa giren bölüm silikon uçlu olmalı

- Kulaklıklar ve kabının ölçüleri orijinaline yakın olmalı

- Ses ve konuşma kalitesi çok kötü olmamalı

- Orijinal kulaklıktaki gibi dokunmatik tuş (ileri geri durdurma ilerletme)

Bu özelliklere sahip bildiğiniz bi ürün var mı, eğer varsa ürün ismi yada satış linki vs. paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.

Selam arkadaşlar,

Evde 50 binlik internet var ve TV ye iptv den bakıyorum fakat benim oğlan devamlı PC sine yeni oyun indirdiği için yada güncelleme yaptığı için iptv devamlı donuyor. Şimdi ben bu PC ye program felan kurmadan internet ayarlarından indirme hızını bir miktar azaltabilir miyim? (PC internete kablosuz olarak bağlanıyor.) Teşekkürler.

lenovo z510 i5 bilgisiyarıma m.2 ssd takmak istiyorum acaba yeri var mı hhd yi çıkartıp normal ssd mi takmam gerek?
Selam arkadaslar, mutfakta kullanmak icin kücük bir televizyona ihtiyacim var, aradigim özellikler:
- 20-24'' arasi olacak
- Led olacak
- Smart özelligi olacak (App yüklenebilecek)
- Kablolu yayin ve uydu alicisi olacak
- Taninmis markalardan olacak Samsung Lg Sony Toshiba Acer Sharp Gurindig vs.

Evet arkadaslar bu özelleklere sahip bildiginiz marka ve model TV ler var mi?
Simdiden tesekkürler.
Selam arkadaşlar, hdmi girişi olan laptoplarda hdmi kablosunu tv ye bağlayarak
laptoptaki görüntüyü tv ye aktarabiliyoruz
peki tam tersini yapabiliyormuyuz. Mesela
uydu alıcısını hdmi kablosuyla laptopa
bağlarsak görüntü ve ses alabilir miyiz?
Selam arkadaşlar, bilgisayarima win 8 kurunca ekrar kartim calismamaya basladi bende yeni bi tane ekran karti satin alip taktim ve sorun çözüldü ama bu seferde bilgisayarda ses cikmamaya basladi (alt sag kösede haporlör işaretinde x işareti var) bende bu ekran kartini gönderip başka bi marka (ati v3800) ekran karti ismarladim ve bugün taktim fakat yine ayni sorun devam ediyor, eger ekran kartini cikarip onboard ekran kartini kullandigim zaman ses sorunu ortadan kalkıyor. Sorunu çözmek için üreticinin ses driverini indirip adminastrator olarak calistirdim olmadi, uyumluluk sorunu giderme yi denedim olmadi , ati nin sitesinden kendi driverini indirip tekrar kurdum yine olmadi, acaba bu sorunu nasil çözerim, bi zahmet yardimlarinizi bekliyorum,tesekkürler.
Selam arkadaslar, ASUS A8M2N-LA (NodusM) anakart kullaniyorum ve su an üzerinde 64mb PCI-E x16 (DDR2) grafik karti var ve son günlerde fandan dolayi cok ses yapmaya basladi. Ben bunun yerine 1024mb PCI Express 2.1 x16 (DDR3) fani olmayan bir grafik karti almak istiyorum fakat benim anakarta uyup calisir mi calissa bile tam verimli calisirmi? Bi zahmet yardimlarinizi bekliyorum.
Selam arkadaslar, X6 telefonumda almanya T-mobile operatörünün logo program ve uygulamalari var ben bunlardan yeni yazilim yükleyerek nasil kurtulabilirim, cevaplar icin simdiden tesekkür ederim.
Selam arkadaslar, Win 7 de "Sistem görüntüsü olustur" diye bi bölüm var, ben tam anlamiyla bunun ne ise yaradigini anlayamadim. Mesela ben bu islemi yaptim diyelim ve gel zaman git zaman Win 7 düzgün calismamaya basladi diyelim ben bu aldigim yedegi kurdugum zaman Win 7 o zamanki zamanami dönüyor yani komple isletim sistemi ve benim yükledigim sürücüler yada sadece benim yükledigim sürücülermi yeniden kuruluyor? Cevaplar icin simdiden tesekkür ederim.
Selam arkadaslar, basliktanda anlasildigi gibi bana yazmis oldugum kartuslar icin seffaf yani her zaman doluluk oranini takip edebilecegim kartuslar lazim, varmi böyle bi ürün?
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 23 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 214
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.259 (Bu ay: 287)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.