|
ipv6'nın ne faydası var? CGNAT'dan çıkılıyor mu? |
|

|
ipv6'nın ne faydası var? CGNAT'dan çıkılıyor mu? |
|
|
|
Bu script, Keenetic üzerinde Zapret’i daha stabil ve kullanıcı dostu şekilde yönetmenizi sağlar. 🚀 DPI profili değişimi 🔐 IPSET client bazlı kontrol 🛡 WireGuard uyumluluğu ve dahası 📥 GitHub:https://github.com/RevolutionTR/keenetic-zapret-manager |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Günaydin, benim FB almaktaki maksadım TürkTelekom´un Modemi sürekli kasıyordu ve o yüzden günde bir kere en az fişten çekip takmam gerekiyor ondan sonra düzeliyordu. Maalesef FB dada ayni problemi yaşıyoruz, genelde aksamları Internet çok yavaşlıyor IPTV falan seyredilmeyecek duruma geliyor, FB fişten çıkarıp takıldığında her şey normal hızına geliyor. Sorum bu kasmayı neden yapıyor? ve buna karşılık ne yapabiliriz? Ankara´dan Selamlarımla |
|
kablo dada oluyor Televizyon (IPTV) direk bağlı oda kasıyor baya |
|
eskiden netfliks vs kullanmazken kaçak sitelerden dizi izlerken de belli bir vakit sonra akşamları çok yavaşlardı telefonun netine geçince ya da modemi aç kapa yapınca düzelirdi ip değiştikçe hızlanırdı yani akşam yoğunluk vakitleri. diğer hiçbir sitede sorun yoksa ip tv sunucuları kaynaklı olabilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Herkese merhaba, Beni kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Şu anda Turkcell ile Superonline kullanıyorum. Zyxel EX3501-T0 cihazımızı PON'a bağlıyoruz ve evimiz betonarme olduğu için evin bazı bölümlerinde sinyal çok zayıf ve bu da sorun yaratıyor. Yakında 7590ax ve 3000ax satın almayı planlıyorum ve bunları ailemden buraya getirtmeyi düşünüyorum. - 7590ax'ı PON'a bağlayın. - Kabloyla bağlanmayı başarırsam 3000ax'ı veya en kötü senaryoda hem triband özelliğini hem de 4x4 sinyalini kullanın. Bugün PPPoE kullanıcı adı ve şifresini bulmayı başardım. Herhangi bir sorun görüyor musunuz? Herhangi bir öneriniz var mı? Şimdiden teşekkürler grazie IL gladiatore |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 20 Kasım 2025; 16:3:27 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Bu ont'lu modelleri Türkiye'de kullanan var mı acaba? Bizim iss'lere uyumlu mudur? |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 25 Kasım 2025; 22:9:59 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Ben de hiç fiber altyapı sahibi olamadım henüz ama okuduğum kadarıyla sonlandırma (soket) kısmında farklı standartlar oluyormuş. Yine yanlış bilmiyorsam farklı ont sisteme tanıtmak da zahmetli olabiliyor. Ama emin değilim tabii. |
|
Kablonet için bende Fritz!Box 6490 modemi model numarısı 2000 2778 aldım ve kullanmaya başladım gerçekten baya stabil bir cihaz yazılımı olsun perfomans olsun on numara bir cihaz router bile ihtiyacim kalmadı |
| _____________________________ |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Selam arkadaslar, bu Fritzbox cihazlarda gece kullanmadigimiz bi zamanda bir kere RESTART ettimenin bi yolu var mi? Ayarlarda böyle bi özellik göremedim. |
|