Şimdi Ara

Fritz!Box Kullanıcılar Kulübü (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.450
Cevap
17
Favori
41.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fritzbox 7430 var bende de.Fakat bir türlü bufferbloatu çözebilmiş değilim.Bu sonuçlara yakın dahi olsa çok sevineceğim.Bende ki sonuçlar oldukça uzak bu konudan.Bufferbloatu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.

• [OpenWrt Wiki] AVM FRITZ!Box 7430

7430 Fritzde openwrt desteği var fakat nasıl kurulacağı hakkında en ufak bir fikrim yok.Openwrt'yi destekliyor diye aldım.Kurulumunu çok basit sandım fakat bir türlü kurmayı beceremedim.

• merhaba arkadaşlar,

ben türkiyeden fritzbox ürünlerinden 7590 veya 7590ax nasıl satın alabilrim bana bu konuda nasıl yardımcı olursunuz herkese hayırlı günler dilerim.

saygılarımla.

• dursun uslu D kullanıcısına yanıt
    Ax zor ama 7590 sahibinden.com da Bülent Tekcan satıyor. Kendisiyle alışverişim oldu. Güvenerek alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 30 Ocak 2023; 14:28:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • teşekkür ederim kendisine ulaşmaya çalıştım herhalde müsait değildi daha sonra yeniden denerim.

• Suiciderim S kullanıcısına yanıt

ben sadece modemi kullanmaya başladım ve çıkan sonuçlar bunlar, kendim herhangi birşeye müdahale etmedim.

• nasip olursa bende aranıza FRITZ!Box 7590 ile katılacağım bakalım gerçekten o kadar anlatıldığı gibimidir.

mevcut ürünlerim 2 adet TP-LINK DECO M9plus 2 adet TP-LINK DECO X60 1 adet TP-LINK DECO X73-DSL

internet aboneliğim Türknet Fiber 100Mb GPON şimdiye kadar yapmış olduğum speedtest sonuçlarım devamlı olarak Download 120----125 arasıdır Upload 8---9 arasıdır.

saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dursun uslu -- 30 Ocak 2023; 20:58:31 >

Hocam öncelikle şimdiden hayırlı olsun. Ben 7530 AX kullanıyorum. Çekim gücü ve hız yönünden normal bir modem. Kararlılığı ise çok harika, sanırım Boardcom işlemci sebebiyle Boardcom saha dolabıyla çok güzel anlaşıyor. Daha önceki modemim saç baş yolduruyordu.

Sizdeki Deco ve Fiber alt yapı ortamında 7590 dan beklentiniz nedir? Stabilite ise sağlam bir alt yapınız var zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 30 Ocak 2023; 21:45:36 >
  • Suiciderim S kullanıcısına yanıt

Hocam ben 7530AX kullanıyorum. İnternet alt yapım çok kötü, 80 Mbit VDSL hat kullanıyorum. Saha dolabına uzaklığım 90 metre ve arada 2 ankastre var. 7530AX 7.31 yazılımı stabilite ayarlarına izin vermiyor ve kendi ayarlıyor. Bufferbloat sonucu genelde D çıkıyor.

Benim görüşüm sonuçlar daha çok interner alt yapısı ile alakalı. Sizin modemde stabilite ayarları olması lazım. Önceki sayfalarda paylaşılmıştı.

• tcebeci1 kullanıcısına yanıt

teşekkürler ben deco ürünlerinden tam beklediğimi alamadım desem yeridir cihazlar çok güzel çok şık duruyorlar fakat bazı internet uygulamalarında erişim sorunu devam etmektedir ve bir türlü çözülemedi defalarca yazdım tp-link forumundan en basit 2 adet samsung smart tv üzerindeki paralı iptv uygulamasındaki erişim sorunu giderilemedi bu cihazıda bir türlü alamamıştım yurtdışındayken şimdi nasip oldu, en basit olan modem zyxel 3625-t50b ile hiç bir sorunum yoktu ama decolarla bir türlü bir adım ileryemememiştim bende dün itibariyle tamamını geri gönderdim aldığım firmaya koşulsuz geri iade aldılar hesabıma geri ödemesini yapacaklar aktif olarak şu anda elimde olan kullandığım sorunsuz olan asus dsl-n66u modemim var.

bakalım bana frtizbox neler katacak ben yakında Türknet 1000mbit fiber geçeceğim bunun için aldım, ben en ufak bir internet erişim sorunu yaşamak istemiyorum.

saygılarımla.

Aramıza hoşgeldiniz diyelim mi o zaman Dursun Bey, aldınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 31 Ocak 2023; 10:51:24 >
  • alibaba A kullanıcısına yanıt

hoşbuldum!

evet dün aldım bülent bey'den bugün kargoya verecektir nasip olursa bu hafta içinde teslim alırım gelir gelmez kurulumunu yaparım, çok az da olsa evdeki otomasyon sistemine tam uyum sağladığını defalarca okumuştum sorunsuz çalıştığını.

Hayırlı olsun hocam.

TpLink Decolar bahsettiğiniz gibi çok fazla müdahaleye izin vermeyen cihazlar. Zyxel 3625 i bende 8 ay sorunsuz kullanmıştım. Tabi özellikleri çok kısıtlı bir modemdi.

İleride ihtiyaç duyarsanız FritzBox modemi mesh ağına bağlarsanız kapsama alanı baya genişlemiş olur.

Saygılar bizden size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 31 Ocak 2023; 12:2:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Büyük ihtimalle hocam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 31 Ocak 2023; 21:28:6 >
  • Uzun zamandır bu 7590 cihazı kullanıyorum konusu varmış yeni gördüm :) konuyu takip edeceğim artık

• İmkansız kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldiniz

• Herkese selamlar elimde AVM Fritz!Box 7530 AX var. Kurulumunu Almanya'da çok kolay yapmıştım. Fakat Türkiye'de yapamıyorum. Türkiye'de bu modemi kurmak için yapmam gerekenler nelerdir ? Mesela hattımı Fon girişine mi DSL girişine mi takacağım? Çünkü hattım fon girişine tam oturuyor. Yardımcı olabilecek biri varsa çok memnun olurum.

• piwi P kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Tabii ki gri DSL girişine takacaksınız, siyah soketler telefon cihazı bağlamak içindir.
    Türkiyedeki telefon soketleri 4 pinli RJ11, modeminizdeki 8 pinli RJ45.
    RJ11 dar telefon kablosunun konnektörünü, modemdeki RJ45 DSL (gri) soketin tam ortasına takmalısınız. Bu şekilde aktif iki pin tam yerine karşılık gelir. DSL lambası sürekli yanıyorsa doğru taktınız demektir

Ayarda diğer servis sağlayıcı seçip kendiniz bir isim vereceksiniz. ÖRN: ttnet vs
    Kullanıcı adı, password gireceksiniz.
    Hemen altında da ek ayarları açıp VLAN ID kısmına 35 gireceksiniz.

Hepsi bu kadar

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 15 Şubat 2023; 23:55:52 >

Çok teşekkür ederim.. Deneyeceğim sonuçları yazarım. 👍

Düzenleme : Yardım için sağolun düzgünce çalışıyor şuanda. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piwi -- 16 Şubat 2023; 1:6:37 >
  • heise online
    AVM lässt's krachen: Fritzboxen bekommen Wi-Fi 7, Zigbee und Matter
    https://www.heise.de/news/AVM-laessts-krachen-Fritzboxen-bekommen-Wi-Fi-7-Zigbee-und-Matter-7524241.html

Fiber ve DSL girişi bir arada modem ve Wifi 7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 23 Şubat 2023; 17:45:16 >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.