Diktatör liberal demokrat rejimi kınıyorum! İnsanların haber alma özgürlüklerine bir darbedir bu! Fransa'da yarın internetin kapatılması gündeme geliyor. muhtemelen internete ve sosyal mecralara erişim engeli getirilecek. https://twitter.com/i/status/1675349327076818949 ![]() Türk devletinden; bu çağ dışı, demokrasi karşıtı kararların kınanmasını bekliyorum ve Fransa'ya bir kınama muhtırası gönderileceğini umuyorum. Halkın özgürlüğü engellenemez! |
Fransa'da diktatör özgürlük karşıtı adımlar; İnternet kapatılıyor, sosyal medyalara engel geliyor!

-
-
Avrupa Kuran yakılırken sessiz kaldı kendi topraklarında bunu alkışladılar. şimdi kendileri yanıyor. allahın sopası yoktur. böyhle bela verir
-
Onunla bağlantısı ne moruk
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Açık değil mi Avrupa Birliğinda Kuran yakılmasına ses çıkmadı alkışlandı bile. Şimdi Avrupa yanıyor Allah belalarını veriyor
Klasik ateist deist Müslüman tartışmalarına girmeyelim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Merak ettiğim bir şey var. Gezi parkı sırasında 48 saat eylem devam ederse hükümet düşer diye saçma sapan bir bilgi dolaşıyordu acaba Fransızlar arasında da böyle saçma sapan bir bilgi dolaşıyor mu ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
durumun vahamiyetine ve yasaklara eleştiri, ingiliz sağ parti politikacılarından geliyor.
https://twitter.com/JimFergusonUK/status/1675609799847821314
-
Koskoca Fransa'ya yakışmadı. Macron değişmesi gereken liderler arasına adını yazdırdı.
insan özgürlükleri sınırsız olamaz gerekiyorsa kısıtlarsın özgürlüklerini. sosyal medyanın kısıtlanmasına karşı çıkanlar hep tuzu kuru ülkelerdi. azıcık bi olay patlak versin bak nasıl kapatmak zorunda kalacaklar.
-
Allahın böyle bir gücü varsa Kuran-ı Kerim yakılırken neden müdahale etmiyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben ateist Müslüman deist tartışması yaratmak istemiyorum.
Allahı dini boşver sen kuran yakıyorsun kameralar çekiyor hadi diyelim 1.5 milyar Müslüman sana lanet ediyor. Duruma dikkat ettin mi. Kuran yanmış cami yıkılmış vs Allah için bir zarar ziyan olmaz. Burada yaptığın haksızlığın boyutu da önemli. Her günah işleyen bela bulsa dünyada insan kalmazdı
ve internet erişiminin sağlanamadığından söz ediliyor. yeni düşen video yok. işte bize özgürlük öğretmeye çalışan fransa'nın düştüğü durum budur.
-
Avrupa'da Kuran yakilirken diyorsunda bizim ulkemizde muslumanlar alevi sunni diye birbirlerini oldurmedilermi ? Sunni kesim bile kendi arasinda kac tane cemaat kurup digerini kafir ilan etmedimi ? Bunlari bir araya getir bak nasil birbirlerini hayvan gibi parcaliyorlar !
Senin o begenmedigin Fransa, dunya muslumanlarinin cogunu insanlik haklari kapsaminda ulkesinde barindirip, bir suru sosyal yardim verdi
Turkiye'den Fransa'ya kaçak giden muslumanlarin, milliyetcilerin sayisini var sen hesapla ayrica muslumanlar neden baska bir islam ulkesine degilde Fransa gibi batili ulkelere gidiyorlar hic dusundun mu ?
-
Hadi dostum yapma şunu Fransa a siyahı Fransız var. Pardon biraz düşün ne bu. Siyahı Fransız olur mu Adamalr sömürgeden gelmişler. Bak hiç sömürgeye girmiyorum. Adamlar güçlü ve zayıfı ezmiş ama kalkıp bu durumu kuran yakmak için bahane olarak sunamazsın.
Verdiği örneklere gelince Allahın sopası yoktur gökten inip dayak atmaz başına iş gelir anlarsın anlamında yazmistim.
Her ülke milli varlığa zararlı durumlara karşı önlem alabilir. Türkiye'de 1000 tane bina yakılsa, yüzlerce özel mülkiyete ait araç yakılıp yıkılsa, kamu binaları ateşe verilirse ne olur dersiniz. Ülkede yerli olan herkes barbarlık modunu açar. Fransa'da bir tane yerli halktan vatandaş çıkıp taşkınlık yaptı mı, tabi ki hayır, uygarlık böyle bir şey tabi. Türkiye'de sözde çağdaş laik ve de sözde milliyetçi tipler, Türk olmayanlar bir taşkınlık yapsa da bir bahane ile onlara soykırım uygulayalım alt bilincindeler. Batılı olmak, uygar olmak, saç baş döt açmakla, şarap devirmekle olmuyor. Türkiye'de özellikle sığınmacılara karşı aşırı kin ve nefret duyan kesimin Batıdan zerre korkusu olmasa sığınmacılara karşı her türlü kötülüğü yapabilir. Zira bu ülke bu konuda sabıkalı. Örneğin İstanbul'da Rumları ülkeden kaçırtmak için 6 7 Eylül olayları yaşandı. Üstelik bunlar bu ülkenin yerli halkı idi, göçmen değildiler. Tıpkı bunun gibi bu ülkede AB ve ABD'nin sopası olmasa aynı şeylerin tekrar yaşanması mümkün.
Fransa'nın yerli olmayan vatandaşlarına karşı ve göçmenlere karşı politikasını savunmak mümkün değil. Almanya gibi entegrasyon politikasına yönelmeli. Asimilasyon, sömürgeci politikası Fransa'nın aleyhine dönecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 3 Temmuz 2023; 21:54:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Burada normal bir insan yok. Normal gibi bakarsan yanılırsın. Tam bir ifrit tip. Bir saat yanında kalsan orada iç savaş çıkar. Kişi Batılı değil, İskandinav değil. Kişi muhtemelen Kur'anı getiren peygamberin ırkından. Ailesi Hristiyan. Kendisinin geçmişi hem en sağdan en sağa terör örgütleri ile ve dost düşman istihbarat örgütleri ile içli dışlı. Irak El kaide, IŞİD, PKK, HaşdiŞabi. Yezidi, PKKlı ateist Kürtler, Şia İran, Irak, ABD Rus istihbarat örgütleri v d. Bunlarla bir zamanda bir şekilde ya bir görüntüsü var, ya bir konuşması var, ya bir planın içinde.
Kur'an yakan tip salt bir insan değil, şu an dünyayı kan gölüne çevirenlerin bir bütünü ta kendisinin gölgesi, maşası..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 3 Temmuz 2023; 22:6:42 >
pardon yanlış anlamışım cidden.
-
olaylar kanadayada sıçramış.
En Beğenilen Yanıtlar

Allahın böyle bir gücü varsa Kuran-ı Kerim yakılırken neden müdahale etmiyor?
|
Avrupa Kuran yakılırken sessiz kaldı kendi topraklarında bunu alkışladılar. şimdi kendileri yanıyor. allahın sopası yoktur. böyhle bela verir |
Benzer içerikler
- devlet dairelerinde atatürk resmi kanunu
- memur maaşlarının ödenmediği dönem
- necip fazıl kısakürek atatürk
- yossi imamoğlu kimdir
- fulbright bursu alan türkler
- ioniq 5 n
- hbo max türkiye
- temu alışveriş limiti
- trendyol kime satıldı
- 2025 elektrikli araçlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X