Şimdi Ara

***Fransa'da DEAŞ saldırısı Dikkat! ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fransa'da süpermarkete DEAŞ saldırısı ! Ölü ve yaralılar var
    Fransa'nın güneyindeki Trebes kasabasında, bir süpermarkette yaşanan rehine krizinde 2 kişi öldü, 12 kişi de yaralandı.

Fransa'nın güneybatısındaki Trebes kentinde silahlı saldırgan süpermarkettekileri rehin aldı. Operasyonda 2 kişi öldü, 12 kişi yaralandı.

Saldırganın DAEŞ'li olduğu belirtiliyor. DAEŞ'li teröristin 7 rehineyi serbest bıraktığı belirtildi. Operasyonu terörle mücadele timleri yönetiyor

Fransa İçişleri Bakanı Gerard Collomb Trebes kentinde hareket ettiği ifade ediliyor. Fransa İçişleri Bakanı Gerard Collomb olayın terör saldırısına benzediğini söyledi.

Trebes Belediye Başkanı, saldırganın "Allah-ü Ekber, hepinizi öldüreceğim" şeklinde slogan attığını iddia etti.

Fransa İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Trebes kentinde silahlı bir kişi Super U isimli süpermarkettekileri rehin aldığı belirtildi.

DAEŞ'li olduğu iddia edilen silahlı saldırganın süpermarkettekileri rehin almadan önce Carcassonne'de yol kenarındaki polislere ateş ettiği iddia edildi. Silahlı saldırıda 2 polisin yaralandığı ileri sürüldü. https://www.haber3.com/dunya/avrupa/fransada-supermarkete-deas-saldirisi-olu-ve-yaralilar-var-haberi-4921797

Fransa, Suriye'de ayağımıza dolanabilir.
    Suriye'de adım atmak, operasyon düzenlemek için, Suriye'ye asker göndermek için, Fransa kamuoyunu ikna etmek maksadıyla bu saldırının düzenlendiğini düşünüyorum.

bakalım neler olacak....

• Daeş bitmedi yeniden organize edip birilerinin üstüne salacaklar belli
  • Birkaç Kızgın Genç Derneği Fransa Şubesi
  • olan yine sıradan sucsuz vatandasa oluyor. sevinç çığlıkları atanlar gelir şimdi
  • Bu olaya bakmadan önce şuna bakalım..

quote:

Fransa'da Charlie Hebdo dergisinde katliam yapan ve 12 kişiyi öldüren Kuaşi kardeşler için İstanbul'da gıyabi cenaze namazı kılındı.

İslamcı ve hükümet taraftarı yayınlarıyla bilinen Haber Cedid sitesinin haberine göre, Aczmendi Dergahı'ndaki gıyabi cenaze namazını Aczmendi lideri Müslim Gündüz kıldırdı.

Oldukça provokatif bir dil kullanan site, yaptığı haberde "Fransa'da Charlie Hebdo'ya yaptıkları operasyonla ehl-i küfrün paçasını tutuşturan, aşağılık karikatüristleri cehenneme yollayan yiğit Kuaşi kardeşler için Aczmendi Dergahı'nda gıyabi cenaze namazı kılındı" ifadelerini kullandı.

Onun için kimse kimseyi yemesin..İşin garibi bunun üzerine hakkında soruşturma açılıyor ve sonuç;
    Aczmendiler'in lideri hakkında, Charlie Hebdo saldırısını gerçekleştiren Kuaşi Kardeşler'i övdüğü iddiasıyla başlatılan soruşturmada takipsizlik kararı verildi.

İçinin yağları eriyen birçok kişi var.Zaten bunlar hep emperyalistlerin oyunu.İşidciler zaten müslüman olmadığı için onbinlerce savaşçı elde ettiler.Müslüm Gündüz gibilerde emperyalist uşağı..Yersen..

• ya arkadaş ben anlamıyorum sizleri

siz hala daeş diye bir terör grubunun olduğunu ve bunların hedefinin islami hayat veya yönetim olduğunu sanan salaklardan mısınız ?
    ben anlamıyorum
    adamlar pkk nın koridor gözetiminde nasıl terkettiler.. tüm dünya seyretti

elçi ülkemizden ayrılırken bu olaylar ve daeş den bizi sizi koruduk ve koruyoruz.. diye bir sürü hezeyandan sonra daeş eylemleri olmaya başladı...

avrupa afrin için Türkiye ye destek verince birden avrupa da daeş militanları vukuat çıkartmaya başladı. ve avrupa artık afrin i destekden eleştirmeye geçmesi sizce normal mi ?

hala siz amerikanın paralı terör eylemcileri olduğunu görmicek misiniz ? anlamak bu kadar mı zor?

benim başka bir iddiam daha var
    Filistin KÖ... bunların da kuruluşu israil kökenli

ne zaman bir saldırı olsa israil e... israil misli ile saldırıp yok edip.. arkasına topraklarını genişletti... ve devam eden bir süreç.. son dönemde artık bu genişlmeye son verildi... ve var olan ortak yapılar ve kültürleri yok etmek.. kendilerine ait bir tarih ve din yapılandırmasını yapmak için içe dönmeye ve içlerinde çalışan arab nufusu asimile olanı barındırıp bireyselliğini devam ettirmek isteyeni ise farklı şekilde yok etmeye devam ediyor

maalesef onlar için.. bizim için şükür... israil nufusu da bir durağanlık yaşıyor. bir çok yahudi kimlik saklayarak zorunlu göç den kaçmaya çalışıyor iken.. israil de bulunanlar ise hem kendileri hemde doğacak çocuklarının hem fikir hemde yaşamlarından emin olamadıkları için çocuk yapma kısmında gerileme var. görüyorlar.. onlar bile kendi içlerinden yönetime muhlif grublar güçleniyor.. siz sanmayın tüm israil birlik içinde
    kendi dinlerini veya radikal grubları sevmeyen kitle oldukça fazla..
    yani istanbul sokaklarında dindar/radikal ların oranından daha az bir nufusa sahipler
    sadece sorun şu. .yönetimde olanların büyük kısmı nazi düşmanlığı ve YOK-SUN-LUK fikri ile büyüdükleri için despotlar... gelen nufus mevcut hükümet politikasını desteklemiyor

daeş bir silah.
    istediği zaman istediği yerde oynatıyor
    ülkemiz içinde daeş faaliyetleri dahil pkk faaliyetleri bile artık gerçekleşmeden bastırılıp yakalanır oldular

bunları görmek anlamak bu kadar mı zor ?

yani siz mevcut SEÇİLMİŞ hükümeti almanya ya şikayet edince sanıyormusunuz onlar birşey yapıp yaptırabilecek ler ?

siyasi ilişkiler maddi bağlar ile devam eder.
    bugün almanya dan biz alışveriş yaptığımız sürece almanya sadece söylemden ileri gitmez.. çünkü dostlar alışverişde görsün..
    seçim öncesi merkel ile sçeim sonrası merkel neyinize yetmiyor ?

aklınızı başınıza sesleyin

• Yine evine ekmek goturen insanlara oldu ne olduysa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.