Bildirim
fps nedir ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Frames Per Second. Yani saniye başına gösterilen kare sayısı. Fraps adındaki program ile oyunların Fps değerini öğrenebilirsin. _____________________________ -
normalde ben fps yi Firs Player Shooter biliyordum _____________________________ IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız. -
first person shooter kısaltması oyun türü için kullanılır..arkadasın sordugu saniyedeki kare sayısı anlamına gelen frames per second.üstte arkadaş acıklamıs ztn.. -
quote:
Orjinalden alıntı: erozbey90
normalde ben fps yi Firs Player Shooter biliyordum
Yanlış biliyorsun. First Person Shooter
Neyse dalga bir yana arkadaş First Person Shooter'ı diil Frames Per Second'ı soruyor. Ve nForcer'ın dediği gibi fraps ile ölçebilirsin bunu. Buradan indir=====>http://www.fraps.com/download.php
Eğer halledemezsen daha ayrıntılı anlatırız._____________________________
-

arkadaşlar sağolun fps yi ölçtüm ortalama çoğu oyunda 60 ı görüyorum bu 112 leri bile gördüğü oldu (nfs undergrand da ) bide şöle bi sorum olcak bu fpsyi sabit tutabilecek bi program varmı
_____________________________ salesman -
quote:
Orjinalden alıntı: darks n man
quote:
Orjinalden alıntı: erozbey90
normalde ben fps yi Firs Player Shooter biliyordum
Yanlış biliyorsun. First Person Shooter
Neyse dalga bir yana arkadaş First Person Shooter'ı diil Frames Per Second'ı soruyor. Ve nForcer'ın dediği gibi fraps ile ölçebilirsin bunu. Buradan indir=====>http://www.fraps.com/download.php
Eğer halledemezsen daha ayrıntılı anlatırız.
ben yanlış yazmışım First Person Shooter dı herneyse sorun yok bendede fraps var bu arada 30 sn-1 dk arasında çekiyor register yaptığında kafana göre çek_____________________________ IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
-
quote:
Orjinalden alıntı: scandall84

arkadaşlar sağolun fps yi ölçtüm ortalama çoğu oyunda 60 ı görüyorum bu 112 leri bile gördüğü oldu (nfs undergrand da ) bide şöle bi sorum olcak bu fpsyi sabit tutabilecek bi program varmı
Sabit değilde değerini biraz daha yükseltmek için fps'nin bazı oyunların konsol komutları var.Bunları kullanarak yükseltebilirsin.Veya ekran kartının ayarlarından Vsync ayarını "Kapalı" konuma getirerek ekran akışında görünür bir hızlanma görebilirsin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler