Şimdi Ara

fps nedir ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar forumda görüyorum hep işte bazıları diyo oyunu 25-30 fps arası oynuyorum iste benim bilgisayarda 75 fps ye kadar çıkabiliyo görüntü takılmıyo gibi nedir bu olay ve ekran kartımın neresinden öğrenebilirim şimdiden teşkürler

• normalde ben fps yi Firs Player Shooter biliyordum

Orjinalden alıntı: erozbey90

normalde ben fps yi Firs Player Shooter biliyordum

Yanlış biliyorsun. First Person Shooter
    Neyse dalga bir yana arkadaş First Person Shooter'ı diil Frames Per Second'ı soruyor. Ve nForcer'ın dediği gibi fraps ile ölçebilirsin bunu. Buradan indir=====>http://www.fraps.com/download.php
    Eğer halledemezsen daha ayrıntılı anlatırız.

• arkadaşlar sağolun fps yi ölçtüm ortalama çoğu oyunda 60 ı görüyorum bu 112 leri bile gördüğü oldu (nfs undergrand da ) bide şöle bi sorum olcak bu fpsyi sabit tutabilecek bi program varmı

Orjinalden alıntı: darks n man

quote:

Orjinalden alıntı: erozbey90

normalde ben fps yi Firs Player Shooter biliyordum

Yanlış biliyorsun. First Person Shooter
    Neyse dalga bir yana arkadaş First Person Shooter'ı diil Frames Per Second'ı soruyor. Ve nForcer'ın dediği gibi fraps ile ölçebilirsin bunu. Buradan indir=====>http://www.fraps.com/download.php
    Eğer halledemezsen daha ayrıntılı anlatırız.

ben yanlış yazmışım First Person Shooter dı herneyse sorun yok bendede fraps var bu arada 30 sn-1 dk arasında çekiyor register yaptığında kafana göre çek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    vsync nedir??
    19 yıl önce açıldı
    BU FPS DROP NEDEN?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: scandall84

arkadaşlar sağolun fps yi ölçtüm ortalama çoğu oyunda 60 ı görüyorum bu 112 leri bile gördüğü oldu (nfs undergrand da ) bide şöle bi sorum olcak bu fpsyi sabit tutabilecek bi program varmı

Sabit değilde değerini biraz daha yükseltmek için fps'nin bazı oyunların konsol komutları var.Bunları kullanarak yükseltebilirsin.Veya ekran kartının ayarlarından Vsync ayarını "Kapalı" konuma getirerek ekran akışında görünür bir hızlanma görebilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.