Şimdi Ara

FPS'lerde Bu Olay Yeni Mi Başladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aralar yeni çıkan COD:MW3 ve Golden Eye 007 oyunlarını oynarken bir şey dikkatimi çekti nişan almak için tuşuna bastığımı zaman otomatik olarak yakınlarda düşman varsa onun üzerine gidiyor eskiden böyle bir şey yoktu artık yeni FPS'ler böyle mi olacak iyice Casual'a doğru gidiyor muyuz yoksa bu ayarlardan kapatılabilen bir özellik mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 6 Kasım 2011; 21:32:06 >

• Bu özellik her zaman vardı. Ayarlardan otomatik nişan alma özelliği kapatılabilir. Böyle bir seçenek yoksa, zorluk derecesi artırılarak otomatik nişan özelliğinden kurtulabilirsin büyük ihtimalle.
  • Bu eski oyulardada vardı optionsdan kapatabılırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 6 Kasım 2011; 22:01:50 >
  • red dead redemption
  • Eskiden varsa ya ben farketmedim ya hep özellik kendiliğinden kapalı denk geliyordu demek ki iyice oyunu kolaylaştıran ve sevmediğim bir özellik.Bu arada RDR'de olması normal sonuçta TPS oyunu.
  • Battlefield 3'de de var bu durum.
  • Çoğu oyunda var bu özellik. Ayarlardan aim'i off yaparsınız olur biter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunlar neden bu hale geldi?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Auto Aim'i kapat. Ama faydalı bir özellik bence.
  • Yeni cikan MW3 mu? Yarin cikiyor o ya :) Seni Jack Sparrow seni!
  • Korsana karşıyız dostum erken aldım ama paramla rezil olacağım galiba konsol banlanırsa oturur ağlarım.
  • Saka yapiyorum zaten, herkesin butcesi, gereksinimi kendine bana yargilamak dusmez, 10 sene once ben de korsandim ona bakinca, cocuktum, Tr'de online konsol oyunculugu zaten yoktu, deneteim banlama yoktu vs vs...

Turkiye'de oyle bi olay var ya, spotcularin oyle cikis gunu vs takmalarini gerektirecek bi yaptirim olmadigindan rahatlikla erken alinabiliyor, burda pre-order yapsan anca ciktigi gun eline gelir.
  • PC'den beri yıllardır var olan Auto-Aim özelliğidir o . Yanlız auto-aim e alışmamak lazım bir alışınca herşey basite kaçıyor.Ancak multiplayerda çok ufakta olsa auto-aim 'in açık durması söz konusu.
  • ciddi spoiler verdin şimdi daha oyun çıkmadan
  • bence iyi bir özellik çünkü gamepad ile biraz zor oluyor bazen nişan
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

ciddi spoiler verdin şimdi daha oyun çıkmadan

spoiler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

ciddi spoiler verdin şimdi daha oyun çıkmadan

ironi?
  • İstisnasız her oyunda kaparım. Oyunu taktığımda ilk yaptığım iş budur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.