Şimdi Ara

Fotoğrafları whatsapp ile yollama sorum var ? SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galeriden fotoğrafı seçip gönder yapınca resimdekiler çıkıyor whatsapp nasıl ekleyebilirim oraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 2 Aralık 2014; 22:42:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardım

• Yardım yok mu ya

• Androidde var o ozellikler iphone dan cok bisey bekleme

• clopin C kullanıcısına yanıt
    Tebrikler apple sizin sayenizde iflas etti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an için öyle bir seçenek bulunmuyor maalesef. Whatsapp'a girip oradan seçmek zorundasın.
  • hımm peki sağolun keşke olsaymış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Whatsapp ta iken ordan seçmek çok ta zor olmasa g erek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Zorluğundan değil , bazı fotoğraflar vardı göndermem gereken whatsapp tan seçtim çıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 3 Aralık 2014; 0:20:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

Whatsapp ta iken ordan seçmek çok ta zor olmasa g erek

Bu bir eksiklik dostum, tamam abartılacak bir şey olmasa da yapılsaydı güzel bir kolaylık sağlayan bir şey olacaktı. Benim belki 500 tane fotoğrafım var ve fotoğraflar arasında gezerken bir fotoğrafım hoşuma gitti, arkadaşıma yollayayım dedim. Anında fotoğrafın içindeyken yollayıp işime devam edebilecekken neden gidip Whatsapp'ı açıp arkadaşıma girip tekrar o fotoğrafı bulmak için 500 fotoğraf arasından onu seçeyim ki?

Büyük eksiklik değil ama, seçenek olarak koyulmalıydı.
  • Tabi böyle bir seçenek olsa bence de iyi olurdu kötü demek istemiyorum fakat zaten cihazı satın alır ken böyle şeyleri biliyorsunuzdur artık. Artık kimse bir şey almadan önce araştırıyor , bakıyor ediyor, tartışmaları ve eleştirmeleri, eksileri,artılarını araştırıyor. Bilmeyene belki sözüm yok ama bilip te alıyorsanız zaten ben bir şey diyemem artık. Malesef bu bir eksik ben cihazı alırken bunun olmadığını bilerek aldım yine de mesela. Android e göre ekşisi olabilir ama artıları eksileri yanında kat ve kat fazladır. Eksileri de geliştirip sunsa zaten kısıraysa yakın cihaz çıkarabilirler.

Hocam ben şahsen bilmiyordum konuyu açtım telefonu yaklaşık 5-6 ay araştırdım onlarca video izledim hiç bi incelemede bu özelliğin olmadığını görmedim ve oraya ekleniyor sanıyodum bence ilk yorumunuzda yanlış düşündünüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 3 Aralık 2014; 0:08:53 >
  • Hocam malesef ben sizin bilip bilemediğinizi de kestiremeyerek yorum yaptım , bu yüzden yanlış anlaşılmalar olabilir. Fakat iphone cihazları hep operatör bayilerinde olsun teknosa,vatan vs.teknoloji avmlerinde olsun incelerken hep farkettim ben bunu. Mesela ben android tablet im ile 5s arasında mail yolu ile aktarım yapıyorum. Gönderme seçenekleri çok işlevsel değil malesef cokluluk ta sunmuyor ne yazık ki yukarıda arkadaşın dediği gibi olsa pek tabi iyi olur. Direk gönderme gibi bir kolaylık sağlamış olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 3 Aralık 2014; 0:26:01 >
    Önemli değil hocam, olsa da iyi olurdu gerçekten yapçak birşey yok maalesef iyi geceler 😊

• Öyle tabi. Forumda sık sık takılır iken kendimi diğer üyeler gibi kestirme cevap verirken buluyorum bir anda nedense anlamadım. Çok fazla takılmak iyi olmuyor forumda sanırım iyi geceler

• jailbreak yaparsan cihaza bu olayı tweak ile halledebilirsiniz.
  • watsaptan gönderiyorum ben.
  • İyi de beyler, bunun apple ile bi alakası yok ki, Whatsapp ın güncelleme verip desteklemesi lazım. Destekleyen uygulamaların zaten gönderiliyo. Apple a sayacağınıza whatsapp a mail atıp talepte bulunun bence

• aliekin kullanıcısına yanıt
    Hımm demek herşey Whatsapp ile ilgiliymiş
  • hangii ios sürümünü kullanıyorsunuz acaba ? ve o çekim çubuğunu -92 denen değer döngüsüne nasıl ayarladınız? böyle bir ayar varmı acaba?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.