Şimdi Ara

Arabama neler yapabilirim? Ve bir kaç sorum var.(20 yaşında Fotoğraflar ile)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar karantina izole günlerinde oldukça zamanımız bol değerlendirmek için arabayla uğraşmak istiyorum hem günümü öldürür hem de keyifli olur neler yapabilirim? Aracım Mercedes A serisi 1.7 dizel 2000 model 223 bin km de şu an Herhangi bir sorun yaşamadım satın alanı 9200 km küsür oldu sadece 8000 km de 1 lt yağ eksiltti 5-30 koymuştuk arabaya normal midir bilmiyorum yağı ekledim devam ettim. Bir de sabahları ilk çalıştığında traktör gibi çalışıyor 1 dakika sonra geçiyor normal midir? Ayrıca gaza ani yüklenme de çok az kara duman atıyor az derece de normal mi? Ve maalesef sunroof motoru çalışmıyor. Teşekkürler Kozmetik olarak neler yapabilirim kendimce ustaya oraya buraya gitmeden malum korona virüsü var teşekkürler aracın fotoğraflarını paylaşıyorum.
    Arabama neler yapabilirim? Ve bir kaç sorum var.(20 yaşında Fotoğraflar ile).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scofield1 -- 1 Nisan 2020; 16:47:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geyik testine sokabilirsin.

Orijinalden alıntı: cormen

Geyik testine sokabilirsin.
  • cormen kullanıcısına yanıt
    gençler anlamaz hahahahah

Nereden aklınıza geliyor şunlar ya

• sabah traktör gibi çalışması ve hafif kara duman atması enjektörü temizleterek giderilebilir bir enjektörcüye gidilebilir süreç bittikten sonra yağ eksiltme işinde aracın kullanma klavuzunu bulup tavsiye edilen yağa bakın tavsiye edilen daha kalın bir yağ varsa onu koyarak azaltabilirsiniz yada daha kaliteli bir yağ markası koyarak deneyin.
    Bu süreçte kendinizin yapabileceği işler ufak tefek rütüş kozmetik işleri trim sesi çözme fitillere silikon sprey sıkma gergilere sıvı gres sıkma olabilir elinizden geliyorsa wax vs yapabilirsiniz.

2012 Renault Fluence 1.5 dci 110 hp 2016 kasım alındı 45.750 tl
  • Traktör gibi çalışması normaldir, soğuk çünkü. Aynı şey 1.5 dCi aracımda var. Şöyle bakımlık birkaç bir şey sipariş et, onları uygula. Yağmursuz bir günde dipköşe temizle. Gerekli kısımları yağla, istersen çizik giderici rötüş tarzı boyalar var, onun siyahı varsa kullanabilirsin. Halı hazırda bir kontrol yap, soğutma suyunu falan koy, iç kısımdaki koltuklar güzel, onlara deri besleyici sürebilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Zamanında bu arabalar geyik testinde çuvalladığı için mercedes hepsini geri çağırıp esp taktırmıştı

Hocam güzel espiri verdim artını

2.0 16V
  • EZİKMAN E kullanıcısına yanıt
    Tabi çuvallar şu tipe bak, çirkin ördek yavrusu Benim espsiz araba bundan daha iyi girer

• Hocam koltuklarının bakıma ihtiyacı var, müdahale etmezsen yakın zamanda süngerleri görmeye başlarsın.
    Tavsiyem;
    Gyeon leather cleaner strong
    Gyeon leather coat
    Gyeon leather brush ile koltukları elden geçirmen. Korona muhabbetinin olduğu şu zamanda uygulama yaparken iyi zaman geçer. Kaportanında biraz bakıma ihtiyacı var ama öncelik koltuklar.

• Bu arabayı Mercedesin ürettiğinden hala şüpheliyim. Reno symbolden hallice bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Tofaş Doğan SLX

Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X
  • güzel detaylı bir temizlik yapabilirsiniz içine dışı orjinal kalması daha iyi olur.

-Neredeyse bir jeep sürüyormuş gibi yuksek bir suruşu vardır. inerken ve binerken kolaylık saglar.
    -long versiyonda hiçbir aracta olmayan arka diz mesafesi vardır.
    -araç tabanı düzdür.
    -ağır aractır.
    -süspansiyon maalesef kütük gibidir. konfor yok denebilir. kasisleri omurganızda hissedersiniz.

Bu araçla ilgili yapılabilecek tek şey orjinalliği korumak. Aksesuar aracı değildir.

• Sağolun hocam teşekkürler uygulama yapmak istiyordum bende ne kullansam diye araştırıyordum uygulayacağım ayrıca çatlaklar için ne yapabilirim? Tavsiyeniz var mı

Orijinalden alıntı: Guest-E68E7D09F

Peki geyik testine soktunuz mu veya hız yaptınız mı?
    Ben denedim 60 kmye kadar hir şey olmadı sonrasına bende güvenmiyorum bu araçlar bunlar için değil

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.