|
WhatsApp'a yeni kişi yöneticisi geliyor: Telefondan kişi ekleme zorunluluğu kalkıyor

-
-
İnşallah bu özellik android içinde olur olursa çok iyi olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telefon hesabının senkronizasyonu yetiyordu. Kişi kaydetmeden anlık telefon ekleme getirsinler yeterli.
Haberde başka bir konu var: Kullanıcı adının gelebilecek olması. İsmi Mehmet Yılmaz olanlar seri üzülecek.
-
Benim gibi rehberini paylaşmayan pek yoktur herhalde ama, sınırlı iletişim kurduğum kişileri eklemek için iyi olur.
(Kullanıcı adı da senelerdir gelecek!)
-
Bir noktadan sonra rehberden, tel nolarından bağımsız kullanıcı adı ve parola odaklı bir yapıya evrilecek demek ki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Farklı bir yapıya dönecek gibi.Sorunsuz yaparlar umarım
-
Biraz daha gelişirse Telegram'a yaklaşacak.
-
Bu güncellemeyi yeni fark ettim. Bir sıkıntı şu ki telefon rehberinizde olan ancak yeni br numara ile WhatsApp üzerinden yazışma yaptığınız bir kişiyi, WhatsApp üzerinden rehbere eklediğinizde sadece yeni kişi yarat seçeneği çıkıyor. Mevcut kişiye ekle çıkmıyor. Telefon rehberinde sonradan kişileri birleştirmeniz gerekiyor.
iOs 18.5
WhatsApp 2.25.11.76
-
Telegram olmak için kaç yıl daha beklenecek acaba.
-
Bir çok şantaj dolandırıcılık işi WhatsApp üzerinden yürüyor.
İnsanlar Sahibinden üzerinden ilan koyuyor. Elin Nijeryalısı bizim İsimlerimizi numara ile birlikte indexleyip satıyor.
Kişilerimde olmayan bir kişinin bana mesaj atmasını engelleme seçeneğenin bana sunulması gerekiyor.
Ya da "xxxx sana mesaj göndermek istiyor" şeklinde bir ibare gelmeli. Elin şantajcısına hemen İKİ TİK, OKUNDU zart zurt gösteriyorsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X