Şimdi Ara

Fotoğrafçıda çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaş 16.Yazın çalışmak istiyorum.Babamda fotoğrafçıya sor belki alırlar falan dedi.Bir kat full Pc doluymuş.Bugün görüşmeye gitçem.Ps biliyorum ama pro değilim.Sizce bir şansım olur mu?

bu hafta çıkorum kpss ye hazırlancam foto lanet bi iş bana göre tabii seven arkadaşlara bişe diyemem
    bazen böle makineye bi vurasım gelio kırmak

Şayet benim çektiğim gelin fotoğrafları çok beğeniliyordu anlaşmazlık yüzünden çıktım işten

1 senem çıraklıkla geçti sonraki 4 sene boyunca her işi ben yaptım çok güzel bir meslek öğrenmek istersen dene

Çoğu fotoğrafçı nikon kullanır en çok d70 - d90 d100 ile karşılaşırsın Şayet benim makinam objektif kırılmadan önce d100 full kit'idi ama satmak zorunda kaldım parasızlıktan alamıyorum şuanda

Orijinalden alıntı: veciixx

Gayet güzel bir meslek heleki farklı açıdan görebilirsen fotoğrafları çekim yaparken biraz farklı düşünebilirsen..

Şayet benim çektiğim gelin fotoğrafları çok beğeniliyordu anlaşmazlık yüzünden çıktım işten

1 senem çıraklıkla geçti sonraki 4 sene boyunca her işi ben yaptım çok güzel bir meslek öğrenmek istersen dene

Çoğu fotoğrafçı nikon kullanır en çok d70 - d90 d100 ile karşılaşırsın Şayet benim makinam objektif kırılmadan önce d100 full kit'idi ama satmak zorunda kaldım parasızlıktan alamıyorum şuanda

Usta yanlış anladın ben fotoğrafçıda foto çekmek için değil Pc başına oturup ps yapabilme şansımı sormuştum
    Marketlerde Çalışmak
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.