Şimdi Ara

Marketlerde Çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arabızda daha önce marketlerde çalışan var mı? A101 , Bim , Şok , Carrefour , Migros , Yunus vs... Ben ortalama 3 aylık filan çalışmam gerekiyor sebebi 3 aylık sigorta yaptırımından sonra bir miktar kredi çekmem gerekiyor şuanki çalıştığım yerde sigortam yatmadığı için çekeniyorum. Marketlerde çalışmayı önerir misiniz? Çalışma standartlarına baktım genelde hepsi yoğun iş temposu , egoist mağaza sorumlusu ve sıkıntılı stresli bir iş hayatı diyor tabi bu bilgiler güncel değil belki artık bazı şeyler düzelmiştir. Yakın bir zamanda çalışan veya hala çalışıyor olan var mı aranızda asgari ücret + sigorta için değer mi? Önerir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 3 şubesi olan bir markette calışıyorım aile ortamı var isteyen istediği zaman dinleniyor ediyor müdür hatta patronla şakalaşmalar hatta şuan kasada oturmuş fısyık kola telefon keyfi yapıyorum

• vay arkadaş millet iş bulduda kıllısını arıyor ben bi market işi bulsam hemen girecem
  • Benim bahsettiğim daha çok şubesi olan marketler bim , a101 gibi

Market işi banada mantıklı geliyor ama internetten baktığıma göre herkes lanet ediyor. Sanırım buda aynı askerlik gibi herkesin market çalışma ortamı farklı başındaki müdüre kaynaklı değişiklik gösteriyor 😂

• 1 Ay market işinde çalıştım yaz için daha sonra yüksekten düşerek sakatlandım şuan raporluyum, sorduğuna gelirsek pek bi düzelme bekleme yinede yapılacak iş değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.