Şimdi Ara

Forza Horizon 5 (2021) [XBOX ANA KONU] (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.737
Cevap
32
Favori
86.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=AE9wZVE_srI&feature=youtu.be muazzam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oyun tek kelimeyle epik

Forza Horizon 5 (2021) [XBOX ANA KONU]
  • Oyuna 30 FPS olarak başlayanlar varsa ve görüntüden feragat istemiyorlarsa 60 FPS hiç denemesinler. Şahsen akıcılığı gördükten sonra 30 FPS kesinlikle berbat geliyor insana.

• Ben bilerek 30 fps başladım 6-7 saattir de 30 la oynuyorum halimden memnunum açıkcası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Series s kalite modu gözler bozuk olduğundan 30 fps çok rahatsız etmedi beni :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -10uR- -- 9 Kasım 2021; 0:58:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Forza Horizon 5 (2021) [XBOX ANA KONU]

Oyunun en hızlı aracı
    Koenigsegg-Jesko

500'u görüyor.

• Sine-FİL kullanıcısına yanıt

Fiyatı nedir hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shrikeen kullanıcısına yanıt
    2.5 M civarı, Premium alanlara galeriden istedikleri bir aracı ücretsiz veriyorlar. Bunu seçtim.

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt

Ben de aynı beklentiyle korkarak performans modunu denedim. Daha akıcı elbette ama gece gündüz tarzı bir akıcılık farkı hissetmedim o yüzden kalite moduna geri döndüm zira görsel fark çok fazla. Bu 4k takıntısının son bulması lazım yoksa işimiz iş. PC tarafındaki performansa bakarsak, 1440p de kalite modu rahat 60 fps verirdi. Beni en çok sinirlendiren şey bu oldu ondan sonra da kokpit kamerasındaki renklerin, dış kameradaki renklerle uzaktan yakından alakası olmaması geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Maxximum_ -- 9 Kasım 2021; 2:30:33 >
  • Sine-FİL kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

————

Bu arada 40K’lık bir araç var Wigly sanırım ismi tam aklımda değil. Bu aracı alıp yetenekler arasından süper şans çarkı açabilirsiniz.

———

Ek olarak bir birisi soruyordu mesajı bulamadım. Eklenti paketi alındığında P1 ve P2 aynı özelliklerden yararlanıyor bilginiz olsun.

• Arkadaşlar LG Oled tv'de dolby vision olarak oynayanlara bir sorum olacak pek bilgim yok.Bu parlaklik kacta olmali?

• quote:

Orijinalden alıntı: BVBLİFE

Arkadaşlar LG Oled tv'de dolby vision olarak oynayanlara bir sorum olacak pek bilgim yok.Bu parlaklik kacta olmali?
    Oled LG C1 - Aynı şekilde kullanıyoruz, Dolby Vision Açık.

• Gecen oyunlarda efsanevi ayarlayici veya boyaci var mi? Neler yapmamiz lazim? 50 bin indirme baya zor. FH4 te 2000 kusur indirme falan vardi ama 50 bin baya zor.

• alican88 kullanıcısına yanıt

Hocam farkın nedenini yazdım daha öncede bende sizle aynı dusuncedeydım farkın nedenı Kalite modu X deki PC nin ultrası ile aynıymıs tek farkı FPS farkı ondan bu kadar dağlar kadar fark var gibi oluyor. Yoksa sizin dediğiniz gibi yeni konsollar çıktıgından beri guncelleme ve oyun başlarında ıkı secenek olunca bu kadar fark olmuyordu ilk defa böyle bişey ile karşılastım bende.

• 65 oled b9 kullaniyorum

Kalite modunda başladım ama 30fps ile araba surmek zor geldi. 60fpsye gectim . Goruntu bence yine guzel. Onemli olan araba surus zevki bence. Ben 60fps de kalacağım.

• -10uR- kullanıcısına yanıt

Ben aradaki farkı anlamıyorum ama millet 30 fps oynanmaz dediği için 60 da oynuyorumForza Horizon 5 (2021) [XBOX ANA KONU] 

• Dün akşam 3 saat kadar kalite modunda oynadım. Bugün performans moduna alacağım bakalım nasıl fark var.

• _Maxximum_ _ kullanıcısına yanıt

Madem konsollarda da bu mod işine girdiler, yapıyorlarsa tam yapmaları lazım, 2k kalite, 1080p kalite modları da yapmaları lazım. 2k-4k arası çözünürlük farkının çok fazla göze batacağını da sanmıyorum ben şahsen.

• BVBLİFE kullanıcısına yanıt

Merhaba. B9 televizyonum Dolby Vision destekliyor ama oyuna girerken HDR yazıyor ve parlaklık ayarları vs. rakamsal olarak farklı. Acaba DV için bir ayar mı var? Bilginiz var mı?

• Kişiden kişiye göre değişir ama performans modunda oynarken keyif alamıyorum 30 fps olmasına rağmen kalite modu benzersiz olmuş.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.