Şimdi Ara

Forza Horizon 5 (2021) [XBOX ANA KONU] (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.737
Cevap
32
Favori
86.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ThecaliphTR ekleyebilirsiniz arkadaslar.

DH olarak kulubunmuz var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu gece mi çıkıyor game passe

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt

Konumu Yeni Zelanda yapınca oynanabiliyor. Beklemek istemiyorsanız hemen başlayabilirsiniz.

Dolby Atmos ses ile oyun harika bir deneyim sunuyor. Performans modu kesinlikle daha iyi. Aracın tepkileri bile fark ediyor. 30fps Kalite moduna kesinlikle dönmem Forza Horizon 5 (2021) [XBOX ANA KONU] 

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

X'de performans modu güzel görünüyor muhtemelen. Ben şimdi Series S'te denedim oyunu kesinlikle kalite modunda oynarım. Performans modunda ciddi grafik düşüşü var.

• blackprague kullanıcısına yanıt

İncelemelere de baktım. Özellikle birebir karşılaştırmalara dikkat ettim. O kadar hızlı giderken yerdeki çalının yada ağaç sayısının azalması çok da problem değil açıkçası. Grafik olarak harika bir deneyim sunuyor.

• GT_55 kullanıcısına yanıt

Bende bu kadar fark olmasina sasirdim..spiderman gibi ayni sekilde demon souls ta oyle grafik modu ile performans modu arasinda detay farki yok ve 60 fps yi gonul rahatligi ile rercih edebiliyorum..ama fh5 te bende kalite modunda oynuyorum bir sure sonra alisiyorsun ama kesinlikle yanlislikla 60fps modu acarsan iste ozaman sikinti oluyor :) hic 60 a bulasmadan kalite modunu secip oynayacaksin..kalite modunda adamlar cigir acmis..

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Araba modellemesinde sıkıntı gördüm ben performansta. Grafik modu çok daha güzel 30fpa de çok akıcıymış

• Arkadaşlar Premium eklenti yığınından, Car Pass’ten P1 ve P2’nin ikisi de faydalanabiliyor mu? Deneyen oldu mu?

Bf 2042 Gold Edition’da da sezon pass var, iki hesap da faydalanabiliyor mu merak ediyoruz.

• Amg one ile bitiririm oyunu bence. Aracın spoileri katlanması durumunda downforce, hızlanma değerleri ve grip yeteneği değişiyor. Çok iyi iş yapmışlar. Bu özellik umarım başka araçlara da gelir.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    DH team diye kulüp vardı galiba. Kısaca dhtm sanırım.

• Cok acil E60 kasa M5 almam lazim. Oyunu zar zor biraktim spora gidicem.

Volkanik dag Caldera tirmanmak cok zevkli. Saatlerce farkli arabalarla cikip inebilirim. Ford RS200, WRX STI ve Lancer Evo ile denemek icin can atiyorum.

• Series X'te 4k kalite modu hic oynanacak gibi degil. Ayarlardan 1080 yapip kalite modu yapinca goz karari 50 fps gibi oluyor. Benim tercihim yine de 4k performans modu oldu.

• | OMG! | kullanıcısına yanıt

Geçen oyundaki konsept araç McLaren Senna idi bu sefer Amg One yapmışlar. Belki Senna yine aynı güçtedir. Sağlam downforce vardı.

• Krone K kullanıcısına yanıt
    Evet Senna yine bayağı iyi. Intensa emozione de daha oturaklı gibi hissettirdi bana. Ama amg one modları arasında bu kadar fark olabileceğini düşünmemiştim gerçekten.

• Rapresyonik R kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan 1080 yapınca ne değişiyor

• Cozunurluk dusuyor 30 fpsden fazla oluyor.

Sanmıyorum öyle olacağını ben monitör ile 1440p kullanıyorum series x i ama oyun 30 fps bence kalite modunda daha fazlası yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • performans modunu beğenemedim

Forza Horizon 5 (2021) [XBOX ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 8 Kasım 2021; 20:20:35 >
    Ne alaka hocam

• Deneyin alakayi gorursunuz :)

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.