Şimdi Ara

FORZA HORIZON 2™ 'OPEN WORLD RACING GAME' (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.915
Cevap
24
Favori
103.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık şu yeni nesil cihazlar için adam gibi bir direksiyon seti açıklansın. Alınabilir bir fiyat ve kalitede de olsun.
    Bu oyunları joypad ile oynamak istemiyorum.
  • gamerasi kullanıcısına yanıt
    Valla hocam direksiyon konusunda 360 cidden çok kötüydü. F/P oranı çok iyi olan direksiyonlar yerine, uçuk fiyatlı markaları destekliyordu. PS3 ise tam tersi, alınabilir ve kaliteli çoğu direksiyonu destekliyordu.

Bu yüzden PS4'den şüphem yok ama, One yine sıkıntılı olabilir bence bu konuda.
  • Yeni birkaç bilgi:

100 saatten daha fazla oynanış süresi olacak

Dedicated Server'lar olacak

En ufak ışıklandırmalar bile tamamen dinamik

Harita ilk oyunun 3 katı büyüklüğünde

İlk oyundaki gibi yol kenarlarında görünmez bariyerler olmayacak..Gerçek dünyada bir araba nerelere girebiliyorsa oyunda da o şekilde hareket edebileceğiz yani çayır çimen yardırabiliriz
  • bluelabel kullanıcısına yanıt
    Amazon'da Thrustmaster'ın uygun fiyatlı bir direksiyonunu görmüştüm, Amerika'dan sipariş verilebilir eğer kargo ile gönderiliyorsa. Ne kadar kaliteli hiçbir fikrim yok.

http://www.amazon.com/Thrustmaster-Ferrari-458-Spider-Racing-Wheel/dp/B00IVHQ0KI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1401806963&sr=8-1&keywords=xbox+one+steering+wheel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spartan 117

Yeni birkaç bilgi:

100 saatten daha fazla oynanış süresi olacak

Dedicated Server'lar olacak

En ufak ışıklandırmalar bile tamamen dinamik

Harita ilk oyunun 3 katı büyüklüğünde

İlk oyundaki gibi yol kenarlarında görünmez bariyerler olmayacak..Gerçek dünyada bir araba nerelere girebiliyorsa oyunda da o şekilde hareket edebileceğiz yani çayır çimen yardırabiliriz

Eğer böyle olursa Horizon 1'den aşşağı grafikte olur 360 versiyonu.
  • 360 vers.her turlu detaydan kesintiye ugrayacaktır,ama En az ilk oyundaki gibi kaliteli olur.

ONE versiyonu 1080p full AA ve detay seviyesi yuksek olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razura

Amazon'da Thrustmaster'ın uygun fiyatlı bir direksiyonunu görmüştüm, Amerika'dan sipariş verilebilir eğer kargo ile gönderiliyorsa. Ne kadar kaliteli hiçbir fikrim yok.

http://www.amazon.com/Thrustmaster-Ferrari-458-Spider-Racing-Wheel/dp/B00IVHQ0KI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1401806963&sr=8-1&keywords=xbox+one+steering+wheel

Force feedback yok.Bende tx 458 italia edition var malzeme kalitesi gayet iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Razura

Sağol hocam ama, benim bahsettiğim Driving Force GT gibi f/p oranı çok iyi olan direksiyonlar. Bu ve buna benzer direksiyonlar 360'da yoktu, umarım One'da olur.

• bluelabel kullanıcısına yanıt
    Yeni nesilde her iki sistemde de kullanabileceğim
    fiyat performans olarak iyi bir set piyasaya sürülür umarım.
  • team1907 T kullanıcısına yanıt
    Bunu bilmiyordum, o zaman 100$'a bile değmez.
  • Aradaki grafik farkini gormek lazim. İlk horizonu biraz cilalasalar bile uygundur. 360 da oynamaya deger. Arada muazzam bir fark olursa one dusunuruz. Aksi halde 360 devam eder.

• Yalnız DriveClub bu oyunun yanında biraz basit kalabilir
  • Görelim Drive Club neymiş şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Yalnız DriveClub bu oyunun yanında biraz basit kalabilir

Biraz mı? İçinde 50 tane araba olan bir oyunu open world ve 500 den fazla araçla çıkacak olan Horizon 2 ile kıyaslamak cehenneme gitmekle aynı şey hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Yalnız DriveClub bu oyunun yanında biraz basit kalabilir

Grafik olarak değil de, içerik olarak eksik kalabilir hocam.
  • quote:

Oyun 1080p 30 fps olacak:

http://www.ign.com/articles/2014/06/04/forza-horizon-2-resolution-framerate-music-more-detailed-ign-first

Xbox One sürümü demek istedin sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Oyun 1080p 30 fps olacak:

http://www.ign.com/articles/2014/06/04/forza-horizon-2-resolution-framerate-music-more-detailed-ign-first

Xbox One sürümü demek istedin sanırım

360'da 720p 30fps olacaktir hocam

• 1080p/30fps bekliyordum .cok iyi oldu.Cam gibi kaymak gibi muthiş bir oyun geliyor. :))

• Harika. 1. oyun muazzamdı bunu dusunemiyorum

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.