Şimdi Ara

[SON EDİT: AYRILDIK]forumun yalnız müdavimlerinden olan benim artık sevgilim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler. ben yıllardır forumdayım çok az mesaj yazarım. yazdıklarımda genellikle yalnızlıkla ilgili falandır. nasıl olduysa her şey bir anda oluverdi ve dünya güzeli bir kızla sevgili olduk. ikimiz de üni ikinci sınıfız ve aynı sınıftayız. aylar önce beni görüp beğenmiş, ne tesadüf ben de onu beğenmiştim. ikimiz de birbirimize yaklaşmaya çekinmişiz. en sonunda kız adım attı ve ilişkimiz başladı. bugün birinci hafta bitmiş oluyor. gerçekten hepinizin yaşaması gereken harika bir duyguymuş. sizler için de en hayırlısını istiyorum.

EDİT 21.05.2024: Arkadaşlar selam. Birkaç güncelleme paylaşmak istedim. Öncelikle güzel tebrik yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Bugün kampüste oturduk zaman geçirdik. Bilardo oynadık, papatyalar ile ona bileklik yaptım. O konuşurken dinledim dakikalarca gözlerinin içine baktım. Arkadaşlar demem o ki. Hayatım bir anda olumlu yönde değişti. Şuan hala o samimiyet duvarını tam olarak aşamamış olsak da zamanla olacaktır.

EDİT 14.07.2024: Selam arkadaşlar. ilişkimizde 2 ay ve bir haftayı tamamladık. son bir ayımız uzak mesafe ilişkisine dönüştü çünkü finaller bitince çalışmak için memlekete dönmek zorunda kaldım. Dün doğumgünüydü ona çok güzel hediyeler hazırlayıp kargolamıştım ve açtı çok beğendi. artık o ilk başlardaki mesafe de pek kalmadı aramızda çok samimiyiz. bana bebeğim falan diyor. ancak geçenlerde bi tartıştık. ben ona görüldü falan atmıştım (benim aptallığım) neyse işte olayı çözdük tatlıya bağladık. hatta o tartışmadan sonra iyice samimi olmaya başladık fena da olmadı yani. şuan bu şekilde devam ediyoruz. aklıma geldikçe buraya update atma niyetindeyim.

EDİT: Ayrıldık arkadaşlar. Buraya kadarmış. 2 Sene kaldı üniversitemin bitmesine ve aynı sınıftayız. Okul açılınca nasıl olacak bilmiyorum. Ben asosyal birisiyim o aşırı sosyal birisi. Ortak arkadaşlarımız çok fazla. Zaten sosyal ortamlarda falan bulunmuyordum pek. Artık iyice azaltacam mecbur. Bana iki hafta öncesine kadar aşkım bebeğim diyordu. Gerçekten anlam veremiyorum. Neyse. Hayat devam ediyor. Eski asosyal içine kapanık utangaç kişiliğime dönmek istemiyorum ama olacak olan bu zannediyorum. 3 ay ve 12 gün sürdü ilişkimiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cicibebe bağımlısı -- 22 Ağustos 2024; 21:55:26 >

• hayırlı olsun kardeşim.

• Bahtiniz açık olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çok sağolun.

• şans bize gülmez. inancım da hevesim de kalmadı bu işlere

• No SS, no güven Joe...

• adım atan kız..güncelle arada burayı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    O kız benim son şansımdı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne diyosuuunn ? hayırlı olsun abi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DrakeMcCain kullanıcısına yanıt

Sıra sizde hocam  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izayoi kullanıcısına yanıt

Bana talip olacak kız henüz doğmadı kardeş. Benim evlenmem kıyamet alameti gibi bir şey, o kadar uzak yani. Yoksa ben de isterim evlenmeyi ama ne mümkün...

hocam yıllar yıllar geçti cidden hala birini bulamadınmı ?

• cicibebe bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Mutluluklar dilerim

• Bulamadım maalesef ya.😭

• cicibebe bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Kartın hala bende hocam güzel anlar yaşaman dileğinle

• Çok az mesaj yazarım demişsin zaten 9 mesajın var hocam toplamda   

İşin şakasındayım tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 21 Mayıs 2024; 20:25:53 >

Niye böyle dedin hocam?

• Mutluluklar hocam

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Evet hocam öyle biraz. Ama eskiden bayağı bi mesajım vardı 20 felandı sanırım😀. Sildim diye hatırlıyorum.

• Tebrikler Allah ayırmasın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.