Şimdi Ara

Forumu Geyik Olarak Kullanmayı Bırakıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arada kitap vs bakardım, ancak konu dışında mutlaka alışkanlık olarak giriyor ve uzun süre bağlı kalmasam bile sık sık konu dışına giriyordum. Artık konu dışının sadece zamanımı çaldığını farkettim. Kendimi geliştirmeye yoğunlaşmaya karar kıldım. Sosyal medyada zaten vakit geçirmiyorum bile. Konuyu neden açtın bizene diyorsanız haklısınız. Cevap yazmanıza gerek yok. Bu bir veda değil başlangıç konusudur.

• Ne güzel ben de bıraktım amaa yapacak bir şey bulamıyorum kitap okuyorum 50. sayfaya kadar dayanıyorum her kitapta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trust.Me

Ne güzel ben de bıraktım amaa yapacak bir şey bulamıyorum kitap okuyorum 50. sayfaya kadar dayanıyorum her kitapta

Ne tür kitaplar okuyorsun? Belki tavsiye verebilirim. 50. sayfaya kadar okuma sebebin o kitabı sevmemendir Dışarıdan bakan biri olarak bu yorumu yapabiliyorum sadece

Yazılım öğren

Spor yap(Sadece vücut geliştirme değil. Bisiklet vs)

Mesela ben yazılıma daha fazla odaklanmaya karar verdim. Zaten çalışıyordum ama son zamanlarda kendimi yetersiz buluyordum aynı zamanda. Daha okul, kitap okumak, dgs çalışmak, arada dizi izlemek, youtube'da takip ettiğim bir kaç kanalını zamanım varsa izliyorum derken günüm bitiyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 7 Aralık 2017; 0:47:48 >

• Requizm kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ne türk okudğumu
    Ortaokulda sefilleri okumuştum onu hatırlıyorum bir kaç kçük kitap dışında okumuşluğum yok

elektronik öğreniyorum şu sıralar

Spora param yetişmiyor hem spor parası hem beslenme gerekiyor gücümü korumak için barfiks dips çekiyorum sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trust.Me

Bilmiyorum ne türk okudğumu
    Ortaokulda sefilleri okumuştum onu hatırlıyorum bir kaç kçük kitap dışında okumuşluğum yok

elektronik öğreniyorum şu sıralar

Spora param yetişmiyor hem spor parası hem beslenme gerekiyor gücümü korumak için barfiks dips çekiyorum sadece

Fareler ve insanlar, satranç, hayvan çiftliği, martin eden vs bu tür genel kitleye hitap eden bir sürü kitap var. Bence şansınızı deneyin :D
  • Tamam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forumu bırakayım mı?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.