Şimdi Ara

Forumda Yaptığım Alış-Verişler ve Detayları... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
11.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gerçekten paraya asla değer vermiyor güzel kardeşim.
    bursada aradığım ürünü bulamadığım için kardeşim bana tek bir kuruş talep etmeden yolladı ürünü
    allah razı olsun kendisine her konuda kefilimdir
  • Murat ile MSN'den uzun süre görüştük.
    Ürününün tamamen arkasında bir satıcı. Hızlı bir alışveriş oldu.
    Paketleme mükemmel.
    HPM82+Sennheiser IE4 aldım.
    Ürünler tamamen orjinal ve bu fiyata :)
    Ses çıkışı hoplatıyor.IE4 'ün tamamen arkasındayım.
    MP3 playerımla adeta uçuyoruz :)
    Kargo da oldukça hızlıydı,her hususta digitaldelisi isminin altına imzamı atarım.
    Herkese tavsiyemdir...
  • murat arkadaşımla gayet iyi bir alisveriş yaptık.
    kendisi dört dörtlük bir satıcı ve çok saygılı bir insan.
    HPM-82 siparişimi 1 gün gibi kısa bir sürede elime mükemmel bir paketle ulaştırdı. üstelik çok uygun bir fiyata.
    kendisiyle daha bir çok alışveriş yapacağımıza eminim.
    herkesede tavsiyemdir. böyle kaliteli insanlar ticaretin içinde her zaman olmalı çünkü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEITGEIST -- 7 Eylül 2007; 18:54:27 >
  • 4 4luk bir insan sorunsuz alşveriş icin kesinlikle tavsiye ederim cok guvenilir birisi

teşekkürler murat
  • hızlı ve güvenilir alışveriş ürün satısı sonrası ürününün sonuna kadar arkasında durması ve irtibatı koparmaması kısaca gercekten içiniz rahat ederek alışveriş yapılması gereken bir insan...
  • Elinden gelen herşeyi yapıyor.Fiyat konusunda olsun başka konularda olsun...Onun sayesinde Sennheiser İE4 üme kavuştum.Teşekkürler.
  • hocam SONYERİCSSON HBH-DS970 varmı elinde fiyatı ne msn adresim alifurkan@gmail.com ordan yazabilirsin
  • Mükemmel bir satıcısın Murat abi Herşey için teşekkürler...

Alışveriş yapıcak Arkadaşlar, altına imzamı atacağım bir satıcı kesinlikle şüpeniz olmasın.
    Murat abi için, denildiği gibi para önemli değil. Tamamen sizin işinizin görülmesi için çalışıyor

Askerliğimiz bitsin daha çok alışverişimizin olucağına inanıyorum Murat abi

• Arkadaş iyi ve dürüst bir satıcı..kendisinden creative ep 630 aldım.gerçekten istediğim zamanda elime ulaştırdı...Parada 2.planda kalıyor.Arkadaş,müşterisinin işinin görülmesi için elinden geleni yapıyor..En yakın zamanda da sennheiser ie4 alacağım....
  • Murat Abi sayesinde cx-300 ile müzik dinlemenin keyfini çıkarıyorum Kendisi bu zamanda nâdir bulunacak bir insan Herkesinde dediği gibi Murat Abi için para 2. planda herzaman...Öncelikle müşterisinin memnuniyeti için çabalıyor Umarım alışverişlerimiz devam edecek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unLuckyCoder -- 19 Ekim 2012; 18:55:16 >
  • 1 saat önce kadar ep 630 un arkasından ie4 aldım..murat abi kargoya verdi geliyor...kesinlikle ie4 ünde çok kaliteli olduğu düşüncesindeyim.bu ürünleri bize bu fiyatlara sattığın için teşekkür ederim kardeşim
  • özeldende msj attım ama buraya da yazıyım bass iyi kaliteli ve ucuz fiyat 35 40 ytl arası olsun fazla fiyat verdiğim zaman acıyorum çünkü hemen bozuluyor bu fiyatta iyi bieş bulurum heralde
  • Kendisinden "Sennheiser CX-500" Aldım. Alışverişimiz sırasında herhangi bir sorun veya iletişim kopukluğu yasamadık. Sonuna kadar güvenebileceğiniz birisi.

Bu sorunsuz alışveriş için teşekkürler digitaldelisi
  • Bende digital delisinden IE4 aldım.Gerçektende mükemmel bi insan.alışveriş esnasında sorduğunuz soruları son derece içten ve samimi bir şekilde cevaplıyor eğer yapabileceği birşeyse sizden yardımını kesinlikle esirgemiyor..Gözünüz kapalı kendisine güvenebilirsiniz.Ayrıca metandan ,elmasepetinden garantili ürün alacağıma murat abiden 2 tane alırım daha iyi.Zaten hemen hemen aynı fiyata geliyor.Sayesinde ep 630 düşünürken IE4 sahibi oldum.
    TEŞEKKÜRLER digitaldelisi
  • Kendisinden eski nickimle (qe-none) SE Hpm-82 kulaklık almıştım. Ödemeyi yaptığım saat kargo yola çıkmış. Kendisi müşterisiyle çok ilgilidir. Çok az bir kar elde etmesine rağmen msn den tüm sorularıma cevap vermiştir. Bu yüzden 2. bir kulaklık almak istiyorum. Yakında CX serisi için bağlantıya geçeceğim.
  • hocamdan ep630 aldim.. suan teslim alamadim ama sabah ilk işim o olucak..
    tum sorularima bıkmadan usanmadan cvp verdigi icin ve musterilerine olan buyuk ilgisinden dolayi kendisine nekadar tesekkur etsem azdır..
  • Dört dörtlük bir satıcı...
    Müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor. Ürünlerine orijinallik garantisi vermesi ve muhteşem 10 katlı paketleri en sevdiğim tarafı... 2 ay içinde 13 ürün aldım kendisinden...Hiçbirinde hiçbir problemle karşılaşmadım...
  • Çok kibar ve iyi bir satıcı. Alışveriş yapacak herkse tavsiye ederim kendisini;)
  • beyaz cx 500 aldım kendisinden...parayı yatırdıktan birgün sonra elime ulaştı...gerçekten ilgili ve dürüst bir satıcı
  • bende kendisinden ep630 aldım.ürünleri kesinlikle orijinal şüpheniz olmasın!
    ayrıca kulaklığı paketleme şekli içinde kendisine teşekkür ediyorum!
    kesinlikle güvenilir bir satıcı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.