Şimdi Ara

Forumda Yaptığım Alış-Verişler ve Detayları... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
11.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: zoptrik

ikinci kulaklık için pm
    ben de senin gibi alışveriş için pm attım ama malesef "O Şimdi Asker" miş... 1 ay kadar kalmış teskeresine. Kendisine tekrar hayırlı teskereler diliyorum...
  • cx300-500 ve ie4 aldım kendisinden. Seçim yaparken bana çok yardımı oldu. Hertürlü güvenebilirsiniz
  • hocam bu ne övgüdür yaa hemen hemen hepsini okudum yorumlarınzın.bende almayı düşünüodum bi sennheiser,bu yorumları okuduktan sonra we sizinde bu cihazları sattığınızı görünce bende sizdn bi tane sennheiser alıcam sanırım hocam.bugun forumdan bi arkadastan ipod touch aldım yarın elimde olucak eğer kulaklığı tatmin etmezse zaten kesin bi tane alıcam.aama bi görüşüp hangisini tawsiye ediceğinzi o ender bilgilerinizi paylaşmanızı isterim.msn inizi ekledim grslm mutlaka.helal olsn bu arada,bu zamanda böle haysiyetli adam bulmak zor... saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurush -- 3 Haziran 2009; 20:34:51 >
  • cidden bu zaman kadar netten karşılaştıgım satıcılar arasında en iyisi ve bence karşılacaklarım arasındada her zaman en iyisi olacak (:

allah bol kazançlar versin abi (:
  • Buraya yazmayı unutmuşum.3 ay önce CX300 aldım,çok memnun kaldım.Parayı gönderdim saat 16:00'da ertesi gün kargoya verildi.Çok dürüst bir arkadaş,teşekkür ederim kendisine.Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.
  • Murat kardeşimle daha önce 2 kez alışverişimiz oldu.

İlk önce ep630 daha sonra ie4 aldım.Kendisinin çok büyük yardımları oldu sağolsun.

En ufak bir problem yaşamayacağınızı garanti eder kendisine kefil olurum.
  • Kendisinden sennheiser ie4 aldım. Kesinlikle orjinal ve piyasadaki birçok markadan çok çok daha iyi bir kulaklık. Mid ler ve tizler insanı boğmuyor. Kulağını tırmalamadan bir stüdyo monitor edasında veriyor tüm sesleri. Akustiği gerçekten başarılı. Cx500 cx400 creative ep630 ie4 hepsini kullanmış biri olarak kendimde produktorlukle uğraştığım için stüdyomdaki monitorlere en yakın ses duyumunu veren kulaklık ie4 dur. Kesinlikle tavsiye ederim.
  • Merhabalar.

Arkadaştan Sennheiser CX-500 kulaklık aldım ve kulaklıkta en ufak bi sorun dahi yok teşekkürler.
  • alışılageldiğin dışında bi abimiz valla :) bu kadar ilgi alakayı baba oğluna yapmaz digitaldelisi abimiz müşterilerine yapıyo
  • Kendisinden aldığım creative ep-830 az önce elime ulaştı. Harika şekilde çalışıyor. Alışveriş yapacak arkadaşlar, gözünü bile kırpmadan alışveriş yapabilirler
  • 1 sene olmus cx 400 umu aldıgıma hicbir problem yasamadim ne kulaklıkta ne de urunu beklerken..tekrardan tesekkurler..hayırlı satıslar
  • Cx 300
    Canavar!..
  • Ben daha önce bu kadar ilgili alakalı bir satıcıyla karşılaşmadım. Yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim. Gönül rahatlığıyla alış verişinizi yapabilirsiniz.

IE4>>>>>
  • hocam referans listesi güzel olmuş. fakat beni unutmuşsun
    yaklaşık 2,5 yıl önce daha DH de referans mekanizması olmadığı tarihte IE4 almıştım.

halada msn de eklisin hatta şu an seni görebiliyorum
  • bugüne kadar aldığım kulaklıklar içerisinde işte bu dedirtecek kulaklıktı kendisinden aldığım cx500, ve açıkçası iyiniyetini vssini geçiyorum, çoğumuz iyi niyetliyiz zaten ama ben hayatımda sattığı ürüne bukadar sahip çıkan bu kadar sorumlu hisseden birisini daha görmedim.. ilgisine teşekkür ediyorum öncelikle buradan..kendisiyle alışverişe devam edicem..bilhassa da kulaklık konusunda.

cx500 gelecek olursak ;
    ep 830, v-moda vibe kullanmış birisi olarak hepsindende bariz daha iyi,
    tizleri olması gerektiği gibi,
    midleri rüya gibi,
    basları bana fazla geldi ama yoğunluğu çok başarılı..
    v-moda vibe derinliği iyi bir kulaklık olarak bilinir onun derinliğinden çok daha iyi derinliği var bence..
    ses yalıtımı çok başarılı cx500ün..
    ep 830un ses yalıtımına en yakın bulduğum kulaklık bu oldu, ep 830uda yinede küçümsemesin kıyaslama yapanlar..ama ondan dahamı iyi diye sorulursa evet daha iyi cx500

birde kulaklık orijinalmi sorusuna cevap vermek gerekirse bence bariz orijinal..

• yıllardan beri dinledigim parçalar meger ne kadarda kirliymiş öyle.
    digitaldelisi sayesinde artık cx300'mle daha berrak müzik dinlemenin keyfini cıkarıyorum

teşekkür ederim digitaldelisi
  • digital delisinden cx400II bugun elime geçti. elma sepetine attıgım msj gelmeden digital delisinden kulaklıgım geldi.bence kesinlikle orjınal gosterılen ilgi alakaya cok tesekkur ederim
  • IE4 diye yola çıkmıştım ama elde kalmamış, CX400 II sahibi oldum ben de.
    CX300'üm (sahteydi muhtemelen) bozulmuştu ve mono çalışıyordu.
    Bayadır yenilemeye niyetim vardı da para harcamak zor geliyordu.
    Daha bu akşam geldi ama sorunsuz bir alışveriş oldu ve ürün gayet güzel demek istedim unutmadan :)
    Sonunda dşarda müzik dinlemeye yeniden başlayacağım.

CX400 II hakkında ne düşünüyorum?
    - Aksesurarlarıyla falan tam bir set, çantası ve sarma aparatı olmasını sevdim.
    - Ses düğmesi de hoş bir eklenti. Tam sıfırlanamıyor yalnız, o kötü.
    - Kablosu ne çok kısa, ne de çok uzun. Dışarda kullanım için uygun.
    - Enstrüman ayrımı için 320kps Miles Davis So What ve Dream Theatre - Scarred ile test ettim, oldukça iyi. Bas testi için de Infected Mushroom'un Vicious Delicious albümünü kullanıyorum, bir de Prodigy'nin Invaders Must Die'nı denedim, oldukça doygun ve tüm seslerin ayırdedilebildiği bir ses veriyor. Baslar tok ve doygun.

KMPlayer ve Alex Reference Signature - Vol. I - Audiophile Test CD'yle de deneyeyim dedim, de gerçek fark ortaya çıktı. Tüm tonlar burada ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi protol-x -- 4 Mart 2010; 23:33:58 >

• Benimde dün siparis verdigim kulaklık yarım saat önce elime gecti sordugum her soruyu yanitladigi icin kendisine cok tsskkür ediyorum kendisi müsterinin her sorunuyla ilgileniyo kulaklıkda suan son ses dinledigimde bazi basslarda gözlerim kapaniyo ama ses rahatsiz etmiyo diger kulaklıklar gibi nese kendisine tekrar tskkür ediyorum..
  • Bende ep-830 aldım. kesinlikle orjinal . Tüm denemelerime rağmen patlamadı Paraya doymuş , insan halinden anlayan bir abim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.