Şimdi Ara

Forumda Yaptığım Alış-Verişler ve Detayları... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
11.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşimden CX500 aldım...çok hızlı kargoladı ürünü...güler yüzlü bir arkadaş...alışverişten çok memnun kaldım...tekrar kendisine teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1903bjk -- 12 Haziran 2008; 19:24:44 >

digitaldelisi, cesur28
  • yaklaşık 2 ay önce ep-630 almıştım üzülerek söylüyorumki orjinal deildi arkadaşımda orjinali vardı murat arkadaşımıza resimleri herşeyi gösterdim farkları..fakat hala ep-630 ları satışta.. büyük bi hayal kırıklığına uğramıştım alırken dikkat edin derim!! saedece ep-630 için konuşuyorum diğerleri hakkında hiçbi bilgim yok şu an orjinalini kulalnıyorum golldan aldım 46 ytl ye..çok güzel kulaklık.

Orjinalden alıntı: onurdia

yaklaşık 2 ay önce ep-630 almıştım üzülerek söylüyorumki orjinal deildi arkadaşımda orjinali vardı murat arkadaşımıza resimleri herşeyi gösterdim farkları..fakat hala ep-630 ları satışta.. büyük bi hayal kırıklığına uğramıştım alırken dikkat edin derim!! saedece ep-630 için konuşuyorum diğerleri hakkında hiçbi bilgim yok şu an orjinalini kulalnıyorum golldan aldım 46 ytl ye..çok güzel kulaklık.

Kesinlikle arkadaşımızla alıp veremediğim bi durum yoktur sadece forum kullanıcılarını bilgilendirmek amaçlı yazıyorum çamur atma vs. gibi algılamazsanız sevinirim resimleri hala pcmde mevcut kendisinide alırken sorabilirsiniz forumda bilgilendirme yapacaktı.

Dostum öncelikle objektif yorumun için teşekkür ederim...

Fakat şunu söylemek isterim, 1 parti getirtiğim EP-630'larda (bu durum sadece EP-630'larda oldu) seninde belirtiğin gibi farklılık mevcuttu... Seninle birlikte aynı partiden gönderdiğim 1-2 kişiye daha durumu bildirerek ürünleri geri alıp 1'ine parasını iade ettim diğerine yeniden getirtiğim partiden gönderdim...

Konu ile ilgili olarak gösterdiğin hassasiyet ve objektif davranışın sebebiyle teşekkür ederim...

Saygılar,
    Digitaldelisi.

• Gerçekten çok iyi ve güvenilir bir insan 1 tane cx500 bir tane cx300 ve samsung için 3.5 mm dönüştürücü aldım hiç sorunsuz herşey 1 günde halloldu kulaklıklar orjinal ayrıca göstermiş olduğu kolaylıklardan teşekkür ediyorum (:

1 saniye bile düşünmeden güvenle alış veriş yapabileceğiniz bir satıcıdır

Orjinalden alıntı: digitaldelisi

quote:

Orjinalden alıntı: onurdia

yaklaşık 2 ay önce ep-630 almıştım üzülerek söylüyorumki orjinal deildi arkadaşımda orjinali vardı murat arkadaşımıza resimleri herşeyi gösterdim farkları..fakat hala ep-630 ları satışta.. büyük bi hayal kırıklığına uğramıştım alırken dikkat edin derim!! saedece ep-630 için konuşuyorum diğerleri hakkında hiçbi bilgim yok şu an orjinalini kulalnıyorum golldan aldım 46 ytl ye..çok güzel kulaklık.

Kesinlikle arkadaşımızla alıp veremediğim bi durum yoktur sadece forum kullanıcılarını bilgilendirmek amaçlı yazıyorum çamur atma vs. gibi algılamazsanız sevinirim resimleri hala pcmde mevcut kendisinide alırken sorabilirsiniz forumda bilgilendirme yapacaktı.

Dostum öncelikle objektif yorumun için teşekkür ederim...

Fakat şunu söylemek isterim, 1 parti getirtiğim EP-630'larda (bu durum sadece EP-630'larda oldu) seninde belirtiğin gibi farklılık mevcuttu... Seninle birlikte aynı partiden gönderdiğim 1-2 kişiye daha durumu bildirerek ürünleri geri alıp 1'ine parasını iade ettim diğerine yeniden getirtiğim partiden gönderdim...

Konu ile ilgili olarak gösterdiğin hassasiyet ve objektif davranışın sebebiyle teşekkür ederim...

Saygılar,
    Digitaldelisi.

iyi satışlar kardeşim belirttiğin için teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurdia -- 13 Temmuz 2008; 2:58:56 >

• İşini bu kadar temiz yaptıgı için teşekkür ediyorum..Hem allahın hoşnutlugunu hem de bizim hoşnutlugumuzu kazanıyosun varmı bundan güzeli
    ALIŞVERİŞLERİM:# çokomel # maverickk # yakshi # cerbe # moon74 # Olasılıksız # serdarmacit #çağdasoneren #gargamel11(W910i-Satıldı)#tolkor(5300-Alındı)#cmlyrt(Nokia6303i-Satıldı)#Lyrazed(E71-Alındı)#Tari_34(Samsung Galaxy W satıldı)#Wiperagain(Samsung S3 ALINDI)
    ##SORUNLU ALIŞVERİŞ:satellite38( pm...)
  • Kendisinden creative ep-630 aldım. %1000 orjinal. Alışveriş yaparken güvenilirliği konusunda şüpheye düşmenize gerek yok. Çok güvenlir bir satıcı. Teşekkürler murat abi:D
    tavsiye etmiyorum: bilgisayarhane teknik servis
  • ben de geçtiğimiz günlerde kendisinden bir adet sennheiser ie4 aldım. kendisi her konuda yardımcı oldu sağolsun, bu alışverişten de kulaklıktan da çok memnunum. kendisi her türlü sorunuzu yanıtlıyor ve ürününün tamamen arkasında. ayrıca kulaklık 1 gün içinde elimde oldu, ki benim için kısa sürede elimde olması çok önemliydi.
    gelen ie4 ün paketi resimde belirttiği gibi değildi ama kendisi durumu açıkladı, amerika daki dağıtımcıdan neredeyse her partide farklı bir paketle geldiğini söyledi. zira ben de sennheiser in amerika dağıtımcısıyla ilgili bazı sorunlar olduğunu okumuştum. paketin üzerinde sennheiser bile yazmıyordu o derece. tabi bu kafalarda soru işareti bırakacaktır ama kendisinin de belirttiği gibi korsan bir ürünün üzerine koca koca markasını yazmayı asla ihmal etmezler. zaten ürünü kullanınca da kafamda soru işareti kalmadı.
    bundan sonra yapacağım elektronik ürün alışverişlerinde muhakkak kapısını çalacağım.
    Aldıklarım-> digital delisi- ie4 kulaklık, jubujup- gözlük, scaletti- tekken 6 xbox oyun, dreampowder- assassin's creed xbox oyun (bozuk çıktı), siyah nur- fischer audio eterna rev. 1 kulaklık, fastfalcon- shure se215 kulaklık.

• Murat abinin ne kadar iyi ve güvenilir satıcı olduğunu 2 gündür çok iyi görüyorum kendisinden ep630 kulaklık aldım ve maalesef şans eseri arızalandı ve kendisine durumu bildirdim hiçbir aksilik sorgu-saul etmeden kulaklığımı yarın göndereceğini söyledi şimdiden çok teşekkür ediyorum kendisine ve forumda kulaklık arayan arkadaşları ona yönlendireceğim

teşekkürler murat bey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiGKaBuS -- 17 Ağustos 2008; 0:38:02 >
    Gerçekten iyi niyetli bir satıcı daha parasını bile havale etmeden kendisi kargoya yolladı ben parasını sonra havale ettim.

9 Eylül akşamı kargoya verildi ( Yurtiçi kargo ) oldukça iyi paketlenmiş, kutusu hiç açılmamış ( kendim bile zor açtım )sıfır CX 300'üm yaklaşık 900km yol kat ederek 2. günde yani 11 eylül sabahı elime ulaştı.
  • murat bey den bende cx300 aldım. pazartesi öğleden sonra sipariş verdim salı günü sabah saat 10 gibi elime geçti sipariş.satış süresince gösterdiği ilgiden dolayı kendisine sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
  • Bir cx-300 sahibide ben oldum arkadaştan. Teşekkürlerimi sunuyorum ilgili bi arkadaş çok hızlı bi alışverişimiz oldu kulaklığı almaya karar verdiğimden itibaren yaklaşık 20 saat sonra kulaklık elime geldi şehir dışı en hızlı alışverişim oldu diyebilirim. Paketide süper hatta açana kadar deli oldum
    Bundan sonraki iş yaşantınızdada başarılarınızın devamını dilerim. Başka alışverişlerde görüşmek üzere...
  • cx300 alcam diye gelirken ie4 e döndüm ve en sonda cx500 de karar kıldım bu sürede murat abinin başını epeyce ağrıttım ama o yinede çok büyük bir saygıyla sorularımı cevapladı. eksik parayı toplayabilmek için günlerdir bekletiyordum ve en sonunda bugün paramı yatırdım. herşey için çok teşekkürler
  • 'digitaldelisi' nickli arkadastan aldigim orjinal CX500 kulaklik icin arkadasima cok tesekkur ederim. Kulaklik cok kisa zamanda elime ulasti. Aynen urun tanitiminda gosterildigi gibi kutulu durumda ve guzelce paketlenmis olarak gonderildi. Bu kulakligi alacaklara da 'digitaldelisi' ni tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obora48 -- 20 Kasım 2008; 10:43:03 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.