Şimdi Ara

Forumda Yaptığım Alış-Verişler ve Detayları... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
11.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Murat hocamdan, önce bir Sennheiser 400 II kulaklık aldım, gayet hızlı kargo, ve ürün seçiminde de çok yardımcı oldu sağolsun, sonuçta daha pahalı olan ürünleri olmasına rağmen benim işime yarayacak olanı tavsiye etti. Ödemede de yardımcı oldu. Ardından bir de ep630 aldım, sağolsun kargo yetişsin diye ödememi bile beklemeden yolladı. Kulaklık ihtiyacım olmasa bile sırf kendimi iyi hissetmek için alışveriş yapabileceğim bir arkadaş.
  • Valla digitaldelisi'nin referansları arasında olduğumu yeni öğreniyorum. :) Bu durumda ben de bir şeyler yazayım.

Kendisini tanımadığım halde referanslarından dolayı kulaklık ihtiyacı olan bir arkadaşıma önermiştim. Sağolsun arkadaşımla ilgilenmiş ve EP-830 satışı yapmış. Arkadaşım da kulaklığıyla ilgili bir sorun yaşamamış, halinden memnun. Benim CX300 de cortlamış durumda, bu gidişle kendisinden bir kulaklık da ben alacağım. :)

Kısacası kendisine güvenebilirsiniz. Gerçi bu kadar referanstan sonra aksini düşünmek imkansız sanırım. :)
  • Dün siprarişini verdiğim EP-830 bugün elime ulaştı 5800'ımda kullandığım kulaklık beni tatmin etti henuz tam verimiyle çalışmadığı halde çok kaliteli basslar veriyor metal şarkıları dinlemek çok zevkli ilkkez bateriyi bu kadar derin duydum bu fiyata bu ürünü bize sunan murat bey'e teşekkür ediyorum. :)
  • Sennheiser Cx 500 elinizde varsa almak istiyorum pm atmıştım.
  • alalı çok olsa da CX-400 II almıştım ben de sayın abimizden. hiç problem yaşamadım
  • A+++++ kalite bir satıcı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.