Şimdi Ara

Forumda neden wolksvagen düşmanlığı var (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
1
Favori
13.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne yapalım arteon ada paramiz yetmiyor gidip Passat golf alıyoruz gayette premium hissiyatli araçlar (en dolu olanları tabiki)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arian Galatian kullanıcısına yanıt
    175 70 14 lastıkler 14 inç fabrıkasyon kapaklı jantlar var tşkler

• ^7pMş^ ^ kullanıcısına yanıt
    hissiyatli derken zaten benim dediğime geliyorsunuz ,hissiyatli gibi düşününce premium oluyorsa bence sorun yok :)
    hele ki dsg nedeniyle yolda kalmanın premium hissi hiçbir şeye benzemez

tabi iyi niyet garantisine de sokmazlarsa tadından yenmez dsg için

biz burada boşuna konuşuyoruz ,bu araçları alanlar aynı gelin psikolojisi yaşıyor gibi "hem gider ,hem ağlarım" der yeni gelin
    ha bu arada bahsedilen araçlarda öyle ucuz falan değil (paramız yetmiyor derken)

memnun olmanızı anlıyoruz ama bir müddet sonra gelip şikayet konusu açmanızdan bıktık
    "zamanında bende savunmuştum ama bende aynı durumu yaşıyorum" başlıklı

başka bir durum ise kronik sorunu olduğu bilinen aracı alıyor (bazıları) garanti bitimine yakın satıyor ,onlar için hiç sorun olmaz tabi
    bunu bildiği halde gidip 2.el olarak çok yüksek fiyatlara kapış kapış gidiyorsa ,o zaman dediğim gibi biz boşuna konuşuyoruz

• VAG araçları hileli,şanzımanı patlak, firma düzenbaz, vagcı fanatikler hasta ruhlu (bizi herkes kıskanıyor, hede hödöö..)..

Ama tok kap.....
  • ^7pMş^ ^ kullanıcısına yanıt
    Passat superbe superb 508'e benziyor(passat ikâme idi).
    Ayriyeten DSG'yi iyi niyet garantisinden yaparız vs. diyen arkadaşlar o kadar basit değil. İyi niyetten yapan bir arkadaş dövüş kavgayla anca yaptırmıştı. Öyle hemen kabul etmiyorlar.
    Passat premium

• pbmax P kullanıcısına yanıt

• karahancer2 kullanıcısına yanıt
    Sen ne diyorsun birader anlamadım. Ben diyorum Ankara sen diyorsun kars.

Bakım ve aracı yurutmekse amacın en az problem ile git Reno al, Fiat al. Hem parçaları ucuz hemde bakımları masrafsiz.Motorlarida sağlam ıkiside en az 400 bin km gidiyor .
    Konuyuda başka yere çekip abuk subuk cevap vermeyin.
    Önce ne anlatmak istediğimi anlayıp, ona cevap yazın.

• sayı açısından aldığım 4. araç volswagen oldu. benim gözümde ise bindiğim ilk araç volksvagen. kullanmadan gerçekten insan çözemiyor ben de almadan önce yahu 4 teker 1 direksiyon ne kadar farkı olabilir falan derdim ancak gerçekten keyifli. Evet dsg konusunda korkularım var ve servise gidiyorum. ama 1 kez bozulsa serviste bedavaya yapsalar bir 60 bin daha gider e tamam işte etti 160 170 bin sonra da sat gitsin.
  • VAG denilince aklıma ilk gelenler:

1- DSG 20 bin tl masraf çıkardı.
    2- Almanya'ya mail attım cevap yok.
    3- Kullanıcı hatası.
  • arkadaş gün geçmiyor ki bir konuya hayret etmeyelim!
    adam konu açıyo wv alacağım ama dsg den çekiniyorum filan
    öteki yazmış ooo hiç korkma çok konforlu çok kaliteli
    daha 2 gün önce dsg konusu açıldı adamdan 20,000 lira istiyo servis
    güya iyiniyet bilmem ne var
    arkadaş bu şanzıman sorunlu
    üretimi hatalı
    ayıplı mal
    dilimizde tüy bitti
    20.000-30,000 lira fark alıyo bu patlak şanzıman için adamlar
    bi de üstüne her sene servisten geçiriyo bi güzel
    şanzıman patlayınca da kaç para tutturursa artık!
  • ha unutmadan şunu da yazayım
    sadece distrübütör mu sahtekar?
    hayır
    kullanıcısı da sahtekar!
    "ağğbi alır bi güzel binerim. garanti bitmeye yakın birine itelerim haha"
    bu forum bu mesajlarla dolu
    sahtekar firma
    sahtekar distrbütör
    sahtekar kullanıcı
  • Volkswagen tasarım açısından Toyota gibi yaşlı kalıyor. Örneğin Clio 3. Kasasından 4. Kasasına geçtiğinde devrim yaptı. Keza Ford aynı şekilde focus ve fiesta da mükemmel işler başardı. Megane dan bahsetmeye gerek yok. İ20 nin ilk ve ikinci kasası arasındaki farkı görenler anlamıştır söylemek istediğimi. Volkswagen tasarım çizgisini pek fazla bozmak istemiyor. Ama yıllarca sabit bir tasarım çizgisiyle ilerlemek BMW Mercedes Audi gibi premium markalara yakışıyor. Vw gibi orta direk bir markanın böyle triplere girmesine gerek yok. Sen kötünün iyisi bir markasın piyasada ve bu yüzden yapman gereken şey focustan daha yakışıklı bir jetta. Talismandan daha heybetli bir passat. Ama adamlar yapmıyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freemangroovy

VAG araçları hileli,şanzımanı patlak, firma düzenbaz, vagcı fanatikler hasta ruhlu (bizi herkes kıskanıyor, hede hödöö..)..

Ama tok kap.....
    Eline 150 bin geçse koşa koşa Golf almaya gidersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maligezgin

ha unutmadan şunu da yazayım
    sadece distrübütör mu sahtekar?
    hayır
    kullanıcısı da sahtekar!
    "ağğbi alır bi güzel binerim. garanti bitmeye yakın birine itelerim haha"
    bu forum bu mesajlarla dolu
    sahtekar firma
    sahtekar distrbütör
    sahtekar kullanıcı
    Yahu utanır insan şunları yazarken bir hondacı olarak.

Adamlar size bir güzel göçüklü arabaları çaktı. Bir gittiniz adamlara dediniz abi bu arabada göçük var dediniz. Adamlar top çarpmıştır hondada göçük felan olmaz dedi. Grup halinde toplandınız gittiniz alın bu araçları toplayın istemiyoruz dediniz. Adamlar bi güzel dayak attı s...tr etti galeriden sizi. Gelmiş burda distribütörü eleştiriyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canpoyrazz

Volkswagen tasarım açısından Toyota gibi yaşlı kalıyor. Örneğin Clio 3. Kasasından 4. Kasasına geçtiğinde devrim yaptı. Keza Ford aynı şekilde focus ve fiesta da mükemmel işler başardı. Megane dan bahsetmeye gerek yok. İ20 nin ilk ve ikinci kasası arasındaki farkı görenler anlamıştır söylemek istediğimi. Volkswagen tasarım çizgisini pek fazla bozmak istemiyor. Ama yıllarca sabit bir tasarım çizgisiyle ilerlemek BMW Mercedes Audi gibi premium markalara yakışıyor. Vw gibi orta direk bir markanın böyle triplere girmesine gerek yok. Sen kötünün iyisi bir markasın piyasada ve bu yüzden yapman gereken şey focustan daha yakışıklı bir jetta. Talismandan daha heybetli bir passat. Ama adamlar yapmıyorlar.
    Demek talisman passattan heybetli.

• quote:

Forumda neden wolksvagen düşmanlığı var

ilk nedeni sahipleri , VW alınca sanki mercedese binmiş gibi havaları oluyor ve aracına tapıp
    yüceltiyorlar
    hindistan ineği misali
    ikinci nedeni distribütör (doğüş)
    üçüncü ise firmanın sahtekar ve düzenbaz olması , daha çok kar yapmak adına
    patlak DSG ,emisyon hileleri v.s
    sanırım bunlar yeter de artar VW sevmemek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Demek talisman passattan heybetli.

Alıntıları Göster
    İşte bakın ibret alın adamlar daha okuduklarını anlamıyorlar. Yukarıdaki arkadaş senin anladığını yazmamış başka bişey yazmış. Biraz kendini zorla doğruyu bulacağına inanıyorum. Eğer bulamazsan açıklamamı istersen haberdar et buralardayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farfaraway21 -- 9 Temmuz 2019; 19:59:14 >

• Farfaraway21 kullanıcısına yanıt
    O kardeş istediği yerden alan bir kardeş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: canpoyrazz

O kardeş istediği yerden alan bir kardeş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: falken34

amerıkanın en çok satılan sedanı corolla.
    başlangıç fiyatı 20,000dolar.

vw golf 19,000, jetta 18,500 dolardan başlıyor.
    amerikada vw toyotanın yarısı kadar bile satamıyor.

bizim ülkemizde de vw çok satıyor. bir markanın çok satması iyi oldugu anlamına geliyorsa corolla dünyanın en iyi arabası o zaman
    bana göre vw: çok satıp çok kar yapmak adına her türlü hileyi yapabilecek potansiyelde bir marka...

Alıntıları Göster
    Dünyanın her yerinde -buna amerika sa dahil- aynı donanım seviyesinde golf daima corolladan pahalı olmuştur. Hatta istersen abdden bir golf corolla karşılaştırmalı testi paylaşabilirim. Testin sonında şöyle diyor “günün sonunda golf corolladan pahalı. Peki buna değer mi? Son kuruşuna kadar”

Vwnin polo, golf, passat ve tiguan modelleri sınıfının referans araçlarıdır. Premiumlardan sonra bunlar gelir, net.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.