Şimdi Ara

forumda klasik araç sahibi var mı? (74 camaro)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen yolda gördüm klasik camaro'lar çok ilgimi çekti. fiyatları da uygun diğer çoğu araca göre. sizce zevk için alınır mı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-camaro-z-28-141349249/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-1974-chevrolet-camaro-z-28-el-klasik-firsatt-144168027/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-74-camaro-bumblebee-134377512/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-76-camaro-v8-350-duz-vites-138689109/detay

forumda bu tür araçlardan kullanan varsa masraflarına değinebilir mi biraz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irrasyonel -- 30 Kasım 2013; 15:24:05 >

• up
  • İlk paylaştığınız ilan komşum olan şu muhteşem yüzyılda oynayan Malkoçoğulu nun aracı.

Aracı detaylı inceleme ve binme fırsatı buldum ama kullanmadım.Devasa güçlü bi rölanti sesi var.

Edit:Kendi konunuza mesaj atınca uplanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mono Italiano -- 30 Kasım 2013; 16:33:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ITALIAN CAR'S

İlk paylaştığınız ilan komşum olan şu muhteşem yüzyılda oynayan Malkoçoğulu nun aracı.

Aracı detaylı inceleme ve binme fırsatı buldum ama kullanmadım.Devasa güçlü bi rölanti sesi var.

Burak özçivit?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu araçlara güç yetmez.Zengin iseniz tabiki sorun olmaz.

• daturkishulan'da var ya da vardi.

Eski Cadillac falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

quote:

Orijinalden alıntı: ITALIAN CAR'S

İlk paylaştığınız ilan komşum olan şu muhteşem yüzyılda oynayan Malkoçoğulu nun aracı.

Burak özçivit?

Evet adını bilmiyordum ama bu adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

daturkishulan'da var ya da vardi.

Eski Cadillac falan.

Huseyin-ZST arkadaşımızda da vardı sanırım.
  • Bence ikinci ilandakine bakmaya değer.

Masrafları ne kadar orjinal olmasını istediğinize bağlı. 74'te üretilmiş radyatör kelepçeleri de var, onların seri numaralarıyla uğraşan deliler de var. Camaro parçası en kolay bulunacak Amerkan arabasıdır. Çarpmazsanız eğer fazla masraf çıkaracaklarını sanmıyorum.

Eksiksiz ve kurcalanmaış almaya bakın. Yoksa çıtalar, ıvır zıvır derken bir bakmışsınız 20bin lira gitmiş daha ortada birşey yok. Toplaması pahalı, yürütmesi ucuzdur. Balatalar, filtreler, borular hem ucuz hem de kalitelidir. Benim dört kapılı 84 model Chevrolet muayenede %0 fren farkı vermişti. Amerikan parçalarının standartları yüksek oluyor. Yalnız hep bakımların önünde olup parçaları erkenden almak gerekir. Şimdiye dek yedeksiz, tek filtre aldığımı hatırlamam.

Tabii 40 senelik bir arabada o zamana kadar varlığından haberinizin olmadığı, tahmin edemeyeceğiniz kadar çok parça sorun çıkarabilir. Mesela sinyal kolunu kapatan "iptal" yayı gibi. Bir hafta sonu parçayı arar, diğerinde sipariş eder, sonrakinde direksiyonu doğru söküp takmayı öğrenir, bir hafta da kargoda geciken parçayla uğraşırsınız. Gtti iki ay :) Yok ben ustama veririm derseniz, bir dahaki ay yine uğraşırsınız... O da bir tarz.

Detaylı sorular varsa, elimden de geliyorsa cevaplayabilirim. Şimdiye kadar hep Chevrolet kullandım. Mesela şu anda akü şarj ediyorum :)

• kısmetse bir gün chevrolet apache alacağım fiyatları bunun gibi uçuk değil 10 bin den başlıyor.
  • Ben de caprice classic için gün sayıyorum.

• Kapalı garajınız var mı?
    Parçaları öyle hemen köşe başındaki dükkanda bulunamayan bir araç alıyorsunuz, garaj şart..

• @Karbon 12
    linklerdeki tamamen sıfırlanmış araçlardan birini alsam da yinede illaki bol sorun yaşarım dediğinize göre sanırım. biraz da hobi amaçlı olarak düşünmüştüm eğer parçaları dediğiniz gibi uygunsa o açıdan pek bir sorun yaratacağını sanmıyorum ama öncelikle bu konuda biraz çevre yapıp parça satan yer ve sanayide bu konuda bilgili bir usta ile konuşmak lazım gibi geliyor.

yıllık 1500 TL vergisi var bu konuda zorlamıyor zaten bu tür araçlar büyük hacimli motorları olmasına rağmen. benzin olayından bahsetmek de gereksiz haftada 4-5 saat gezilecek bi araç olur zaten maksimum. zaten bu tür araçları alanların düşünmemesi gereken sorunlar bunlar.

@djoz
    kapalı garajım malesefki yok ama evimin geniş ve kimsenin giremeyeceği garajı ve garaj yanında deposu var.

@italian car's
    ilk linkteki araç cidden garip bir araç. daha önce s&s motorsta görmüştüm orda satamamışlar sanırım.

• Bence masraf açması muhtemel bu tarz arabaları almak pek iyi değil ne biliyim sürsem hep aklımda yolda kalır mıyım sorusu gelir zevk alamam :)))

Amaç sadece performans ise güncel evo , m3 gibi modellere bakın her ne kadar eski amerikanların havası farklı olsada

Çok para olmadıkça mantıksız geliyor hayırlısı olsun diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

Bence masraf açması muhtemel bu tarz arabaları almak pek iyi değil ne biliyim sürsem hep aklımda yolda kalır mıyım sorusu gelir zevk alamam :)))

Amaç sadece performans ise güncel evo , m3 gibi modellere bakın her ne kadar eski amerikanların havası farklı olsada

Çok para olmadıkça mantıksız geliyor hayırlısı olsun diyelim

amaç performanstan öte eski amerikan havasını alabilmek

• son araçta 3 ileri şanzıman varmış

o motora 3 ileri nasıl yetiyor açıklayabilecek var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

son araçta 3 ileri şanzıman varmış

o motora 3 ileri nasıl yetiyor açıklayabilecek var mı

hakkaten bana da garip geldi
  • Benim arkadaşımın abisinde var.İçine binmedim ama okulun dış kapısından çıkar çıkmaz motor sesi kendini ele veriyor.Her yerden duyulabilecek bir sesi var.Muayeneden geçirene kadar bin bir türlü sorun yaşamışlar.
    Bahsettiğim araç bu linkteki araç: Link
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.