Şimdi Ara

forumda klasik araç sahibi var mı? (74 camaro) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • egzost sorun oluşturabilir muayenede heralde. verdiği ses ürkütücü boyutta
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

son araçta 3 ileri şanzıman varmış

o motora 3 ileri nasıl yetiyor açıklayabilecek var mı

Bende 57 Chevrolet Belair V8 var. Otomatik vites. 2 ileri. Gayet güzel gidiyor. Yetiyor arabaya.

58 Chevrolet, I6 ve 3 ileri manuel. Bu araba 3 vites olduğu için yüksek hızda daha rahat gidiyor tabi.
  •  forumda klasik araç sahibi var mı? (74 camaro)

Belvedere Sport Coupe
  • Eğer kendi garajınız veya amerikancı çok yakın tanıdığınız yoksa, bu tip araçlar ayda 5000 liraya adam çalıştırmaya benzer. Masrafı hiç azalmaz ama zaman zaman zam isteyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

quote:

Orijinalden alıntı: car_26

son araçta 3 ileri şanzıman varmış

o motora 3 ileri nasıl yetiyor açıklayabilecek var mı

Bende 57 Chevrolet Belair V8 var. Otomatik vites. 2 ileri. Gayet güzel gidiyor. Yetiyor arabaya.

58 Chevrolet, I6 ve 3 ileri manuel. Bu araba 3 vites olduğu için yüksek hızda daha rahat gidiyor tabi.

hocam başka aracınız da var mı

• bu tür bir araca sahip biri varsa aylık masraflarından bahsedebilir mi?
  • Dünyanın en sorunsuz ve güçlü şanzımanları 3 vitesliler.

Daha yeni yeni 6 lar 8 ler çıkıyor. 6 ve 8 yeni nesilleri bilmem ama eski zamanlarda 4/5 vitesliler amerikan kası denilen motorları kaldıramıyordu.

kısaca pertingen ştraze.
  • Merhaba bir sorum olacak. 77anadol klasik otomobil kategorisine girer mi? Yani o arabayi alsam klasik otocularin arasnda cok siritirmiyim: )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dayimda vardi chevrolet chevy kendisi usta. En basdan sifirdan topladi arabayi metalik kahve boya attirdi komple kaporta elden gecdi motor sifirlandi ic dosemeler sifirlandi kisaca araba basdan yapildi. Vesselam surekli bi masraf asiri benzin tuketimi felan derken kardesiyle kavga etti ve kendi elleriyle emek verip topladigi chevyi balyozu alip girisdi gozumun onunde hic unutmam ozaman 10 yaslarinda felandim bi yandan agliyodu biyandan balyozla cam kaporta heryerini ezdi arabanin ici itmisdi o an anlamisdim.sonra ne mi oldu kaynakla parcalayip hurdaya verdi arabayi herkeZ kurtuldu....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: landscapee

dayimda vardi chevrolet chevy kendisi usta. En basdan sifirdan topladi arabayi metalik kahve boya attirdi komple kaporta elden gecdi motor sifirlandi ic dosemeler sifirlandi kisaca araba basdan yapildi. Vesselam surekli bi masraf asiri benzin tuketimi felan derken kardesiyle kavga etti ve kendi elleriyle emek verip topladigi chevyi balyozu alip girisdi gozumun onunde hic unutmam ozaman 10 yaslarinda felandim bi yandan agliyodu biyandan balyozla cam kaporta heryerini ezdi arabanin ici itmisdi o an anlamisdim.sonra ne mi oldu kaynakla parcalayip hurdaya verdi arabayi herkeZ kurtuldu....

nova mıydı ne gibi sorunları vardı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Dog

quote:

dayimda vardi chevrolet chevy kendisi usta. En basdan sifirdan topladi arabayi metalik kahve boya attirdi komple kaporta elden gecdi motor sifirlandi ic dosemeler sifirlandi kisaca araba basdan yapildi. Vesselam surekli bi masraf asiri benzin tuketimi felan derken kardesiyle kavga etti ve kendi elleriyle emek verip topladigi chevyi balyozu alip girisdi gozumun onunde hic unutmam ozaman 10 yaslarinda felandim bi yandan agliyodu biyandan balyozla cam kaporta heryerini ezdi arabanin ici itmisdi o an anlamisdim.sonra ne mi oldu kaynakla parcalayip hurdaya verdi arabayi herkeZ kurtuldu....

En onemli skntisi benzini aslinda

• fazla sık kullanılmayacağı için benzin fazla sıkıntı olacağını sanmam ona da artık ya şanzıman 5-6 vitesli , quadrojet + lpg ile biraz daha elde tutulur ekonomi yapılabilir. diye tahmin ediyorum tabii bunları yapmak içinde para lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Dog

quote:

Su gorseldeki aracdi isde
     forumda klasik araç sahibi var mı? (74 camaro)

• LPG li bir nova ne kadar yakar hazır amerikan konusu bulmuşken soruyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawras

LPG li bir nova ne kadar yakar hazır amerikan konusu bulmuşken soruyim?

Nova yirmi senden fazla üretildi, çok tipleri var. Modeline göre 100km'de 8~14 litre arası benzin yakması gerekir.
  • Birkac abimiz vardi sahip olan forumda.

• 1.6 cift karburator variant 15lt yakiyor. Nova o motor ve kilo ile 14lt cok zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: RONNIE

1.6 cift karburator variant 15lt yakiyor. Nova o motor ve kilo ile 14lt cok zor.

Yeni karbüratör sistemi ile nasıl olur acaba quadrojet gibi ? iyi sonuç alanlar var.
  • 84 Camaro var bende. bu konuda tecrüben yoksa hiç bulaşma... Çok para harcarsın araban gitmez.

Edelbrock EFI enjeksiyon sistemleri var ayrıca 32 valf silindir kapakları toplam 15.000 usd ye mal oluyor 7 ileri Triptonic şanzımanda 8.000 usd toplam 23.000 usd masrafla klasik 5700 cc v8 aracınıza uzun yolda 10 lt yaktırabilirsiniz ve araç en az 500 bg olur..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.