Bildirim
FORT FOCUS, GHİA 2000 MODEL YARDIM ..
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sanayide veya özel serviste yaptırırsanız herşey dahil 200 ytl civarı tutar. parçaları kendiniz alırsanız da 60-80 ytl civarı alır ustalar işçilik için...
yetkili servis fiyatını bilmiyorum...
aracınız hayırlı olsun...
kolay gelsin... -
tşkler kardeş çok saol -
Ben daha iki hafta önce değiştirdim sanayide, kayış 120 YTL bilyalar 90 YTl işçilik 100 YTL toplam 300 YTL verdim. Servisine sorduğumda 600 küsür demişlerdi... -
quote:
Orjinalden alıntı: whiteee_shadow
Ben daha iki hafta önce değiştirdim sanayide, kayış 120 YTL bilyalar 90 YTl işçilik 100 YTL toplam 300 YTL verdim. Servisine sorduğumda 600 küsür demişlerdi...
Çok pahalı.. Parçaların tümü 85 lira tutuyor... -
Aldığım parçaların hepsi orijinal:
75 ytl triger kayış ve bilyası
25 ytl V kayışı
50 ytl 2 tane viraj demiri ( Z rot)
10 ytl hava filtresi
10 ytl yağ filtresi
20 ytl benzin filtresi
10 ytl cam suyu
10 ytl Bir kampananın torna yapıldı
55 ytl 5W 30 Mobil FE- Semi- sentetik yağ(Tam markasını hatırlayamadım.)
55 ytl işçilik
Toplam 320 YTL...
200 ytl sine kart çekildi 120 si peşin.
Konya ford servisinde yazın sadece triger değişimine 250 ytl hesap çıkarmışlardı.
Trigerini 120 binde değiştirmeyi düşünüyordum ama senede 4 bin km yapan bir adam olduğum için 5 yıl daha beklemeyeyim yaptırmışken aradan çıkartayım dedim. Bekleme düşüncem olduğu için çıkan triger kayışını elime aldım inceledim ustaya bu kayışın daha kaç km daha yapabilirdi diye sordum kayışta hiçbie eskime yok sadece yazılar biraz silinmiş gayet iyi durumda idi ve usta çıkan kayışın daha en az 20 bin km daha yapabileceğini dahada üstüne çıkabileceğini söyledi. Focuslarını düzenli kullanan Arkadaşlar rahatlıkla 120 bini bekleyebilirsiniz içiniz rahat olsun.
-
çok saolun arkadaslar ilginizede , kafam karıştı yaw..en ucuz yaptıran arkadaşın yazdıklarınımı dıkkate alsamki.. -
arkadslar bugün bende deiştırdım şükür , ilginize çok teşekkür ederim ( trıger kayışı,ve bılyaları) +(v .kayışi ve bılyaları.)+(yag deişimi+yag fıltresi+hava fıltresı +benzın fıltresi+ bujiler) +işçilik......350YTL . verdım, burası GİRESUN arkadaslar.İSTANBUL olsaydı dahada ucuza yaptırabılırdım heralde. parcaların hepsı orjınal .sızın vermış oldugunuz bılgılerle gıttım ama olmadı . yetkılı servısle görüstüm .400 ytl den fazla tutuyodu , özel dekı fıyat buydu bı kac yerede sordum. helalı hoş olsun ne dıyelımki .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X