Şimdi Ara

Motor Sistem Arızası ve Motor Arıza Lambası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
9.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhabalar,

    2006 Model Ford Focus dizel otomatik aracim var. Yaklaşık 3 günden beri ara ara "Motor Sistem Arızası" yazısı çıkıp kırmızı ikaz lambası yanmakta. Aracı kenara çekip stop ediyorum ve tekrar çalıştırdığımda bu uyarı kalkıyor. Fakat hiç ummadık zamanda tekrar geliyor. Yine aynı yöntemle uyarıyı kaldırabiliyorum.

    Bugün ise ilk kez sarı motor arıza ikaz lambası yandı. Fakat yazı olarak herhangi bir ikaz yoktu, sadece sarı renkli ikaz lambası yanıktı. Sistem arızası hatası üzerine bu arızayı alınca baya bir tedirgin oldum. Yarın bir servise götüreceğim, fakat sizlerden de bi yorum almak istedim. Bu arada araç 130binde.



  • aynı model araç benimde aynı arıza yı yapıyordu.bilgisayara baglandığında basınç pompası 180 bar ile 1600 bar arasında gidip geliyordu.değişik problemler söylediler serviste .fakat 10 yıl serviste çalışıp ayrılmış bir arkadasım olayı çözdu.basit problem surtmeye baglı kablo sıyrılıp arasıra kısa devre yapması ayrıca pompanın ve sensörün soketlerinin gevsemesi bunlarıda sıkıştırdı.çok şükür şimdilik hiç problemim kalmadı.iyi bir usta araca vakit ayırması gerekiyor.sağolsun benim usta yok elektrik işi yok motor işi yok kaporta işi demiyor elinden geleni yapıyor.
  • Bizim problem de valflerdeymis sanirsam. Arac 130binde oldugu icin sizinti veya pislenme olabiliomus. O bolge temizlendi ve suan ikaz kalkti =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.