Şimdi Ara

FORMULA ONE 2010 [PS3 ANAKONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
0
Favori
14.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SONY_55

Gt5 ne alaka şimdi.Mesajımda Gt5 ile ilgili en ufak bir yorumum olmadı.Aksine karşılaştırdığım oyun f1 2007'dir.İyiyse iyi, kötüyse kötü deriz.Biz codemastersdan gridin ek paketi nitelğinde bir oyun beklemiyorduk.Sadece lisansını almış sözde, ama oyun f1 ruhunu kesinlikle taşımıyor..Ben oyunu oynarken grid oynuyorum hissiyatına kapıldım.Hatta menüler falan direk dirt 2..Yan bir bakıma dirt2 grid karışımı diyebiliriz..

dostum senin gibi bir adam nasıl kalkıpte f1 2007'yi savunur göz var nizam var.. f1 championship edition gerek fizikleri gerekse tepkileri,gerekse oynanabilirliği ile tam bir facia'dır.. Bunu harbi bir gran turismo 5'ci olarak rahatlıkla söyliyebiliirim..
  • Harbi Gran Turismo oyuncusu F1 2007 yi beğenmiyorsa bu garip bence. Daha 2010 un tadına bakma fırsatım olmadı ama 2007 çok sağlam oyundur. Aylarca sezon sezon oynamışımdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugsymaloone

Harbi Gran Turismo oyuncusu F1 2007 yi beğenmiyorsa bu garip bence. Daha 2010 un tadına bakma fırsatım olmadı ama 2007 çok sağlam oyundur. Aylarca sezon sezon oynamışımdır.

+1907
  • F1 2007 dediğiniz hangi oyun? F1 2006 dan sonra mı çıktı? Ben oynamadımda öyle bir oyun ondan şeyettim.
  • PS3 Exclusive F1 Champisonhip sanılanın aksine başarılı bir oyundur.
    Sürüş fizikleri %100 sim olmasada kabul görür. Grafikleride oldukça başarılıdır.
    İçerik olarakta F1 2010'dan üstün yanları vardır. Tarihi eski F1 araçlarını kullanabiliyorduk. Sesleri sürüşleri mükemmeldi
  • Ben de shopto dan sipariş verdim PS3 için, prossesing de şuan bakalım nasıl bir oyunmuş.
  • 3 kez sordum cevaplayan yok: region free alsam online oynamamda bi sorun olmaz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tntntn

3 kez sordum cevaplayan yok: region free alsam online oynamamda bi sorun olmaz değil mi?

Olmaz hocam . Niye olsunki ?
  • Benimki de prossesing olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

Orijinalden alıntı: tntntn

3 kez sordum cevaplayan yok: region free alsam online oynamamda bi sorun olmaz değil mi?

Olmaz hocam . Niye olsunki ?

birinden duymuştum da neyse sağol ilgilendigin için
  • Arkadaşlar ben %100 sim mi dedim f1 2007 için..Lüfen biri söylesin..
  • Codemasters in kendine has bir tarzı var ve bence bu tarzda onlara yakışıyor yaptıkları oyunların hepsi bence çok iyi oyunlar ama tabi GT5 çıtayı o kadar yukselttiki artık insanlar neredeyse hiçbir oyunu beğenmez oldu.. İnsanlar hayvan gibi patlama efektlerinin oldu oyunlarda bile gt5 kalitesi istiyor...bir grafik hastası olarak bende bu kisilere katılıyorum. :)) GT5 ten sonra artık hicbirsey eskisi gibi olmayacak...özellikle grafik konusunda...ben f1 2010 u beğendim...gt kalitesi aramıyorum ama bence gunümüz icin yansıtması gereken kaliteyi yansıtmayı basarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Arkadaşlar ben %100 sim mi dedim f1 2007 için..Lüfen biri söylesin..

Uğur a göre gt 5 den başka araba yarışı güzel olamazki.....
  • Güzel olamaz kesinlikle de ona yakın bir şeyler olabilir..
  • Şimdi telefonuma mesaj geldi. Oyunum dispatched olmuş.

İnşallah cuma günü gelir.
  • şimdi maillere bakıcaktım (1) yazıyor shopto mu dedim evet shopto çıktı your order has been shipped diyor ne demek oluyor bu royal mailda mı yoksa vatan toprakları içinde mi ? Mutlu oldum baktım ordersa iki tanede tracking number var onlara nasıl bakıcam ilk defa aldım da bişi geliyor oyun geliyor

• @wholet Kargoya verilmiş , hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yımah -- 21 Eylül 2010; 19:03:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yımah

@wholet Kargoya verilmiş , hayırlı olsun

teşekkürler hocam hangi kargo ama royal mail galba değil mi ? Royal mail tracking numberı girdim ama bişi bulamadı ?? Şu anda royal mailde olması lazım sonra ptt alıcak hayırlısıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholet -- 21 Eylül 2010; 19:10:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wholet

quote:

teşekkürler hocam hangi kargo ama royal mail galba değil mi ? Royal mail tracking numberı girdim ama bişi bulamadı ?? Şu anda royal mailde olması lazım sonra ptt alıcak hayırlısıyla
    Doğal olarak şuan Royal Mail dedir , bilgi yarın girerler , yollandı diye , şansın varsa öbür gün ptt de gözükür..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wholet

quote:

Doğal olarak şuan Royal Mail dedir , bilgi yarın girerler , yollandı diye , şansın varsa öbür gün ptt de gözükür..

Hadi hayırlısı bakalım 24ünde gelirse tadından yenmez

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.