Şimdi Ara

Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu Dhabi (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.430
Cevap
16
Favori
58.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rakiplerin üç pitstop yapacağını sandılar herhalde, iyi de senin araban en hızlısı zaten neden başkasının pite girmesine medet umuyorsun, bas git. Akıl tutulmasında bambaşka bir seviye bu.

Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu DhabiFerrari News 🐎twitter
    “📻 | Charles Leclerc post-race radio: “The hard were so bad. That’s why I said I wanted to stay on medium for as long as possible. Was this the same for everyone?” Xavi: “Same for everyone.” 😔 Charles: “Why did we go on it?” Xavi: “We will talk later.””
    https://twitter.com/FanaticsFerrari/status/1553753592334540802
  • Sıralamalarda 2-3 oluıyorsun.

İki pilotuna da iki ayrı strateji uyguluyorsun ve ikisini de podyuma sokamıyorsun. Gerçekten büyük başarı.

• Bugün Charles'a hardları taktıktan sonra birebir aynısını Ben de düşündüm.

İşin içerisinde lastik üreticisinin hard kullanmaları için bir teşvik primi tarzı bir olayı yok ise senelerce F1'de boy göstermiş bir takımın pit ekibinin bu kadar deneyimsiz ve saçma kararlar alıyor olması da büyük başarıdır...

• yeni bir eğlence daha çıktı: ferrari bu yarışta hangi saçmalığı yapıp yarışı verstappen'e verecek diye izleyecem bundan sonra. sonra da ferrari'nin strateji ekibine k.çımla gülecem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Binotto rueda xavi kim varsa az biraz şerefiniz varsa istifa edersin. İkitelli organizeden birini koysam daha mantıklı karar verir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max Verstappen yaptığı hatalara rağmen emsalsiz bir performansa imza attı. Helal olsun.

Not: 2021 Brezilya Hamilton'u da unutmadım tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 31 Temmuz 2022; 21:14:41 >
  • wolf leclerci mercedese çekecek 2024'te bence. umarım çeker. düzgün bir takımla yarışsın çocuk. gerçekten max ile beraber gridin en iyisi en hızlısı.

bugünkü russel'a atağı milletin aklını aldı. Max'ı çaylak yıllarından beri tutuyorum tam bir deli. İkiside birbirine çok yakın stiller.

Max 2 sene üst üste aldı dünya şampiyonluğunu Alonso gibi.

• Max'ın performası tabii ki eşsizdi ama benim için en iyi Max performansı 2019 Avusturya GP'dir. Orada da Leclerc ile çekişmişti yine.

• Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu Dhabi
    Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu DhabiMercedes-AMG Petronas F1twitter
    “Hahahaha çok güzel yapmışlar. 😅 #HungarianGP”
    https://twitter.com/MercedesAMGTR/status/1553797898093137922
  • Yarışı yeni bitirdim. Spin atıp tekrar Leclerc'i geçen verstappen harikası mı desem bilemiyorum. Bu çocuk gridde bambaşka tek kelime ile rakibi yok. Bu sene de şampiyon hayırlı olsun.

• Sıralama Lec-Rus-Sai iken yarışı izlemeyi bırakmıştım. Az önce sonuca baktım. Ver-Ham-Rus podyum.. Ferrari acaba yine ne yaptı da böyle bir sonuç ortaya çıktı? Valla helal olsun. Diyecek söz yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu Dhabi

Puan farkı baya arttı. RB bu yaz arasında aracın viraj performansını yeterince geliştirirse bu sezonu yok eder. Ayrıca Perez e de ne olduysa düzelsin bir an önce. Çok yavaş bu aralar. Mercedes çifte podyum alıyor 2 yarıştır. Perez geride kalıyor hep. Russel da Mercedesin geleceği çok belli çok temiz bir sürücü. Mercedes ile bir şampiyonluğu var. Leclerc ile aynı takımda olacağını düşünmüyorum.

• Neden aga neden ???? Düşünüyorum bulamıyorum. Neden bir takım kendi adamına bu kadar ihanet eder ? Amaç ne ? Biz ne dersek onu mu yapacaksin diyorlar leclerc e ? Gerekirse şampiyon olmaktan vazgeçeriz ama otoritemizden vazgeçmeyiz imajı mi veriyorlar leclerc e ? Bu çocuk size ne etti ? Düşmanın olsa bu kadar gaddar davranmazsin. Rb her pitte ekstra öne geçerken, Ferrari ise geriye düşürmek için çabaladı. Bunu sürekli hale getirdiler artık . Bu adamlar bu kadar acemi olamaz. Amaç ne amaç ???

• Dışarıdaydım, tekrarını izledim yarışın sonucu öğrenmeden. Hatayla Ekşi’de günün başlıklarını gördüm, Binotto en tepelerde olunca tahmin ettim Ferrari’nin sıvadığını Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu Dhabi 

Güzel yarış olmuş. Aradan önce puan farkını iyice açtık, gevşemeden aynen devam etmek lazım Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu Dhabi 

• Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt
    bence amaç Leclerc'i isyan ettirip takımdan ayırmak. Yoksa bu adamlar bu kadar salak olamaz. her yarışta Leclerc'e olabilecek en kötü stratejiyi uyguluyorlar. yoldan adam çevirsen bundan iyi strateji uygular. Ama bence en sonunda bu iş kendi kafalarına patlayacak. Binotto ve ekibi bu sezon sonu şutlanmazsa, Ferrari patronları da bunlar kadar salak diyecem artık.

Bir de yaptıkları stratejik hataları savunuyorlardı birkaç yarış önce. Sainz'ı birinci yaptıkları yarışta Leclerc'in zaten kazanma şansı yoktu falan gibi açıklama yapmıştı Binotto şarlatanı. Bakalım bu yarıştan sonra da daha iyi bir seçeneğimiz yoktu, biz en iyisini yaptık diyebilecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 1 Ağustos 2022; 11:18:56 >
  • Andres Escobar kullanıcısına yanıt
    sanmam. mercedes russell'da karar kıldı. aynı takıma iki tane iyi pilot koymuyor mercedes. hamilton emekli olunca russell'ın yanına bir tane yancı çaylak koyacaklar Bottas gibi.

Leclerc'in Redbull'a gitme şansı da yok Verstappen yarıştığı sürece. Leclerc'in tek şansı Biontto ve ekibinin şutlanıp yerine adam gibi bir ekibin gelmesini ummak. Ya da Ferrari'den ayrılıp Vettel gibi 2. sınıf ekiplerde kendini harcayacak.

Vettel'in de Ferrari'den ayrıldığında ya Redbull'a geri dönmesi, ya Mercedes'e geçmesi lazımdı. Bunları yapamıyorsa bir şekilde Ferrari'de kalması lazımdı. Ama Ferrari'de yarışmak da çok iyi bir deneyim değil sanırım. Kimse uzun süre yarışmıyor Ferrari'de. Sanırım pilotlara iyi davranmıyorlar. Kendi başarısızlıklarını pilotlara yıkmaya çalışıyor olabilirler. Pilotlar da bu duruma isyan edince mobbing yapıp gönderiyorlar pilotları sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 1 Ağustos 2022; 11:29:52 >
  • https://tr.motorsport.com/f1/news/resmi-alonso-2023te-aston-martine-katilacak/10347085/

Vettel’in boşluğunu doldurdu Aston Martin. Hem de şampiyon bir pilotla. Alonso Alpine’den ümidi kesti sanırım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben de yeni gördüm, yazmaya gelmiştim. Doğru bir değişiklik olmuş bence. Alpine tek yıllık kontrat vermek istiyordu, adam devam etmek istiyor. Zorlamaya gerek yoktu hiç.

• Kralın yeni takımı Aston Martin olmuş.

• Redbull aynen imkansız yalnız Mercedes için durum Russell'ın takım zirveye döndüğündeki performansına bakar. McLaren de seçenek dahilinde olabilir. Ama onların da hem takımı geliştirmeleri hem de Ferrari kadar olmasa da kenar yönetimi ve pit ekibini iyileştirmeleri gerekir. Hala Arivebene neden gönderildi anlamıyorum. Ellerinde şu araç var iken onunla çok iyi olabilirlerdi.

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.