Şimdi Ara

Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu Dhabi (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.430
Cevap
16
Favori
56.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tnuviel37 kullanıcısına yanıt
    Arrivabene de başarılı olamadığı için gönderildi. Ama Bionotto, Arrivabene'yi mumla aratıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alonso Alpine'daki performansını mumla arayacak. Vettel de Aston Martin'e büyük ümitlerle geldi ama sonu hüsran oldu. Sanırım Aston Martin şampiyonların emekli oldukları takım olarak tarihe geçecek. Gerçi şu an 3 büyük takım dışında nereye giderse gitsin benzer sonuçlar çıkıyor. bir ileri bir geri.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt

    sanki bana da öyle geliyor bu kadar hata bilinçli olur anca. ama leclerc için vettel'i kovulmaktan beter eden de kendileri değil miydi? ne yapmaya çalışıyor bu takım cidden anlamak mümkün değil.

  • StG 44 kullanıcısına yanıt
    1991'de Alain Prost'u da kovan Ferrari'ydi. Ferrari'nin ne yapmaya çalıştığını Ferrari bile bilmiyor. Biz nereden bilecez?

    Gerçi Prost 1991'de Ferrari için kamyon gibi bir ifade kullanmıştı. Ondan sonra Prost'u şutladılar diye hatırlıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 1 Ağustos 2022; 12:50:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alpine kimi alacak acaba. Ocon denen laleyi 1. pilot yapmazlar heralde


    Aston Martin vettelden sonra alonsonunda kariyerini bitirecek belli ki


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt

    sen bize nasıl laf edersin diyip şutladılar ama sonra F1'e dönüp de şampiyonluk alması iyi bir cevap olmuştur Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu Dhabi leclerc'in gidecek bir yeri de yok, mecburen katlanacak bunlara, belki tasfiye falan olur takımda da tekrar düzgünce bir yapılanma olur, tek şansı o gibi duruyor şimdilik.

  • StG 44 kullanıcısına yanıt
    Ferrari'de 30 yılda pek fazla birşey değişmemiş. Hep iç çekişmeler, kaos vs.

    https://www.youtube.com/watch?v=pz2GjgHeJwY&ab_channel=THERACE

    Kamyon tabiri son nokta olmuş ama onun öncesinde iç çekişmeler vs asıl sebep gibi. Benim tahminim Ferrari'de iç çekişmeler başarıdan önce geliyor. Ferrari çok büyük ve hantal bir firma gibi duruyor. Adamlar iç çekişmeler, koltuk kavgaları vs'ye derken başarılı bir ekip kuracak zamanları kalmıyor. Başarılı ekip kuracak kişilerin iç çekişmelerden sıyrılıp yukarıya çıkması gerekiyor. o da her zaman mümkün olamıyor.

    1990'larda McLaren, şimdi ise Redbull daha küçük firmalar. Adamların hedefi başarı. iç çekişmeye girecek kadar büyük bir firma olmadıkları için bütün odaklarını başarıya verebiliyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • coolman7 C kullanıcısına yanıt

    artık kendilerine çeki düzen vermeleri lazım yani bundan sonra da vermezlerse ne olması gerek, purge lazım bu takıma. Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu Dhabi honda'da böyleymiş dışarıdan yardım kabul etmiyormuş ama şimdi geldikleri nokta ortada rb ile. ha asıl amaçları alpine/renault gibi sırf şekil olsun diye f1'de bulunmaksa, en eski en köklü en başarılı takımız diye dolanmaksa o zaman zaten geçmiş olsun.


    bu takımdan f1-75 gibi bir araç nasıl çıkmış diyordum ki rory byrne çıktı ardından Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu Dhabi 


    https://www.fanpage.it/sport/motori/nel-disegno-della-ferrari-f1-75-ce-il-tocco-di-un-mago-lo-stesso-che-fece-trionfare-schumacher//




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StG 44 -- 1 Ağustos 2022; 13:47:24 >




  • Hem sainz hem leclerc idda ediyorum hiç pitle konuşmadan arabayı sağa çekip lastikleri kendi takıp devam etseler yine şimdikinden iyi durumda olurlardı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    ya da lastik türü ve değişim zamanını tamamen pilota bıraksalardı, şu an ferrari markalar şampiyonasında açık farkla 1. sıradaydı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • StG 44 kullanıcısına yanıt
    30 yılda birşey değişmemiş. 2-3 tane pit stop hatası yaptılar diye mi değişecek. değişmez. böyle gelmiş böyle gider. biz ferrari'yiz kibri içinde oldukları sürece, ki hep öyle olacaklar, değişmez aynen devam ederler. binotto gider yerine başkası gelir, o da aynen devam eder.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 1 Ağustos 2022; 14:7:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • StG 44 kullanıcısına yanıt
    yakında rory byrne'ın da ayağını kaydırırlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Bi de dalga geçer gibi yaptıkları açıklama
    Saçmalık

    https://twitter.com/f1tutkumuz/status/1553766446894907395?s=21&t=EAElLCM3OIYNoKG7gF2lpQ

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt

    yok o zaten yarı emekli takılıyor isteseler de yapamazlar Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu Dhabi  g.tleri sıkışınca abi koş abiii demişler anca.


    michael schumacher zamanında bi kere düzelttiler işi bilene bıraktılar nasıl olduysa, belki bu sefer de olur diyorum. Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu Dhabi 

  • Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu Dhabi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    eh tabii bir yere çamur atacağı belliydi. o olmadı şimdi de arabaya çamur atıyor. herkes hatalı bir tek kendisi hatasız.

    bu arada araba kötü olsa bile doğru stratejiyle daha iyi sonuç alınabilirdi. bak mercedes'lere. hamilton'da araba kötü, 7. sıradan başladı yarışa. iyi stratejiyle 2. sırada bitirdi.

    bu arada ferrari'nin stratejisi sadece lastik seçimi değil, baştan aşağı yanlıştı.

    1) Yarışın başında Sainz, Russell'a yetişip geçemedi. Ama Leclerc'in daha hızlı olduğu belliydi. Takımın Sainz'a sen Russell'ı geçemiyorsan, Leclerc'e yol ver o geçsin. O da geçemezse yerini sana geri verecek demesi gerekirdi ama Leclerc'i öne çıkartmamak için bunu yapmadılar.

    2) Virtual Safety Car sonrası Sainz bir anda Russell'ın 2.5 saniye gerisine düştü. Leclerc önde olsaydı bu olacak mıydı bilmiyorum.

    3) Önce Sainz'ı pite aldılar, Leclerc'i 4 tur daha pistte tuttular. Aslında bunun sebebi Sainz'ın Leclerc'i pit stop sonrası geçebilmesini sağlamaktı ama Sainz o kadar yavaştı ki, ya arabasında bir sorun vardı, ya da Sainz'ın performansında, Leclerc eski lastiklerle 4 tur atmasına rağmen Sainz'ın önünde piste çıktı lastik değişimi sonrası.

    4) Ferrari, Sainz'ın Leclerc'i geçebilmesini sağlayamadığı için bu defa da 4 tur daha yeni lastiği olan Leclerc'e tekrar pit stop yapıp sorunlu olduğu başka takımlarca ifade edilmiş sert hamurlu lastiği taktılar. Leclerc bir anda birinci olabileceği yarışta 6. sıraya düştü.

    5) Leclerc aslında sert hamurlu lastikle yarışı bitirebilecekken bir kez daha pite alıp bu defa da yumuşak lastik taktılar. Leclerc'in artık 6. sıradan yukarı çıkmasına imkan yoktu. Ve böylece Ferrari hedefine ulaşmış oldu. Sainz 4, Leclerc 6. sırada. Sainz Leclerc'e geçilmedi ya bundan iyisi yok Ferrari için.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Andres Escobar kullanıcısına yanıt

    Alpine'in elinde taş gibi Oscar Piastri var. Gereken ilgiyi gösterirlerse geleceğin dünya şampiyonu. 3 senede F4-F3-F2 şampiyonluğu yaşadı. Bu sene gridde olmasına kesin gözüyle bakılsa da para konuştu. Guanyu Zhou sponsorlarla geldi. Kötü pilot demiyorum ama daha iyisi de vardı. Vettel gitti, Latifi'nin gitmesi muhtemel, Bir ihtimal Dani Ric gidebilir(bence). Yuki de gitmeli(bence). 2022-2023 sezonu için gridde köklü değişiklikler olabilir.

  • Alonso'nun Aston Martin'e geçmesinin hemen ardından Oscar Piastri Alpine'in yeni sürücüsü oldu. Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu Dhabi
    Kaynak: Twitter @motorsport



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SineMelawen -- 2 Ağustos 2022; 20:35:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SineMelawen kullanıcısına yanıt

    Piastri yalanladı az önce,sağlam drama varFormula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu Dhabi 

  • piastri ben OCon'la yarışmam diyip McLaren'e gitmiş.


    çocuk çıkıp Alpine'i yalanladı gemileri yakmış.


    Alpine'de hem alonso hem piastri'yi kaçırdı elinden.


    Kaldılar Ricardoya


    McLaren iyi güncellemelerle griddeki en iyi 4. araç olursa Piastri'den 1-2 podyum görürüz seneye

  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.