girmesine gerek yok,russell da geçemez zaten. |
Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu Dhabi (86. sayfa)

-
-
Bir takım deneme yanılma ile strateji yapar mı ya binotto kaçtı galiba 😂
Siz kim Max e rakip olmak kim
Spin ata ata geçiyor adam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hamido geliyo
-
Biliyorum bende eskidim ama en azından şuan ki yarışı izliyorum insan bari bu yarışta demez :)
-
Verstappen hayatının en kolay sezonunu geçiriyor olabilir ya muhtemelen. Kaç yarış önce şampiyonluğunu ilan edecek bakalım.
-
Leclerc'i hard takarak bitirdiler. Sainz'i kullanilmis soft ile iki mercedes'in ortasina biraktilar
abi uğraşsan yapamazsın
şu kıvırcık başta bütün ekibi kovmalı artık
seneye bunlarla girerse ferrari şampiyonluk hasreti 17 yıla çıkar
-
Ferrari'nin yaptığı hataları gördükçe aklıma profil resmindeki adam geliyor.
Şaka maka başka bir takımın elinde bu kadar iyi bir araba olmuş olsaydı şu an başa baş gidiyordu Redbull ile puan sıralamasında. Arabaya yazık gerçekten.
-
Ferrari dnf olsaydı keşke bu kadar üzülmezdim ya rezillik :(
-
Allah'ın aslanı be
-
10. Başladı hızla yükseldi. Ardından Leclerc’i Geçti Spin attı yine geçti. Safkan Pilot Max Verstappen!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 31 Temmuz 2022; 17:47:31 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mercedes’ler döndü. Artık 2. Bitirirler. Ferrari bu kafayla 3ü bile hak etmiyor.
kaza yok
araçta arıza yok
peki ne olduda podyumlar gitti ?
hesap ver lan kıvırcık bu kaçıncı
sizi orada tutanda sıkıntı sizde değil
-
Hard lastiklerin performansinin iyi olmadigi gorulmesine ragmen gidip adama hard takmak ne demek ya?
Yemin ediyorum bu dunyada 1 ferrariden bir mok olmaz 2 fenerbahceden. Cekecegimiz cile varmis.
Bu stratejiyle Ferrari'nin amacı kazanmak değildi. Sainz'ın Leclerc'in önünde bitirmesiydi hedefleri. Ferrari hedefine ulaştı. Ferrari'nin şu anki ekibinden daha fazlası beklenemez.
adamlar en hızlı iki arabayla 4 ve 6. oldular. helal olsun. kolay iş değil başardıkları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 31 Temmuz 2022; 17:51:26 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ferarinin çırpınmasını izliyoruz. Herkes bir şeyler yapıyor bunlar resmen çırpınıyor çünkü bilmiyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ferrari'den büyük başarı P2 ve P3'de başlayıp podyum dışı kalıyorsun hem de P7 ve P10 başlayan araçlara.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rezil strateji ve pit ekibi ile bu Ferrari'den artık bir yol olmaz. Verstappen spinleyerek geçiyor ulan azıcık utanın. O araba ile en kötü podyumda olmalıydınız.
Mercedes'te geri döndü gibi. Zaten şampiyonluğu geçtim Ferrari yarışlarda artık 1. bile olamaz. Ferrari yarışlarda podyum görürse başarı olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Max lec ile 80 puan,rb ferrari ile 97 puan fark yaptı,rb artık bu sezon için sadece dayanıklılık güncellemesi getirip gelecek sezonki aracı tasarlamaya başlayabilir bence.
-
Alpine'de islemeyden hard tekerlekleri gorup, Leclerc'e takmak cok super fikirdi. Ferrari strateji departmani tam gaz devam
-
Sevindirici birşey varsa 3 hafta yoklar belki unuturuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X