Şimdi Ara

Formula 06 (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
0
Favori
11.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • grafiklerde bi fark göremedim arkadaşlar 2002 gibi pistler değişik sanırm o kadar başka göze çarpa değişiklik var mı ?
  • c: de oyun klasöründe rh2005 diye bi program var onu çalıştırıp değişiklikleri yapabiliyosun sana değişiklikten önceki orijinal halini ve yaptıktan sonraki olucak halini resimlerle gösteriyo orda yararlı bi program gibi ama değişiklikleri pek farketmek zor yani
  • ben de oyunu aldım yükledim ama sorunum sadece test sürüşü yapılıyor olması.mesela istanbul park'ı seçiyorum "race" diyorum ama gene test sürüşü oluyor.oyunda mı bir hata vardır nedir anlamadım ????
  • zaten ilk olarak test sürüşü yapıyosun istersen yapmazsın alttan yarışı bitir diyosun sıralama turları we warmup geliyo daha sonra sıralamya göre yarışa başlıyorsun.
  • neden tr mod 2006yı kullanmıyorsunuz

formula forumunda var
  • arkadaşlar devir saatini ve haritayı gösteren mod hangisi?
    ben bulamıyorum
    bi yardım edin allah aşkına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 19 Eylül 2006; 22:25:00 >
  • teşekkürler legend86 bi açıp deniyeyim tekrar oyunu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokays1

teşekkürler legend86 bi açıp deniyeyim tekrar oyunu.

Yapabildinmi merak ettim şimdi
  • ARKADAŞLAR OYUNUNB DVD SINI ALDIM RAR DOSYALARINI ACARKEN SIFRE SORMAK TA NE YAPMAMI TAVSIYE EDERSINZI???
  • evet legend86 dediğin gibi yaptım gerçekten oldu teşekkürler ama oyun çok zor yaaw her virajda feci savruluyorum birde yarış yaparken camera ayarlarını değiştirebiliyor muyuz??mesela ben direksiyonu değilde komple arabayı görmek istiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokays1

evet legend86 dediğin gibi yaptım gerçekten oldu teşekkürler ama oyun çok zor yaaw her virajda feci savruluyorum birde yarış yaparken camera ayarlarını değiştirebiliyor muyuz??mesela ben direksiyonu değilde komple arabayı görmek istiyorum.

End ve Home Tuşları ile oyunda iken kamera açılarını değiştire biliyorsunuz.

• eywallah hocam saolasın teşekkürler.
  • yaaa ben bu EA sports u anlamış değilim...F1 in bu kadar izleyici kitlesi warken ve popülerken sen bu oyunu yapma...git dandirikten amerikan futboluymuş beyzbolmuş buz hokeymiş sadece conilerin oynadığı oyunlara ağırlık wer...hem bu kdaar özlem olmuşken şöyle güzel bir F1 oyunu çıkarsa ortalığın ......paraya para demez...
  • ea yapamıyor malesef f1'in tüm hakları sony'de olduğu için pc versiyonu yapılmıyor şimdi gelde kızma sony playstation'a

• tabi abi amerika da f1 bi indy bi nascar kadar tutulmuyo ki adamlar niye yapsın oyununu belki de indy ya da nascar oyunları f1 den daha fazla satıyodur amerika da ama at gözlüğüyle bakıyolar hala dünyaya
  • bence at gözlüğüyle bakmıyolar adamlar motor sporlarının içinde yaşıyolar indy car,nascar daha bissürü var uçak yakıtıyla yapılan yarışlar,tır yarışları fln

f1 in telif hakkı sadece sony de olmasa diğer firmalar birbiriyle çekişir.örneğin ea da olsa her sene bi f1 oyunu çıkar bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperXCrossfire -- 23 Eylül 2006; 22:24:05 >
  • bilmem ki kusura bakma valla
  • indirme linkini bana pm olarak atar mısınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HyperXCrossfire

f1 in telif hakkı sadece sony de olmasa diğer firmalar birbiriyle çekişir.örneğin ea da olsa her sene bi f1 oyunu çıkar bence.

kesinlikle haklısın ea alsa ve pc ye uyarlasa harika olur f1 2006 yı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.