Şimdi Ara

Formula 06 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
201
Cevap
0
Favori
11.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @monster bob şu anda f1 2006 sadece ps2 de var pc de olanların hepsi yama.
    @legend 86 oyuncu sayısını 20 ye düşür,ayrıca avrupada niye hata verdi ki?.RH2005 ten sonra RH2005 trackpatch ı yükledinmi?Bide europe pistini test day de aç o zaman hata vercek mi?
  • f1 2006'nın orjinal fiyatını bilen var mı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: HyperXCrossfire

@monster bob şu anda f1 2006 sadece ps2 de var pc de olanların hepsi yama.
    @legend 86 oyuncu sayısını 20 ye düşür,ayrıca avrupada niye hata verdi ki?.RH2005 ten sonra RH2005 trackpatch ı yükledinmi?Bide europe pistini test day de aç o zaman hata vercek mi?

bütün pistleri oynayabiliyorum...hem arkadasım ben oyunun ilk sersinden beri oynuyorum...yama olup olmadıgını senden daha iyi bilirim....
  • quote:

@monster bob şu anda f1 2006 sadece ps2 de var pc de olanların hepsi yama.

Hocam bendeki cdlerde 2003 ten 2006 ya bütün yamalar var rh2005 trackpatch yüklü avrupa pistinde hatayı 2006 patch i veriyo oyunu açıyor kazanıyorsun daha sonra diğer yarışa geçerken gene avrupayı gösteriyo ve masaüstüne atıyo bunu rh2005 te yapmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 27 Mart 2016; 19:07:52 >
  • hayret bendeki hiç sorun çıkarmıyo....yama değil direk 2006...
  • @monster_bob şu direk 2006 yı bizede bi göster hangi firma yapmış,nasıl yapmış,ne zaman yapmış.

@legend ya yüklerken bişeyler oldu yada europe klasöründe bişey var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperXCrossfire -- 6 Eylül 2006; 14:06:17 >
  • quote:

@monster_bob şu direk 2006 yı bizede bi göster hangi firma yapmış,nasıl yapmış,ne zaman yapmış.

Hocam peki bu pisti oyundan çıkarabilirmiyim uyuz oldum azcık
  • quote:

Orjinalden alıntı: monster_bob

hayret bendeki hiç sorun çıkarmıyo....yama değil direk 2006...

Oyundan ss ler istiyorum firma adı dahil her şeyi bilmek istiyorum kim yapmış ben niye görmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: legend86

quote:

@monster_bob şu direk 2006 yı bizede bi göster hangi firma yapmış,nasıl yapmış,ne zaman yapmış.

çıkarıyo bi dene bakalım.

f1 challenge 99-02/season data/circuit ordan silebilirsin
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: legend86

quote:

çıkarıyo bi dene bakalım.

f1 challenge 99-02/season data/circuit ordan silebilirsin

saolasın bi deniyim bakalım olacakmı

• EN İYİ SERİ FORMULA 2002 SERİSİ
  • katılıyorum formula 2006 nın grafikleri iğrenç 99 02 üzerine olduğu için hele o mc larenin sesi yok mu iğrenç en güzeli 2002
  • nasıl yaff 2006 güzel diyorlardı kötümüymüş?
  • bence güzel ama herkezin fikri değişik olabilir
  • Bencede güzel ve harika demek zorundayız çünkü başka formula yok
    Hele ferrariyle yarışta bi çıkış yapıyon allah göstermesin dağıtıyorsun milleti most wanted oynadıktan sonra oynamayacaksın oyunu valla hiç olmuo bi giriyosun yarışa ne ön panel kalmış ne arka lastik dikkat etmek lazım[;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 27 Mart 2016; 19:09:36 >
  • formulanın havası bi başka ama
  • ya pu patch i indirebileceğim bir link yok mu ya
  • bendede bazı hatalar veriyor ama galiba bu paketten kaynaklı normalde sorun yokk
  • bende 99-02 nin 2006 yamalanmış hali var. hatasız çalışıyor. ama ispanyolca ingilizceye nasıl çevirebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: draguter

bende 99-02 nin 2006 yamalanmış hali var. hatasız çalışıyor. ama ispanyolca ingilizceye nasıl çevirebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

dil dosyasını değiştirerek yani ispanyolca dil dosyasının yerine ingilizce dil dosyasını kaydetmek ama bulabileceğini sanmıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.