Şimdi Ara

Formula 06 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
0
Favori
11.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Formula 06
  • Canım cekti breh
  • Az önce formula oynuyordum arkadaşlar ben n zaman pite girsem çıkışında bana Speeding pit start diyo yannış olabilir öyle bişeydi halbuki araç pitte otomatik hızda gidiyo çıkarken durduramıyorum n yapacam bilen birileri yardım edebilirmi
  • biri bana bu oyunun linkini yollasın yoksa çıldıracam
  • quote:

Orjinalden alıntı: SilentRock

Az önce formula oynuyordum arkadaşlar ben n zaman pite girsem çıkışında bana Speeding pit start diyo yannış olabilir öyle bişeydi halbuki araç pitte otomatik hızda gidiyo çıkarken durduramıyorum n yapacam bilen birileri yardım edebilirmi

Yokmu bilen arkadaşlar pite girmiyorum bu yüzden
  • uranus sendeki f1 yama mı yoksa direk f1 2006 mı?
  • bendekinde de 2006 yazıyo ama resmi görünce yama oldugunu anladım..bu oyunu nasıl temin ederimm...??
  • quote:

Orjinalden alıntı: uranus

http://www.gametool.de/portal/download/

uranus bu resimlerindeki haritayı ve diğer motor devrini vs gösteren modun kendisi mi ? yoksa başka bir dosyamı indirdin ? yardımcı olursan sevinirim :)

birde hangi oyun bu challenge 99-02 mi rfactor mü yoksa 2002 mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalkerhan -- 12 Eylül 2006; 11:30:19 >
  • indiriliyomuy burdan bu oyun ek paket mi yoksa
  • ooo ss ler baya guzel
  • ss ler güzelde nerden indircez yukardaki linkte hiçbişey yok.
    rFactor yapmış olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: skywalkerhan

quote:

uranus bu resimlerindeki haritayı ve diğer motor devrini vs gösteren modun kendisi mi ? yoksa başka bir dosyamı indirdin ? yardımcı olursan sevinirim :)

oyun GRAND PRİX 4 +2006 MOD arkadaşlar link isterseniz verebilirim, modlar için yardım isterseniz elimden geldiğince yardım edebilirim..

• @uranus grand prix 4 ün linki varsa pm atabilirmisin?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: skywalkerhan

quote:

oyun GRAND PRİX 4 +2006 MOD arkadaşlar link isterseniz verebilirim, modlar için yardım isterseniz elimden geldiğince yardım edebilirim..

pmden yollarsan linkini ss ler baya güzel çünkü

• quote:

quote:

Az önce formula oynuyordum arkadaşlar ben n zaman pite girsem çıkışında bana Speeding pit start diyo yannış olabilir öyle bişeydi halbuki araç pitte otomatik hızda gidiyo çıkarken durduramıyorum n yapacam bilen birileri yardım edebilirmi

sen pite girerken araç otomatik hhızda gider de belki de pite girerken hızlı giriyosundur o çizgiye gelirken de yavaşlamayı dene bi

• ben oynuyorum gerçekten çok güzel yapmışlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Stradale

quote:

quote:

sen pite girerken araç otomatik hhızda gider de belki de pite girerken hızlı giriyosundur o çizgiye gelirken de yavaşlamayı dene bi

Ama Girincede otomatiğe alıyor.Yine ceza yiyorum.Sonra diskalifiye siyah bayraklar sallanıyo.Lastik değiştiremiyorum arkadaş balonzo hep alıyor.Haksızlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bést -- 14 Eylül 2006; 17:39:33 >

• Evet arkadaşlar sonunda geri döndüm 7 gün müebbet çok koydu bu arada
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Stradale

quote:

quote:

Ama Girincede otomatiğe alıyor.Yine ceza yiyorum.Sonra diskalifiye siyah bayraklar sallanıyo.Lastik değiştiremiyorum arkadaş balonzo hep alıyor.Haksızlık

Pite girmden önce L ye bas hızı düşürüyosun ve normal hızda giriyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 27 Mart 2016; 19:13:09 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.