Şimdi Ara

Formula 06 (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
201
Cevap
0
Favori
11.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: pyschoo

arkadşalar oyunu kuracam güzel değilse hiç kurmayayım

Arkadaşım oyun güzel ama belli bi süre sonra sıkıyo sıkılmam dersen kur oyna bişey kaybetmezsin.
  • şu kontrolleri bir ayarlasam hiç sıkmaz grand prix 4 beni ama işte işin dandikliği orada
  • direksiyonlamı oynayacaksın? Ben kontrolleri her şekilde ayarlayıp oynadım klavye olsun direksiyon olsun ama direksiyon süper oluyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: legend86

direksiyonlamı oynayacaksın? Ben kontrolleri her şekilde ayarlayıp oynadım klavye olsun direksiyon olsun ama direksiyon süper oluyo.

gamepad le grand prix 4 oynamak istiyorum ama tuş senkronizasyonları bir türlü olmuyor.
  • Hayırlı olsun bu oyun hepimize
  • benim de halledemediğim bi sorun var yarıştayken yağmur yağdı mı pite girdiğimde hala kuru hava lastiği takıyolar bunun çözümünü bilen var mı
  • oynadım guzelama daha guzellerı sanırım vardır
  • arkadaşlar bu topici açan arkadaşın sorununu çözdüm.Öncelikle biligisayarım/yerel disk C/program files/ea sports a gir.f1 challenge 99-02 klasörünü aç.seasondata klasörünün içinde f12006_gdb dosyası var onu birlikte açtan wordpad programıyla açıyoruz.pistlere bakıyoruz.gözümüze bişey çarpacak orda.'F1_2006_spain' yerine 2006_F1_spain olmuş.Bunu silip ilk söylediğimi yazıyoruz.çarpıya basıyoruz ardından değişiklikler kaydedilsin mi diye soracak evet diyoruz.ve işlem hazır.
    Buradaki amaç şu sezon sırasında ispanya gp en sona atılıyor isim yüzünden . europe gp'sinden sonra normalde ispanya geliyo ama ispanya sonda olduğundan böyle oluyor.düzeltip oynayabiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: legend86

şimdi arkadaşlar ben bu modu netten bulmadım bu bir bu şöyle bir şey bilmeyen duymayanlar için ayrıntılı yazıyorum
    İlk çıkan formula 99-02 oyunun üzerine kuruyoruz bu ek paketleri bende 2003 ten 2006 ya kadar bütün paketler war ayrıca ingilizce
    ama istanbul park dahil bütün pistler eklenmiş oyunda güzel manyak sardı beni fakat season açtığımda hep europe pistinden sonra oyun hata weriyor
    hata nasıl bir şey derseniz başınıza çok gelmiştir exe hatası
    gönder gönderme olyı hani microsoft a işte öyle bi hata daha da anlamadıysanız söyleyin ss yollayayım...

kurduğun sürümün en son çıkan ''trackpack'' update'ini yaparsan sorun düzelir kanımca.
  • aynen katılıyorum
  • Yaa arkadaşlar geçin bu GP4 'ü F1C 99-02 'yi.Grafikleri berbat bi kere.haa nerdenmi biliyorumÇünkü bu oynlara ben kendim yama yapıyorum.Ben bıktım açıkcası bunların grafiklerinden.Şimdi RFACTOR var.Bunlar öldü.Artık tüm sezon modları bu oyuna yapılacak (RH ve CTDP) Grafikleri çok süper.CTDP 2005 i bi kurup oynayın derim.Safety Car bile var. deli bişey ben f1 2006 yı yaptım kendime oynuyorum.Allah bu Sony yi bildiği gibi yapsın İbn.leriSanki tek F1 oyunu kaldı dünyadada sen git ona el koy. a.q.

• Ya arkadaşlar rica etsem bu f1 99-02 nin son çıkan versiyonu olan f12006 yı indirebilceğim bir link atabilirmisiniz p.m. den yada onun yerine geçen yamaların linkini
  • Yaw o türkiye pistini nasıl buldun bende rh 2005 var türkiye pistinin sadece adı turkey kendisi başka bir pist lütfen bu konuda bana yardımcı olurmusun f199-02 için
    quote:

Orjinalden alıntı: BREATH

Formula 06

Formula 06

Formula 06

Resimleri oyunun içinden çektim.Görüntü kalitesi mükemmel!!!
    Bu arada Türkiye GP'de içinde bulunmakta ve Size bir de Krallık yapiym Türkçe yamasınıda veriym:)

Türkçeleştirmek için;
    http://****.com/files/7924833/F1_99-02_Turkce_Yama.rar

• quote:

Orjinalden alıntı: kutaykosem

Yaw o türkiye pistini nasıl buldun bende rh 2005 var türkiye pistinin sadece adı turkey kendisi başka bir pist lütfen bu konuda bana yardımcı olurmusun f199-02 için

rh 2005 için en son çıkan track pack upadet i yüklersen sorunun giderilebilir belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadrazzam -- 10 Mart 2007; 18:10:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmml

Yaa arkadaşlar geçin bu GP4 'ü F1C 99-02 'yi.Grafikleri berbat bi kere.haa nerdenmi biliyorumÇünkü bu oynlara ben kendim yama yapıyorum.Ben bıktım açıkcası bunların grafiklerinden.Şimdi RFACTOR var.Bunlar öldü.Artık tüm sezon modları bu oyuna yapılacak (RH ve CTDP) Grafikleri çok süper.CTDP 2005 i bi kurup oynayın derim.Safety Car bile var. deli bişey ben f1 2006 yı yaptım kendime oynuyorum.Allah bu Sony yi bildiği gibi yapsın İbn.leriSanki tek F1 oyunu kaldı dünyadada sen git ona el koy. a.q.

Cmml arkadaşım seninte biraz konuşmak isterim bana ulaşırsan sevinirim

• Arkadaşlar bir bakın isterseniz..

http://f 1 t e a m t u r k e y.com/trmod/yukleme.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikerkan -- 13 Mart 2007; 13:39:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nikerkan

Arkadaşlar bir bakın isterseniz..

http://f 1 t e a m t u r k e y.com/trmod/yukleme.html

• Önemli bir sorum var 99-02 sezonu var bende rh05 veya başka bir mod yüklemeden nasıl sadece 99-02 ye istanbul parkı ekleyebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seaker

Önemli bir sorum var 99-02 sezonu var bende rh05 veya başka bir mod yüklemeden nasıl sadece 99-02 ye istanbul parkı ekleyebilirim

C:\Program Files\EA SPORTS\F1 Challenge 99-02\SeasonData\Circuits buaya istanbulpark klasorunu ta ve istanbulpark ın dosyasını aç istanbul.GDB dosyasını not defteriyle aç ''Filter Properties = '' yazan yerin yanına 2002 yazarsan 2002 sezonunda oynayabılırsın '' Filter Properties = 2002''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rascasse* -- 19 Nisan 2007; 17:08:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rascasse*

quote:

Orjinalden alıntı: Seaker

Önemli bir sorum var 99-02 sezonu var bende rh05 veya başka bir mod yüklemeden nasıl sadece 99-02 ye istanbul parkı ekleyebilirim

C:\Program Files\EA SPORTS\F1 Challenge 99-02\SeasonData\Circuits buaya istanbulpark klasorunu ta ve istanbulpark ın dosyasını aç istanbul.GDB dosyasını not defteriyle aç ''Filter Properties = '' yazan yerin yanına 2002 yazarsan 2002 sezonunda oynayabılırsın '' Filter Properties = 2002''

Bunu öğrendiğim iyi oldu

sağolasın bu arada rascasse güzel virajdır.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.